Închide meniul

Fanii Rapidului, mesaje speciale pentru Marius Șumudică, în timpul meciului cu Hermannstadt!

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 martie 2023, 21:19

Fanii Rapidului, mesaje speciale pentru Marius Șumudică, în timpul meciului cu Hermannstadt!

Marius Șumudică, Rapid

Marius Șumudică, în timpul unui meci / AS.ro

Fanii celor de la Rapid au afișat mai multe mesaje speciale pentru aniversarea lui Marius Șumudică în timpul meciului cu Hermannstadt, din etapa a 29-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică împlinește sâmbătă 52 de ani. Antrenorul nu a fost uitat de galeria din Giulești. Fanii au afișat bannere pentru acesta.

Fanii de la Rapid, mesaje speciale pentru Marius Șumudică

Fanii Rapidului, mesaje pentru Marius Șumudică / as.ro

De-a lungul carierei de antrenor principal, Marius Șumudică a pregătit 20 de echipe: Rocar, Inter Gaz, Progresul, Farul Constanța, Gloria Bistrița, Rapid, AO Kavala, Astra Giurgiu, FC Brașov, FC Vaslui, U Cluj, Al-Shaab, Concordia Chiajna, Kayserispor, Al-Shabab, Gaziantep, Rizespor, CFR Cluj, Malatyaspor și Al-Raed.

Pe parte de trofee, Șumudică a cucerit două titluri de campion, alături de Astra Giurgiu și CFR Cluj (a fost demis după șapte etape, în care a obținut punctaj maxim), dar și o Supercupă a României, fiind la „cârma” Astrei Giurgiu.

Marius Șumudică se retrage din antrenorat

Marius Șumudică și-a anunțat retragerea printr-un mesaj postat pe rețelele sociale.

Reclamă

„În data de 4 martie 2023, mai exact peste două zile, împlinesc 52 de ani. A sosit vremea să stau mai mult alături de frumoasa mea familie, pe care, datorită fotbalului, am neglijat-o într-o mare măsură.

Îmi cer scuze familiei și promit că foarte curând ei vor fi pe primul plan, cu riscul de a spune stop meseriei de antrenor. Fotbalul mi-a dat totul, dar familia mea merită mai multă atenție.

Vă iubesc și vă promit că mă voi dedica vouă cât mai curând. În maximum câteva săptămâni, fotbalul va fi istorie pentru mine.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi iubesc soția, copiii, părinții, și Dumnezeu îmi spune că trebuie să fac acest pas”, a anunțat Marius Șumudică, printr-o postare pe rețelele sociale.

Adrian Porumboiu, criză de râs când a aflat că Marius Șumudică se retrage din antrenorat

În momentul în care a aflat că Marius Șumudică vrea să se retragă din antrenorat, Adrian Porumboiu a avut o criză de râs. Fostul arbitru FIFA nu crede în spusele lui „Șumi” și îl consideră un antrenor simpatic.

„Marius Șumudică se retrage în fiecare duminică! După ce pierde, se retrage. Nu se retrage. Nici vorbă! Fotbalul are nevoie de oameni simpatici ca «Șumi». E ca unul căruia îi place să bea. Zice: «Nu mai beau în viața mea!». Dar nu se oprește, doar dacă îi spune medicul. Lui nu i-a spus niciun medic să se oprească, așa că nu se va retrage.

S-a supărat, probabil are el ceva. «Șumi» rămâne un antrenor simpatic. El trece de la etape din astea, când o are prea mică, când o are prea mare. Nu se retrage! Să-i propună Gigi, să vezi cum vine imediat și nu se mai retrage. El de mult își dorește…

(n.r. El susține că vrea să se retragă pentru a se dedica familiei) Târziu, târziu. Ce să mai faci acum? La bătrânețe, câte vrea să mai repare? E o meserie. Alții pleacă pe front. Asta este meseria lui, a câștigat bani, câștigă bani. Doar nu câștigi bani stâng acasă lângă soție”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Recomandări
  • Fanii Rapidului, mesaje speciale pentru Marius Șumudică
  • S-a întâmplat în timpul meciului cu Hermannstadt

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și