Închide meniul

Fanii Rapidului, susţinere totală pentru Bocciu! Ce mesaje au afişat la meciul cu CFR Cluj

Bogdan Stănescu Publicat: 6 aprilie 2024, 22:09

Reclamă
Fanii Rapidului, susţinere totală pentru Bocciu! Ce mesaje au afişat la meciul cu CFR Cluj

Fanii Rapidului, susţinere totală pentru Bocciu! Ce mesaje au afişat la meciul cu CFR Cluj

Fanii Rapidului, la meciul cu CFR Cluj / AntenaSport

Fanii Rapidului au dat dovadă de susţinere totală pentru Bocciu şi pentru celălalt suporter arestat, Marius Filială. Suporterii „alb-vişinii” au cerut eliberarea celor doi, dar şi libertate pentru ultraşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bocciu liber”, „Marius liber” şi „Ultraşi liberi” au transmis fanii giuleşteni la meciul cu CFR Cluj.

Fanii Rapidului, susţinere totală pentru Bocciu! Ce mesaje au afişat la meciul cu CFR Cluj

Liviu Ungurean, zis „Bocciu”, şi celălalt fan arestat, Marius Filială, se află în arest preventiv. Cei doi sunt suspecţi în dosarul DIICOT legat de materialele pirotehnice.

Daniel Niculae a fost şi el audiat în acest dosar. Totodată, au apărut în spaţiul public stenograme ale discuţiilor dintre Daniel Niculae şi Bocciu.

Pe teren, Rapidul a fost umilită complet de CFR Cluj în prima repriză. Scorul la pauză era 4-0 pentru CFR Cluj.

Reclamă
Bannerele afişate de fanii Rapidului la meciul cu CFR Cluj / AntenaSport
Bannerele afişate de fanii Rapidului la meciul cu CFR Cluj / AntenaSport

„Demisia! Demisia!” Fanii Rapidului au răbufnit după umilinţa cu CFR Cluj! Daniel Bîrligea, hattrick în 34 de minute

Fanii Rapidului i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi, după ce Rapid a fost umilită în prima repriză a derby-ului cu CFR Cluj. Rapidiştii şi-au pierdut răbdarea la final şi au cerut demisia lui Bergodi.

Fanii Rapidului au răbufnit şi au cerut demisia după o singură repriză cu CFR Cluj. Iulian Cristea, care a gafat la 2 goluri, a fost fluierat la fiecare atingere de minge.

Daniel Bîrligea a marcat un hattrick în doar 34 de minute cu Rapid. Sub comanda lui Ovidiu Hoban, echipa din Gruia s-a transformat în doar câteva zile și a făcut spectacol în prima repriză din Giulești.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa lui Cristiano Bergodi a fost de nerecunoscut în prima parte a duelului, iar Daniel Bîrligea a profitat din plin de problemele echipei gazdă.

Rapid a primit 4 goluri într-o repriză de la CFR Cluj!

Atacantul din echipa lui Ovidiu Hoban a dat prima lovitură în minutul 4 al partidei. Atunci, acesta a înscris cu umărul, după o lovitură de la colțul terenului.

Patru minute mai târziu a venit și golul 2. Bîrligea a reușit „dubla”, cu o execuție peste Marian Aioani, care a ieșit greșit din poartă.

Bîrligea și-a completat hattrick-ul în minutul 36, atunci când a primit o pasă excelentă de la Avounou. Aflat în careu, atacantul l-a învins fără probleme pe Aioani.

La ultima reușită a greșit Iulian Cristea, care a fost taxat imediat de fanii Rapidului. Fostul jucător de la FCSB a fost fluierat de suporteri atunci când atingea mingea, la scorul de 0-3.

De asemenea, suporterii de la tribuna a 2-a au cerut demisia antrenorului Cristiano Bergodi. După golul 4 al CFR-ului, semnat de Manea, tot stadionul a strigat demisia!

RAPID (4-3-3): Aioani – Braun, Săpunaru (cpt.), I. Cristea, Bădescu – Albu, Djokovic, Papeau – Funsho, Rrahmani, Burmaz

Reclamă

REZERVE: Drăghia – Onea, Iacob, Dr. Grigore, Borza, Emmers, Hromada, Oaidă, Krasniqi, Cîrjan, Hasani, Petrila

ANTRENOR: Cristiano Bergodi

CFR CLUJ (4-3-3): Sava – Manea, Boben, M. Ilie, Abeid – Muhar, K. Keita, Avounou – Deac (cpt.), Bîrligea, Otele

REZERVE: Hindrich, Racasan – Camora, Al. Radu, Aussi, R. Filip, Fica, El Kaddouri, Serebe, Michael

ANTRENOR: Ovidiu Hoban

Cristi Săpunaru, premiat de Rapid la meciul cu CFR Cluj

Cristi Săpunaru a fost premiat de Rapid la meciul cu CFR Cluj. Oficialii i-au făcut un cadou veteranului cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani, dar și a meciului cu numărul 200 pentru giuleșteni.

Veteranul giuleștenilor a avut o carieră de senzație, pe care nu pare că dorește să o încheie curând. Astfel, reprezentanții clubului au decis să îi ofere un cadou, înainte de startul partidei din Giulești.

Cu câteva momente înainte de startul partidei, Cristi Săpunaru a primit un cadou superb din partea oficialilor de la Rapid. Reprezentanții clubului i-au oferit un tricou cu numărul 200, care simbolizează numărul de meciuri pe care le-a jucat la Rapid.

Momentul a fost emoționant și datorită omului care i-a înmânat tricoul lui Săpunaru. Este vorba despre Aurel Măndoiu, care a fost primul antrenor al veteranului din apărarea giuleștenilor. De asemenea, lângă acesta a fost prezent și Ionuț Voicu, fost coleg cu Săpunaru, acum membru în staff-ul Rapidului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-1. Vinicius a deschis scorul, jucătorii lui Tuchel au întors fabulos partida 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și