Închide meniul

Fanii U Cluj, petiție grotească lansată în mediul online, împotriva celor de la Sepsi: „O echipă creată pe criterii etnice! Pentru voi, acasă nu e în România!”

Cosmin Olteanu Publicat: 1 februarie 2023, 21:59

Fanii U Cluj, petiție grotească lansată în mediul online, împotriva celor de la Sepsi: O echipă creată pe criterii etnice! Pentru voi, acasă nu e în România!”

U Cluj se revoltă din cauza problemelor de arbitraj

Fani U Cluj / Hepta

  • Fanii U Cluj, petiție grotească lansată în mediul online, împotriva celor de la Sepsi
  • Partida Sepsi – FC U Craiova a fost oprită din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor olteni

Fanii U Cluj au lansat o petiție grotească în mediul online, împotriva celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi se află din nou în centrul unui scandal de xenofobie, după ce, duminică, meciul cu FC U Craiova a fost oprit, din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor olteni.

Fanii U Cluj, petiție grotească lansată în mediul online, împotriva celor de la Sepsi

Una dintre cele mai mari pagini de Facebook ale suporterilor U Cluj a lansat o petiție online prin care este cerută excluderea echipei Sepsi din toate competițiile interne românești.

Reclamă

„Distribuiți!

Excluderea echipei A.C.S Sepsi OSK Sf. Gheorghe din toate competițiile interne românești! Fiind o echipă creată pe criterii etnice și sponsorizată indirect de statul maghiar doar cu scopul de a menține vie flacăra iredentismului maghiar.

Reclamă

Pentru voi, acasă nu e în România. PLECAȚI!
«România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil». – Constituția României”, a se arată în mesajul postat pe pagina „U Cluj Fans”.

Adrian Mititelu o acuză pe Sepsi că l-a „păcălit” pe Cătălin Rizan să semneze actul care îi aduce victoria la „masa verde”

Deși, inițial, a susținut că FC U Craiova nu are nicio vină pentru scandările suporterilor olteni, Adrian Mititelu și-a schimbat discursul, după ce a aflat că Cătălin Rizan, responsabilul cu paza din partea clubului FC U Craiova, a semnat un proces de predare-primire al sectorului oaspeților, la meciul de duminică.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu susține că Cătălin Rizan a fost „păcălit”, de cei de la Sepsi, să semneze acel proces de predare-primire, care, cel mai probabil, va aduce victoria echipei covăsnene la „masa verde”.

„Ce să mai… Situaţia e destul de dificilă, pentru mine a fost o lovitură, am luat una în bărbie de nu m-am văzut, iar colaboratorii mei şi-au bătut joc de mine. Au dat dovadă de naivitate, de slăbiciune. Această fiţuică are valoare juridică, e clar din ce am văzut.

S-a produs păcăleala în timpul primei pauze. Foarte naiv (n.r. Cătălin Rizan), că a venit un băieţaş. A venit în pauza de 10 minute, din ultimele mele cercetări. Nu e o concluzie finală, dar 90% aşa e. A zis că să nu rupă scaunele, să nu fie probleme, iar el ca primul…

Problema e că a semnat cel cu atribuţii de securitate (n.r. Cătălin Rizan), el s-a aflat acolo ca o persoană care trebuia să vadă meciul, iar el nu era în timpul meciului. El lucrează doar când sunt meciurile acasă, dar s-a dus ca prostul acolo (n.r. la Sfântu Gheorghe)”, a declarat Adrian Mititelu, pentru orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu
Diverse • 25 mart., 14:30
FOTO
Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu: „Mi-a plăcut din prima!”. I-a dăruit 4 fete şi l-a convins să nu revină la FCSB
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Basarab Panduru l-a "înţepat" pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: "Nu pot să mă supăr pe un fan"
Liga 1 • 21 mart., 8:43
„Îi doresc un singur lucru” Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Nu pot să mă supăr pe un fan”