Închide meniul

Fără trofeu cu CSA Steaua, Adi Popa a ajuns să se mândrească cu cele la FCSB: „Sunt printre cei mai titrați din istoria clubului”

Antena Sport Publicat: 18 decembrie 2023, 21:52

Reclamă
Fără trofeu cu CSA Steaua, Adi Popa a ajuns să se mândrească cu cele la FCSB: „Sunt printre cei mai titrați din istoria clubului

Adi Popa, verdict clar după ce şi-a numărat trofeele câştigate cu Steaua

Adi Popa, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

Fără trofeu cu CSA Steaua, Adi Popa a ajuns să se mândrească cu cele obţinute la FCSB. Adi Popa a venit cu un verdict clar, după ce şi-a numărat în direct trofeele câştigate. „Motoreta” a făcut o nouă declaraţie care aprinde „războiul” cu FCSB şi care îi va înfuria pe Gigi Becali şi Mihai Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul în vârstă de 35 de ani a jucat la echipa lui Becali între 2012 şi 2017, perioadă în care a cucerit trei titluri, o Cupă a României, două Cupe ale Ligii şi o Supercupă a României. Din 2021 şi până în vara acestui an a îmbrăcat tricoul lui CSA Steaua.

Fără trofeu cu CSA Steaua, Adi Popa a ajuns să se mândrească cu cele obţinute la FCSB

Întrebat despre performanţele obţinute în carieră, Adi Popa a amintit de procesul pentru palmares şi a „inflamat” din nou spiritele.

(Îți vibrează inima când îi vezi pe cei de la FCSB? Ai jucat atâția ani…) Nu este de vibrat sau de nevibrat, dar vă dați seama… am obținut acolo opt trofee. Dacă judecăm după ultimele decizii ale instanței sunt printre cei mai titrați din istoria clubului.

Păcat că s-a ajuns la situația asta și când spun asta mă gândesc cum s-au comportat cei de acolo cu mine, după ultimul mandat. Viața merge înainte și este normal să le țin pumnii foștilor colegi. Mai vorbesc cu jucătorii și am amintiri frumoase de acolo, pe care nu le poate șterge nimeni. Sunt cele mai frumoase momente din carieră, cu titluri și cariere”, a declarat Adi Popa la playsport.ro.

Reclamă

FCSB este aproape de a câştiga primul titul după o aşteptare de 9 ani a fanilor. Adi Popa a analizat lupta pentru trofeul Ligii 1 şi subliniat paşii greşiţi făcuţi de contracandidatele liderului.

Este un lucru bun pentru cei de la FCSB, deși și ei au avut ceva probleme în ultimele etape, cu excepția meciului cu Hermannstadt, nu au mai avut prestațiile și rezultatele dorite. Dar este adevărat că au fost ajutați de contracandidate… Și etapa trecută, dar și în precedenta, rivalele s-au încurcat: CFR Cluj de cinci sau șase etape, Rapid, tot la fel, iar acum a început și CS Craiova…„, a mai spus Popa.

CSA Steaua, comunicat oficial după decizia în procesul de palmares cu FCSB

Instanţa a decis ca palmaresul din perioada 19947-1998 să aparţină celor de la CSA Steaua. Astfel, prin comunicatul emis, „militarii” menţionează trofeele câştigate de echipă în anii respectivi.

Reclamă 4 / 0/3

CSA Steaua a notat, în comunicatul oficial transmis, faptul că a primit un verdict favorbail din partea Instanţei, iar nu mai puţin de 44 de trofee se află în vitrina clubului.

Mai aproape de victoria finală!

Un nou verdict favorabil pentru clubul nostru. Curtea de Apel a confirmat că palmaresul din perioada 1947-1998 aparţine Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”.

Această decizie întăreşte pentru încă o dată că Steaua Bucureşti este cea mai titrată formaţie din fotbalul românesc, având în vedere cele 44 de trofee care strălucesc în vitrina clubului.

Cupa Campionilor Europeni, Supercupa Europei, 20 de trofee de campioană. 19 Cupe ale României şi 3 Supercupe ale României sunt trofeele cu care steliştii se mândresc şi se vor mândri pentru totdeauna.

Steaua înseamnă Lăcătuş, Balint, Tudorel Stoica, Piţurcă, Iovan, Bumbescu, Ilie Dumitrescu, Iordănescu, Hagi, Dan Petrescu, Emerich Jenei şi toţi marii fotbalişti care au îmbrăcat de-a lungul timpului tricoului roş-albastru.

Steaua înseamnă iubire necondiţionată, sacrificiu, unitate, deminitate.

Reclamă

STEAUA SUNTEM NOI, cei care nu au trădat niciodată culorile roş-albastre!”, a notat CSA Steaua, în comunicatul oficial transmis pe Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și