Închide meniul

CSA Steaua, comunicat oficial după decizia în procesul de palmares cu FCSB: „Mai aproape de victoria finală!”

Viviana Moraru Publicat: 24 octombrie 2023, 12:33

Reclamă
CSA Steaua, comunicat oficial după decizia în procesul de palmares cu FCSB: „Mai aproape de victoria finală!

CSA Steaua, comunicat oficial după decizia în procesul de palmares cu FCSB

Fanii celor de la CSA Steaua, la stadionul din Ghencea/ Hepta

CSA Steaua a emis un comunicat oficial, după decizia în procesul de palmares cu FCSB. „Militarii” au transmis că sunt cu un pas mai aproape de „victoria finală”, după ultima hotărâre a Curţii de Apel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Instanţa a decis ca palmaresul din perioada 19947-1998 să aparţină celor de la CSA Steaua. Astfel, prin comunicatul emis, „militarii” menţionează trofeele câştigate de echipă în anii respectivi.

CSA Steaua, comunicat oficial după decizia în procesul de palmares cu FCSB

CSA Steaua a notat, în comunicatul oficial transmis, faptul că a primit un verdict favorbail din partea Instanţei, iar nu mai puţin de 44 de trofee se află în vitrina clubului.

„Mai aproape de victoria finală!

Un nou verdict favorabil pentru clubul nostru. Curtea de Apel a confirmat că palmaresul din perioada 1947-1998 aparţine Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”.

Reclamă

Această decizie întăreşte pentru încă o dată că Steaua Bucureşti este cea mai titrată formaţie din fotbalul românesc, având în vedere cele 44 de trofee care strălucesc în vitrina clubului.

Cupa Campionilor Europeni, Supercupa Europei, 20 de trofee de campioană. 19 Cupe ale României şi 3 Supercupe ale României sunt trofeele cu care steliştii se mândresc şi se vor mândri pentru totdeauna.

Steaua înseamnă Lăcătuş, Balint, Tudorel Stoica, Piţurcă, Iovan, Bumbescu, Ilie Dumitrescu, Iordănescu, Hagi, Dan Petrescu, Emerich Jenei şi toţi marii fotbalişti care au îmbrăcat de-a lungul timpului tricoului roş-albastru.

Reclamă 4 / 0/3

Steaua înseamnă iubire necondiţionată, sacrificiu, unitate, deminitate.

STEAUA SUNTEM NOI, cei care nu au trădat niciodată culorile roş-albastre!”, a notat CSA Steaua, în comunicatul oficial transmis pe Facebook.

Avocatul FCSB-ului, după înfrângerea suferită în procesul pentru palmares cu CSA Steaua

Avocatul FCSB-ului surprinde după înfrângerea suferită în procesul pentru palmares cu CSA Steaua. Virgil Boglea a reacţionat când a aflat sentinţa luată de Curtea de Apel, care nu i-a dat dreptate clubului patronat de Gigi Becali.

“Abia acum câteva minute am luat cunoştinţă de sentinţă. După cum am spus şi atunci, s-a pronunţat pentru perioada 2003-2017. Am văzut că respinge ca neîntemeiată folosirea palmaresului pentru perioada 1947-2003 de către FCSB.

Pentru perioada 1998-2003 respinge cererea şi asta înseamnă că am păţit exact cum am spus, ca un baton de salam: 1947-2003 este la echipa Armatei, dar atenţie, nu cred că se repercutează asupra noii secţii de fotbal.

Nu cred că vom mai merge la Înalta Curte. Probabil că aceasta va fi finalul în procesul palmaresului. Oricum, cel mai probabil în perioada următoare, o să dau un comunicat în legătură cu situaţia”, a declarat Virgil Boglea pentru fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOFC Porto – Boavista se joacă ACUM în AntenaPLAY! Benfica – Arouca 5-0! Spectacol total în Liga Portugal 22:56 VIDEO & FOTOUltraşii lui PSG şi-au luat la revedere de la Kylian Mbappe! Imagini fabuloase de pe Parc des Princes 22:50 Românii au dat recital pentru Gaziantep: dublă Dennis Drăguş, trei assist-uri Alex Maxim 22:45 LIVE TEXTDinamo – UTA 2-0! Lupta pentru salvarea de la retrogradare se dă ACUM. Toate rezultatele din play-out şi clasamentul actualizat 22:11 Mesajul afişat de fanii lui Dinamo pentru Mircea Lucescu în timpul meciului capital pentru salvarea de la retrogradare 22:00 VIDEOPAOK – Olympiacos 2-0 a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Răzvan Lucescu continuă asaltul spre titlu, după victoria uriaşă din derby 21:16 Alex Ioniţă a dat de pământ cu fanii FCSB-ului, care l-au ironizat pe Arena Naţională! Replică devastatoare a fostului rapidist 21:02 Gloria Bistriţa, înfrângere dramatică în finala EHF European League! Echipa lui Pera a rămas fără două jucătoare în prima repriză 20:45 St Pauli a promovat în Bundesliga, după 13 ani! Sărbătoare pe teren şi pe străzi. Imagini fabuloase 19:50 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 Vezi toate știrile
Citește și