Închide meniul

Farul a rezolvat primul transfer pentru sezonul viitor. Gică Hagi vrea să revitalizeze un jucător la care au renunţat Dan Petrescu şi Adrian Mutu

Bogdan Stănescu Publicat: 4 mai 2023, 12:13

Reclamă
Farul a rezolvat primul transfer pentru sezonul viitor. Gică Hagi vrea să revitalizeze un jucător la care au renunţat Dan Petrescu şi Adrian Mutu

Farul a rezolvat primul transfer pentru sezonul viitor

Gică Hagi, zâmbitor după o victorie din Liga 1 / AntenaSport

Farul a rezolvat primul transfer pentru sezonul viitor. Gică Hagi a bătut palma cu un fost jucător al lui Rapid Bucureşti şi CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi (58 de ani) s-a înţeles cu Nicolae Carnat (25 de ani), pentru ca acesta să vină la Constanţa.

Farul a rezolvat primul transfer pentru sezonul viitor

Gică Hagi continuă să meargă pe strategia revitalizării unor jucători. După ce i-a ieşit cu Denis Alibec, acum Hagi încearcă şi cu Nicolae Carnat. Potrivit prosport.ro, Carnat a bătut palma cu echipa lui Gică Hagi şi va evolua la Farul din sezonul viitor.

Gică Hagi îl cunoaşte bine pe Nicolae Carnat. În 2014 Carnat pleca de la Academia Hagi în Anglia, la Wolves. Carnat a jucat pentru echipele U18 şi U21 ale lui Wolves. Ulterior echipa engleză l-a cedat împrumut la Esbjerg. Carnat s-a întors după aceea în România, evoluând la Dunărea Călărași, Sepsi Sf. Gheorghe, CFR Cluj și Rapid.

Nicolae Carnat a fost transferat în 2020 de către CFR Cluj. A evoluat în 10 partide într-un sezon pentru ardeleni, fără să marcheze un gol. Formaţia clujeană a decis să îl împrumute după un sezon la Rapid Bucureşti. Pentru Rapid a evoluat în 21 de partide în sezonul 2021-2022, marcând 3 goluri.

Reclamă

Nu a rămas însă nici aici şi a ajuns la Mioveni. Chiar dacă la ultima clasată din Liga 1, deja retrogradată, Mioveni, Carnat e rezervă, Hagi speră să îl revitalizeze pe mijlocaşul de 25 de ani.

Dan Şucu, dezvăluiri despre oferta făcută lui Gică Hagi pentru un jucător: „Am oferit 600.000 de euro!”

Dan Şucu a făcut dezvăluiri despre oferta făcută lui Gică Hagi pentru un jucător. Şucu a recunoscut că Rapid a vrut să îl transfere pe Alexi Pitu vara trecută. În cele din urmă, Alexi Pitu a plecat la Bordeaux pentru suma de 2 milioane de euro.

Dan Şucu a vrut să dea o lovitură uriaşă anul trecut la Rapid. Acesta a dezvăluit că i-a oferit 600.000 de euro lui Gică Hagi pentru Alexi Pitu. „Regele” a refuzat oferta făcută de Rapid, iar jucătorul a fost vândut în Franţa.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu doar domnul Becali a cumpărat de la Gică Hagi, și noi am făcut-o. Ciobanu a costat în jur de 250.000 de euro. Și nu exclud posibilitatea de a continua. De exemplu, nouă ne-a plăcut foarte mult Pitu. Am ofertat în jur de 500-600.000 (n.r. – de euro), solicitarea a fost pe 800-900.000 și nu am mers mai departe”, a spus Dan Şucu la gsp.ro.

S-a aflat care a fost adevăratul motiv pentru care Gică Hagi l-a vândut pe Alexi Pitu. „Regele” şi-a vândut unul dintre cei mai buni jucători la începutul acestui an, chiar dacă Farul era în cursă câştigarea titlului în Liga 1. Hagi a acceptat oferta de două milioane de euro primită de la Bordeaux.

Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi l-a vândut pe Alexi Pitu

Lucrurile nu au stat așa cum s-au văzut, am și citit niște comentarii pe tema asta. Cred că la momentul la care el a fost înlocuit, avea o problemă medicală și în momentul acela al înlocuirii lui a venit la câteva minute după tripla schimbare.

În momentul în care te bați cu echipe care au dubluri sau chiar tripluri pe posturi de jucători valoroși, tu care ai o bancă scurtă, tu care ai ajuns să improvizezi.

E vina patronului că a fost nevoit, de exemplu, înaintea play-off-ului să vândă un jucător ca Pitu ca să nu intre în datorii față de jucători și față de staff, că n-a avut unde să se ducă și să ceară o majorare de buget.

Patronul ia destul de la hotelul care produce pe timpul verii și aduce la club, n-ar mai trebui să ia atât!”, a declarat Cristian Bivolaru pentru fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
Vezi toate știrile
Citește și