Închide meniul

Farul Constanţa, înfrângere la scor cu Banik Ostrava, locul 11 din Cehia

Alex Masgras Publicat: 2 iulie 2023, 14:33

Reclamă
Farul Constanţa, înfrângere la scor cu Banik Ostrava, locul 11 din Cehia

Farul Constanţa, înfrângere la scor cu Banik Ostrava

Gheorghe Hagi, antrenor Farul Constanţa / Profimedia

Farul Constanţa a suferit o înfrângere la scor cu Banik Ostrava, locul 11 din Cehia. Campioana României a pierdut, scor 0-5, partida amicală din cantonamentul din Polonia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formaţia antrenată de Gheorghe Hagi mai are programat un meci amical în cursul zilei de duminică, urmând să îi întâlnească pe cei de la Warta Poznan, locul 8 din prima ligă a Poloniei.

Farul Constanţa, înfrângere la scor cu Banik Ostrava, locul 11 din Cehia

După primele 45 de minute, scorul era 1-0 în favoarea celor de la Banik Ostrava. După pauză, Abdullahi Tanko a reuşit să înscrie un hat-trick, în minutele 52, 85 şi 88. De asemenea, pentru formaţia din Cehia a mai marcat şi Ewerton, în minutul 66.

Este a doua înfrângere pentru campioana României în cantonamentul din Polonia, după ce a mai pierdut pe 29 iunie şi duelul cu Pogon Szczecin, scor 1-2.

Pe 12 iulie, Farul Constanţa o va întâlni pe Sheriff Tiraspol, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Partida tur va avea loc la Ovidiu, urmând ca o săptămână mai târziu returul să se dispute în Republica Moldova.

Reclamă

Denis Alibec rămâne la Farul Constanța. Gică Hagi se va baza pe serviciile atacantului și în sezonul viitor. Anunțul a fost făcut de Tibi Kurt, vicepreședintele „marinarilor”.

Denis Alibec a revenit în vara trecută sub comanda lui Gică Hagi. Acesta a avut evoluții foarte bune la malul mării și a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai Farului, în sezonul în care echipa a câștigat titlul în Liga 1.

Potrivit vicepreședintelui Tibi Kurt, Denis Alibec nu va pleca de la Farul Constanța. Contractul atacantului expiră în 2025, dar Gică Hagi a menționat că acesta va putea pleca, în cazul în care o ofertă bună va fi primită. Totuși, vicepreședintele „marinarilor” a dat asigurări că atacantul va juca și în sezonul viitor la malul mării.

„Alibec rămâne la Farul și vom vedea ce se va mai întâmpla. Pe 10 iulie va începe demolarea stadionului și sperăm ca din toamnă să înceapă construcția la cel nou, iar noi sperăm ca din 2025, în vară, să începem campionatul pe un nou stadion.

Reclamă 4 / 0/3

Vrem să avem o capacitate mai mare, să vină mai multă lume să ne vadă. Noi vrem să ne batem la campionat și la cupele europene an de an. Anul acesta am fost cea mai tânără campioană din Europa, ăsta este ADN-ul nostru, și vom continua astfel și pe mai departe”, a spus Tibi Kurt, pentru replicaonline.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
Vezi toate știrile
Citește și