Închide meniul

Farul Constanţa l-a vândut pe Kevin Doukoure la o echipă din Liga 1, chiar înaintea returului cu HJK Helsinki!

Alex Masgras Publicat: 31 august 2023, 16:31

Reclamă
Farul Constanţa l-a vândut pe Kevin Doukoure la o echipă din Liga 1, chiar înaintea returului cu HJK Helsinki!

Farul Constanţa l-a vândut pe Kevin Doukoure la o echipă din Liga 1

Kevin Doukoure, în U Cluj - Farul Constanţa / Profimedia

Farul Constanţa l-a vândut pe Kevin Doukoure, chiar înaintea returului cu HJK Helsinki. Mijlocaşul de 24 de ani din Coasta de Fildeş, care a evoluat pentru campioana României şi în actuala stagiune, va juca la Universitatea Cluj în actuala stagiune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa de la malul mării a anunţat transferul chiar în ziua meciului retur din play-off-ul Conference League cu HJK Helsinki.

Farul Constanţa l-a vândut pe Kevin Doukoure la o echipă din Liga 1, chiar înaintea returului cu HJK Helsinki!

Universitatea Cluj a mai făcut un transfer, după ce l-a adus pe Valentin Gheorghe, fostul jucător de la FCSB. „Sepcile roşii” s-au înţeles cu Farul pentru transferul lui Kevin Doukoure, mijlocaşul de 24 de ani din Coasta de Fildeş.

Sezonul trecut, Doukoure a contribuit din plin la câştigarea titlului celor de la Farul Constanţa. Ajuns în urmă cu un an la malul mării, Doukoure a jucat în 22 de meciuri din sezonul regulat şi în alte cinci partide din play-off. El a marcat un gol pentru campioana României în victoria cu 3-1 în faţa celor de la FCSB. El a mai bifat trei meciuri şi în Cupa României.

În vârstă de 24 de ani, Kevin Doukoure a mai evoluat pentru AFAD Djekanou din Coasta de Fildeş şi Tabor Sezana din Slovenia.

Reclamă

„Farul Constanța și Universitatea Cluj au ajuns la un acord privind transferul mijlocașului Kevin Doukoure la formația din Ardeal. Kevin Doukoure a evoluat în 31 de partide pentru formația noastră în perioada iunie 2022 – august 2023, în care a reușit 1 gol și 2 pase decisive. Sezonul acesta, Doukoure a evoluat doar în prima etapă de la Sibiu, cu Hermannstadt, timp de 20 de minute.

Mult succes în carieră, Kevin!”, a anunţat campioana României pe farulconstanta.com.

La scurt timp după anunţul făcut de cei de la Farul Constanţa, U Cluj a anunţat că doukoure va evolua pe Cluj Arena în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

„Bun venit, Kevin Doukoure! FC Universitatea Cluj bifează o nouă mutare și îl transferă pe Kevin Doukoure (24 de ani), mijlocaș defensiv care a cucerit titlul de campion în Superliga alături de Farul Constanța în sezonul precedent”, au scris cei de la Univesitatea Cluj pe Facebook.

Valentin Gheorghe a fost prezentat oficial la U Cluj

Valentin Gheorghe a fost prezentat oficial la U Cluj. Extrema în vârstă de 26 de ani şi-a decis viitorul după plecarea de la FCSB. Asaltat cu oferte, fotbalistul cotat la 550.000 de euro a semnat cu „Şepcile Roşii”.

Gheorghe l-a convins pe Gigi Becali să fie lăsat liber de contract, pentru a putea juca meci de meci la o echipă. Ajunsese rezervă la vicecampioana României şi acum e gata să îşi redreseze cariera la Cluj.

“Valentin Gheorghe este noul jucător al FC Universitatea Cluj. Clubul nostru a ajuns la un acord cu fotbalistul cu peste 130 de prezențe în Superligă, fost component al Naționalei României la Jocurile Olimpice de la Tokyo (2021)”, se arată în comunicatul lui U Cluj!

Valentin Gheorghe va fi antrenat de Ioan Ovidiu Sabău. Poate debuta încă de astăzi, la meciul din Cupa României cu Ceahlăul Piatra Neamţ. În următoarea etapă din campionat, U Cluj primeşte vizita lui Poli Iaşi. Ardelenii sunt pe locul 11 în Liga 1, cu 1 victorie, 4 remize şi 2 înfrângeri.

Ajuns la FCSB în vara anului 2021, atunci când a fost transferat de la Asta Giurgiu pentru suma de 250.000 de euro, Valentin Gheorghe a evoluat sub formă de împrumut în Turcia, la Umraniyespor, în sezonul 2022/23. El a revenit în această vară la formaţia roş-albastră, dar evoluţiile sale nu au fost pe măsura aşteptărilor.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și