Închide meniul

Farul Constanţa – Poli Iaşi 1-3. Lovitură de teatru la Ovidiu! Jucătorii lui Gică Hagi au pierdut acasă cu o nou-promovată

Alex Masgras Publicat: 30 iulie 2023, 20:30

Reclamă
Farul Constanţa – Poli Iaşi 1-3. Lovitură de teatru la Ovidiu! Jucătorii lui Gică Hagi au pierdut acasă cu o nou-promovată

Farul Constanţa - Poli Iaşi 1-3. Lovitură de teatru la Ovidiu!

Gică Hagi, nervos / Profimedia Images

Farul Constanţa – Poli Iaşi 1-3. Campioana a pierdut, surprinzător, acasă, la Ovidiu, cu nou-promovata Poli Iaşi. Luis Phelipe a realizat o dublă în meciul pe care ieşenii l-au câştigat în deplasare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul cu Poli Iaşi, pierdut de echipa lui Gică Hagi, a fost ultimul test pentru Farul Constanţa înaintea returului din Armenia, cu Urartu. Echipa lui Gheorghe Hagi a câştigat meciul tur din preliminariile Conference League de pe teren propriu cu 3-2.

Farul Constanţa – Poli Iaşi 1-3 LIVE TEXT

Min. 90 + 6: Fluier final! Farul – Poli Iaşi se încheie 1-3!

Min. 51: Farul Constanţa – Poli Iaşi 1-3! Luis Phelipe a realizat dubla, reluând în plasă o centrare venită de pe partea dreaptă.

Min. 46: S-a reluat partida!

Reclamă

Min. 45+5: Pauză!

Min. 44: Farul Constanţa – Poli Iaşi 1-2! Enes Sali a marcat, dar tuşierul ridicase fanionul. Faza a fost analizată în cabina VAR şi după mai multe minute de întrerupere a jocului, golul a fost acordat!

Min. 37: Farul Constanţa – Poli Iaşi 0-2! Vojtus a majorat avantajul lui Poli Iaşi, cu o lovitură superbă de cap din careu.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 12: Gică Hagi a făcut o criză de nervi după ce Farul a luat gol acasă!

Min. 11: Farul – Poli Iaşi 0-1! Luis Phelipe a deschis scorul cu un şut deviat de la marginea careului!

Min. 1: A început partida!

Echipele de start:

Farul: Buzbuchi – Sîrbu, Boli, Queiros, Vianna – Artean, N. Popescu, Vînă – Mateus, Carnat, Sali

Antrenor: Gică Hagi

Poli Iași: Ailenei – Martac, Tincu, Katanec, Stefanovici – Jatoba, Roman, Garobbio, Figueiredo – Gheorghiță, Vojtus

Antrenor: Leo Grozavu

Reclamă

Farul Constanţa a câştigat primele două partide din acest sezon din Liga 1. Mai întâi, jucătorii lui Gheorghe Hagi s-au impus la Sibiu, acolo unde au învins-o cu 1-0 pe FC Hermannstadt, după care s-a impus şi în meciul de pe teren propriu cu FC Voluntari din etapa a doua, scor 4-1.

De partea cealaltă, echipa lui Leo Grozavu caută în continuare primul punct din acest sezon. În primele două etape, Poli Iaşi a pierdut deplasarea de pe terenul lui CFR Cluj, scor 0-2, dar şi confruntarea de pe teren propriu cu FC Hermannstadt.

Gică Hagi, decizie drastică înaintea meciului cu Poli Iaşi. Antrenorul celor de la Farul Constanţa nu va conta pe opt jucători în meciul din etapa a treia de pe teren propriu cu nou-promovata Poli Iaşi.

Gică Hagi, decizie drastică înaintea meciului cu Poli Iaşi: „Opt jucători rămân acasă”

Înaintea meciului de la Ovidiu, Gheorghe Hagi a susţinut conferinţa de presă şi a anunţat că nu se va baza pe opt jucători pentru meciul de campionat, fără să îi numească. De asemenea, antrenorul celor de la Farul Constanţa a anunţat că vor pleca mai mulţi jucători înainte de finalul perioadei de mercato din această vară:

„E un meci de campionat acasă, important, trebuie să fim pragmatici. Singurul obiectiv pe care îl avem pentru acest meci este să luăm trei puncte, să pregătim bine meciul.

În cele două etape au jucat (n.r. cei de la Poli Iași) de la egal la egal cu CFR și Hermannstadt. Le place să iasă la joc. Au un antrenor cu experiență. Trebuie să fim pregătiți. Va fi un meci intens.

Am luat decizia ca opt jucători să rămână acasă, nu are rost să-i spun. Cu restul vom aborda jocul la victorie. Gustavo și Borgnino sunt accidentați. Sunt doar opt jucători care rămân acasă. Noi avem lotul de 30 și ceva de jucători. Vedem după aceea ce decizii vom lua.

Nu vom rămâne 30 și ceva de jucători. Nu vorbesc de transferuri. Aș vorbi mai degrabă de cine ar pleca, ca să glumesc. În toate meciurile astea e nevoie ca lumea să fie concentrată”, a declarat Gică Hagi, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:35 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și