Închide meniul

Farul – FCSB 0-4 | Gică Hagi, complet debusolat după ce a încasat 7 goluri în ultimele două meciuri: „Voiam să îi schimb pe toți! Trebuie să tăcem și să mergem acasă”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 25 aprilie 2022, 23:49

Farul – FCSB 0-4 | Gică Hagi, complet debusolat după ce a încasat 7 goluri în ultimele două meciuri: „Voiam să îi schimb pe toți! Trebuie să tăcem și să mergem acasă

Gică Hagi, antrenorul de la Farul Constanţa

Gică Hagi, antrenor Farul Constanța, în timpul unui meci / Hepta

Farul – FCSB 0-4 | Echipa lui Gică Hagi a fost distrusă de „roș-albaștri” pe teren propriu. Farul a încasat 7 goluri în ultimele două partide, cu Universitatea Craiova (0-3) și FCSB (0-4),  iar „Regele” nu își explică ce se întâmplă. Antrenorul constănțenilor spune că va analiza situația și va trage concluziile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins fără drept de apel Farul, în runda a 6-a din play-off. Gică Hagi a fost extrem de supărat la finalul confruntării de la Ovidiu.

Farul – FCSB 0-4 | Gică Hagi, complet debusolat după umilința de la Ovidiu

„Regele” a dezvăluit că, dacă ar fi putut, ar fi schimbat toți jucătorii încă din prima repriză, când l-a înlocuit doar pe Dussaut.

„Sunt două meciuri acasă care ne-au arătat o realitate. Mai avem mult de muncit pentru a ajunge o echipă puternică, care să producă performanțe. Din păcate să iei 7 goluri în două meciuri acasă reprezintă foarte mult. Trebuie să analizăm.

Am făcut lucruri foarte bune în acest an, dar în aceste două meciuri am arătat inexplicabil. Să primim atâtea goluri și să nu marcăm niciunul… vom analiza și vom trage concluzii. E clar că trebuie să tăcem, să mergem acasă și să găsim soluții.

Reclamă

Nu e umilitor doar pentru jucători. Pentru toți e, că suntem cu toții în aceeași barcă. Vă duc în vestiar să vedeți. Dar la fotbal nu trebuie să stai doar cu capul în pământ. Trebuie să ieși, să te lupți, trebuie să joci și defensiv și ofensiv, și cu mingea și fără minge.

Poate pentru unii e ușor să spună că atât putem. Nu, noi am arătat că putem să jucăm, că știm fotbal și că putem s-o facem foarte bine.

Trebuia să îi schimb pe toți, dar nu puteam. L-am schimbat pe Dussaut pentru că evoluția lui nu era bună. Nu poți să joci doar cu gândul că te duci în atac. Să iei 7 goluri acasă e dureros. Pe fiecare ne doare acest lucru. Reflectăm și trebuie să găsim cauza și soluțiile.”, a spus Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Marian Aioani: „Am lovit-o prost!”

Marian Aioani a fost protagonistul unei gafe de curtea școlii în meciul Farul – FCSB. Portarul lui Gică Hagi i-a pasat direct lui Florin Tănase, care a profitat din plin de ocazie.

Aioani susține că a lovit mingea prost. Portarul lui Gică Hagi a spus că astfel de gafe se întâmplă și în fotbalul mare.

„Pentru noi e o seară care nu ne face cinste. Am reușit să pierdem acest joc. Am pregătit jocul să îi presăm de sus. Mingea trebuia să ajungă la de Nooijer, am lovit-o prost. Nu a fost execuția mea corectă. Sunt prea multe goluri încasate.

Noi am arătat că suntem o echipă care face și faza defensivă foarte bine. Când faci greșeli, adversarul te taxează. Se întâmplă, vedeți și la un nivel mai înalt. Niciodată nu știi ce va urma, din păcate nu am reușit să marcăm și am luat prea multe goluri, dar meciul următor vom trage să câștigăm. Avem o săptămână să analizăm, trebuie să ne gândim la ce am făcut rău în seara asta, trebuie să mergem la Cluj să câștigăm”, a spus Aioani, după meci.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și