Închide meniul

Farul – FCSB 0-1. Derby cu scandal la Ovidiu! Gică Hagi, răpus din penalty de FCSB

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 septembrie 2023, 23:40 / Actualizat: 10 octombrie 2023, 17:55

Reclamă
Farul – FCSB 0-1. Derby cu scandal la Ovidiu! Gică Hagi, răpus din penalty de FCSB

Farul - FCSB 0-1

Farul - FCSB / Hepta

Farul – FCSB 0-1 a fost derby-ul etapei a 9-a din Liga 1. Cele două echipe au reeditat „finala” pentru titlu, din sezonul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida de la Ovidiu a fost câștigată de către vicecampioana României grație golului marcat de Darius Olaru, din lovitură de la 11 metri, în minutul 58. După acest rezultat, FCSB se menține pe primul loc în Liga 1, cu 21 de puncte în 8 meciuri. De cealaltă parte, campioana României se află pe locul 11, cu 9 puncte în tot atâtea meciuri jucate.

Farul – FCSB 0-1

Min 90: 6 minute de prelungire au fost arătate de la margine

Min 89: Ocazie mare pentru Farul! Șutul lui Andronache a fost respins excelent de Ștefan Târnovanu

Min 60: Ocazie mare pentru Farul! Tudor Băluță a ratat poarta, după ce a primit o centrare dintr-o fază fixă

Reclamă

Min 58: Gol FCSB! A marcat Darius Olaru. Farul – FCSB 0-1

Min 55: Penalty pentru FCSB!

Min 46: Două schimbări făcute de FCSB la pauză. David Miculescu l-a înlocuit pe Andrea Compagno, iar Djokovic a intrat în locul lui Ovidiu Popescu!

Reclamă 4 / 0/3

Min 45+2: Gol anulat pentru Andrea Compagno. Atacantul italian a primit o centrarea de la Octavian Popescu, a deviat mingea în poartă, dar tuşierul a ridicat fanionul. Faza a fost verificată cu ajutorul sistemului VAR, iar reuşita lui Compagno nu a fost validată.

Min 35: Constantin Budescu putea deschide scorul din lovitură liberă. A executat lângă bară şi l-a pus în dificultate pe Târnovanu. Portarul FCSB-ului a reţinut în doi timpi!

Min 32: Ocazie importantă şi pentru jucătorii lui Gică Hagi. Louis Munteanu a şutat din prima, din interiorul careului, dar nu a reuşit să prindă spaţiul porţii.

Min 29: Şansă uriaşă de gol pentru FCSB! Andrea Compagno a preluat mingea în careul Farului şi a şutat din întoarce. Aioani a scos, cu vârful degetelor, şi a respins mingea în corner!

Min 10: Ocazie pentru Farul! Grigoryan a trims o minge pe lângă poarta lui Târnovanu.

Min 8: Ocazie pentru FCSB! Florinel Coman a trimis un balon spre poartă din afara careului, dar Aioani a fost pe fază și a prins mingea.

Min 4: Ocazie pentru Farul! Budescu a trimis un șut pe jos, dar balonul a fost prins fără probleme de Ștefan Târnovanu.

Reclamă

Min 1: A început partida de la Ovidiu!

Farul: Aioani – Dussaut, Larie, Artean, Kiki – Băluţă, Nedelcu, Grameni – Grigoryan, Louis Munteanu, Budescu

Rezerve: Buzbuchi – Sîrbu, M. Popescu, Boli, N. Popescu, Vînă, Mazilu, Andronache, Sali.

FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Ovidiu Popescu, Şut, Olaru – Octavian Popescu, Compagno, Florinel Coman

Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Panțîru, Haruț, Miculescu, Lixandru, M. Toma, Radaslavescu, Djokovic.

Gică Hagi are încredere că echipa sa va reveni la nivelul de anul trecut

Gică Hagi e conştient că Farul va avea un meci extrem de dificil cu FCSB, însă are încredere că echipa sa va reveni la nivelul de anul trecut.

“E un meci în campionat, acasă. Venim după o perioadă foarte aglomerată înainte, am avut această pauză, s-a muncit foarte bine, am discutat cu cei care au rămas acasă. Cred că ne-am antrenat foarte bine şi acum cu cei care au venit de la lotul naţional, am discutat şi cu ei şi uşor,uşor sperăm să ne revenim la cei care am fost anul trecut. Adică să luăm fiecare meci în parte din campionat, să ne concentrăm foarte mult pe acest aspect şi să ne luptăm şi să încercăm să luăm cele trei puncte.

Să facem cel puţin lucrurile pe care le-am făcut anul trecut, pentru că echipă e proporţie de 90% aceeaşi de anul trecut. Au venit şi jucătorii noi, care trebuie să se adapteze şi uşor, uşor vom vedea cine se va adapta”, a spus Gică Hagi într-o conferinţă de presă.

Elias Charalambous crede că va fi un meci extrem de dificil

La rândul său, Elias Charalambous a spus că, deşi Farul nu trece printr-o formă bună, echipa sa va avea un meci extrem de dificil.

„Avem un meci foarte greu. Farul e campioana din sezonul trecut și știm că va fi foarte greu. E mereu dificil să joci la Constanța. Locul pe care e Farul nu reflectă realitatea. E o echipă cu jucători buni. E mai bună decât pe locul pe care e. Farul are jucători foarte buni, iar noi trebuie să fim foarte concentrați. 

Va fi un meci greu. Suntem în formă, dar trebuie să fim atenți pentru a ne atinge obiectivul, acela de a lua trei puncte. Totul depinde de atitudinea noastră și de cum vom juca noi. În derby-uri nu există favorite, dar vom merge să câștigăm. 

E foarte bine că avem jucătorii care au fost la națională s-au întors sănătoși. Singurul absent va fi Băluță, care are anumite probleme. Dar va reveni în curând. 

Nu trebuie să ne gândim la cea fost în trecut. Trebuie să ne gândim doar la partida de mâine și cum să luăm cele trei puncte„, a spus Charalambous.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
Vezi toate știrile
Citește și