Închide meniul

Farul – Hermannstadt 0-0. Cele două echipe au avut câte un gol anulat de VAR

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 august 2022, 21:25 / Actualizat: 18 februarie 2024, 18:42

Farul – Hermannstadt 0-0. Cele două echipe au avut câte un gol anulat de VAR

Jucătorii de la Farul/ Facebook Farul Constanţa

Farul – Hermannstadt 0-0. Cele două echipe rămân neînvinse în Liga 1, iar Botoşani rămâne lider.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul şi Hermannstadt au fiecare câte 9 puncte, după primele cinci etape din Liga 1.  Cele două echipe au avut câte un gol anulat de VAR.

Farul – Hermannstadt 0-0

Min. 90+8: FINAL DE MECI! Farul şi Hermannstadt au obţinut a treia remiză din campionat.

Min. 73: GOOOL anulat pentru Farul! Borza a centrat în careu, iar Alibec a marcat. VAR-ul a arătat că atacantul lui Hagi a fost în poziţie de ofsaid.

Min. 64: GOOOL anulat pentru Hermannstadt! Baba Alhassan a marcat, însă reuşita a fost anulat de VAR.

Reclamă

Min. 1: A început partida.

Farul: Aioani – Benzar,Larie, M. Popescu, Kiki – Artean, Nedelcu, Casap – Torje, V. Morar, A. Pitu

Rezerve: Buzbuchi, Sîrbu, Grameni, Alibec, Borza, K. Doucoure, R. Moldoveanu, T. Băluță, Sali

Reclamă 4 / 0/3

Antrenor: Gheorghe Hagi

Hermannstadt: P. Iliev – Butean, Antoche, I. Stoica, Opruț – Răuță, Mino Sota – Balaure, Alhassan, C. Popescu – I. Hora

Rezerve: Medina – Bejan, Issah, Năstăsie, P. Petrescu, Biceanu, Oroian, D. Paraschiv, V. Muțiu

Antrenor: Marius Măldărășanu

Hermannstadt este revelaţia începutului de sezon din Liga 1. Sibienii sunt neînvinşi după 4 etape, şi au şansa să urce chiar pe primul loc, în cazul unei victorii cu Farul. Trupa nou-promovată a înregistrat două victorii şi două remize, la revenirea pe scena primei ligi din România.

Echipa pregătită de Marius Măldărăşanu are mari probleme financiare, motiv pentru care şi Dani Coman, preşedintele clubului, a părăsit formaţia în urmă cu câtvea săptămâni.

De cealaltă parte, Farul a avut o campanie de transferuri răsunătoare. Gică Hagi i-a repatriat pe Denis Alibec, Tudor Băluţă şi Dragoş Nedelcu, care încă nu şi-au intrat în ritm.

Reclamă

Constănţenii au înregistrat şi ei, la fel ca rivalii din această seară, două victorii şi două remize. În ultima etap, Fraul a remizat cu Botoşani, liderul Ligii 1, scor 1-1, golul trupei lui Gică Hagi fiind marcat Vlad Morar.

Gică Hagi se teme de Hermannstadt

Gică Hagi, antrenorul celor de la Farul, a avut doar cuvinte de laudă pentru Hermannstadt, adversara din etapa a 5-a din Liga 1. „Regele” speră totodată, ca echipa sa să fie prima care îi învinge pe sibieni în acest sezon.

„Întâlnim o echipă care, în acest start de campionat, a demonstrat că știe să se apere, dar și să atace. E foarte disciplinată, omogenă și are jucători experimentați . Chiar dacă vine din Liga a 2-a, grupul cunoaște bine de tot Superliga și s-a văzut în aceste prime meciuri. Trebuie să imprimăm ritm și intensitate foarte bune, să ne impunem din toate punctele de vedere, să știm să atacăm, dar și să ne apărăm.

Trebuie să fim incisivi în atac, pentru a marca și a câștiga partida. Sperăm să fim prima echipă care câștigă în fața lor în acest sezon. Cele trei puncte sunt foarte importante, trebuie să producem rezultate, adică victorii și puncte multe”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă de dinaintea partidei Farul – Hermannstadt.

Gică Hagi a dat lovitura şi l-a transferat pe Louis Munteanu

Gică Hagi a dat lovitura şi l-a transferat pe Louis Munteanu de la Fiorentina. Jucătorul de 20 de ani a fost împrumutat pentru un sezon de Farul Constanţa.

„Farul Constanța și AC Fiorentina au ajuns la un acord privind împrumutul jucătorului Louis Munteanu la formația noastră până la finalul sezonului 2022-2023.

Născut la 16 iunie 2002, la Vaslui, Louis Munteanu este un produs al Academiei Gheorghe Hagi si a debutat în Liga 1 la 17 ani (27.10.2019), într-o partidă cu Dinamo.

Este dublu campion de juniori U19 al României și dublu căștigător al Cupei Italiei Primavera cu Fiorentina, pentru care a marcat 13 goluri în 40 de partide.

A evoluat până acum la toate echipele naționale U16, U17, U18, U19, U20 și U21″, se arată într-un comunicat emis de Farul Constanţa.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și