Închide meniul

Farul, prima reacţie după ce TAS a anunţat că poate juca în cupele europene

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 februarie 2023, 11:34 / Actualizat: 7 februarie 2023, 12:44

Reclamă
Farul, prima reacţie după ce TAS a anunţat că poate juca în cupele europene

Jucătorii lui Hagi sunt la mare căutare în Europa

Captură AS.ro

Farul, echipa lui Gică Hagi, a transmis o primă reacţie după ce TAS a anunţat că poate juca în cupele europene. Farul este pe primul loc în clasament şi poate reprezenta România în cupele europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a primit un cadou de vis la doar o zi după ce a împlinit 58 de ani. A flat că munca sa nu va fi în zadar şi va putea juca cu Farul Constanţa în cupele europene.

Farul, reacţie după ce TAS a anunţat că poate juca în cupele europene

Așa cum am transmis în mod oficial de acum câteva luni de zile, clubul nostru a continuat demersul juridic referitor la dreptul de participare în competitiile europene.

În cursul zilei de ieri am primit cu satisfacție Decizia Tribunalului Sportiv de la Laussane (TAS) prin care se consfințește că Farul Constanța are dreptul de a solicita licența UEFA pentru participarea în competițiile europene din acest an”, au anunțat constănțenii pe site-ul oficial al clubului.

Verdict final pentru Farul de la TAS! Trupa lui Gică Hagi are drept de joc în competiţiile europene

TAS a oferit verdictul final pentru Farul, iar trupa lui Gică Hagi a aflat că are drept de joc în competiţiile europene! Cazul constănţenilor s-a judecat pe data de 6 decembrie la Tribunalul Sportiv de la Lausanne, iar liderul din Liga 1 a avut câştig de cauză.

Reclamă
Reclamă

Farul a revenit pe primul loc, după victoria cu Universitatea Craiova, şi a mai primit o veste bună! TAS le oferă dreptul constănţenilor să evolueze în cupele europene, în sezonul viitor!

Vestea că Farul va putea evolua în competiţiile europene a fost publicată şi pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

„Tribunalul Arbitral al Sportului a emis în cursul zilei de luni, 6 februarie, decizia în cazul privind licența de pariticipare în competițiile europene a clubului Farul Constanța, iar în urma analizei argumentelor clubului și ale FRF a constatat validitatea acestora dispunând anularea deciziei CFCB”, se arată în anunţul postat pe frf.ro.

Reclamă

Farul era nesigură în privinţa dreptului de participare în competiţiile europene, după ce oficialii de la TAS şi-au ridicat semne de întrebarea cu privire la fuziunea pe care clubul din Constanţa a făcut-o cu Viitorul, în vara lui 2021. Astfel, a fost pus la îndoială modul în care actualul lider din Liga 1 a promovat în primul eşalon din România, la momentul fuzionării activând în liga secundă.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:20

Ianis Hagi a marcat din corner chiar de ziua lui! Motivul pentru care a fost trimis iar la Rangers B

0:00

Brigada lui Istvan Kovacs, întoarsă de VAR în Real Madrid – Borussia Dortmund! Singurul moment controversat de pe Bernabeu

23:55 22 oct.

Real Madrid – Borussia Dortmund 5-2! Vinicius, hat-trick de excepţie! Remontada fantastică a campioanei Europei

23:45 22 oct.

VIDEOEliza Samara – Miu Hirano 0-3 a fost în AntenaPLAY. Românca, eliminată de la WTT Champions Montpellier 2024

23:41 22 oct.

„S-a speriat” Helmut Duckadam ştie adevăratul motiv pentru care Gigi Becali se axează pe campionat şi nu pe cupele europene!

22:49 22 oct.

Daniel Paraschiv a marcat pentru Real Oviedo! Primul gol în Spania pentru fotbalistul român

1 FotoDiana Şucu, lux şi opulenţă pe stadionul din Giuleşti. Soţia milionarului Dan Şucu şi-a etalat bijuteriile de sute de mii de euro 2 Cum au reacționat Dan Șucu și soția lui, imediat după Rapid – Farul 5-0. Patronul giuleștenilor s-a descătușat 3 Anunţ bombă! Real Madrid şi Manchester City au pe listă acelaşi antrenor pentru a-i înlocui pe Ancelotti şi Guardiola 4 Florin Manea, reacţie directă după ce a fost anunţată plecarea lui Radu Drăguşin de la Tottenham: „Sunt o mulţime de cluburi!” 5 VIDEOEsteghlal – Al Nassr 0-1 şi Al Gharafa – Al Wasl 1-2 au fost în AntenaPLAY! Ronaldo şi Florinel Coman, decisivi la goluri! 6 FotoCât de frumoasă este soţia lui Alex Dobre! Erika l-a dat peste cap pe noul star al Rapidului
Citește și