Închide meniul

Farul, prima reacţie după ce TAS a anunţat că poate juca în cupele europene

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 februarie 2023, 11:34 / Actualizat: 7 februarie 2023, 12:44

Reclamă
Farul, prima reacţie după ce TAS a anunţat că poate juca în cupele europene

Jucătorii lui Hagi sunt la mare căutare în Europa

Captură AS.ro

Farul, echipa lui Gică Hagi, a transmis o primă reacţie după ce TAS a anunţat că poate juca în cupele europene. Farul este pe primul loc în clasament şi poate reprezenta România în cupele europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a primit un cadou de vis la doar o zi după ce a împlinit 58 de ani. A flat că munca sa nu va fi în zadar şi va putea juca cu Farul Constanţa în cupele europene.

Farul, reacţie după ce TAS a anunţat că poate juca în cupele europene

Așa cum am transmis în mod oficial de acum câteva luni de zile, clubul nostru a continuat demersul juridic referitor la dreptul de participare în competitiile europene.

În cursul zilei de ieri am primit cu satisfacție Decizia Tribunalului Sportiv de la Laussane (TAS) prin care se consfințește că Farul Constanța are dreptul de a solicita licența UEFA pentru participarea în competițiile europene din acest an”, au anunțat constănțenii pe site-ul oficial al clubului.

Verdict final pentru Farul de la TAS! Trupa lui Gică Hagi are drept de joc în competiţiile europene

TAS a oferit verdictul final pentru Farul, iar trupa lui Gică Hagi a aflat că are drept de joc în competiţiile europene! Cazul constănţenilor s-a judecat pe data de 6 decembrie la Tribunalul Sportiv de la Lausanne, iar liderul din Liga 1 a avut câştig de cauză.

Reclamă
Reclamă

Farul a revenit pe primul loc, după victoria cu Universitatea Craiova, şi a mai primit o veste bună! TAS le oferă dreptul constănţenilor să evolueze în cupele europene, în sezonul viitor!

Vestea că Farul va putea evolua în competiţiile europene a fost publicată şi pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

„Tribunalul Arbitral al Sportului a emis în cursul zilei de luni, 6 februarie, decizia în cazul privind licența de pariticipare în competițiile europene a clubului Farul Constanța, iar în urma analizei argumentelor clubului și ale FRF a constatat validitatea acestora dispunând anularea deciziei CFCB”, se arată în anunţul postat pe frf.ro.

Reclamă

Farul era nesigură în privinţa dreptului de participare în competiţiile europene, după ce oficialii de la TAS şi-au ridicat semne de întrebarea cu privire la fuziunea pe care clubul din Constanţa a făcut-o cu Viitorul, în vara lui 2021. Astfel, a fost pus la îndoială modul în care actualul lider din Liga 1 a promovat în primul eşalon din România, la momentul fuzionării activând în liga secundă.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:08

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 septembrie

18:00

Kylian Mbappe, mesaj emoţionant după retragerea lui Antoine Griezmann de la naţionala Franţei: „Unii ar putea crede că e devreme”

17:46

Răsturnare de situație: Adrian Mititelu NU l-a dat afară pe Marius Croitoru, de la FCU Craiova! Anunțul patronului

17:23

VIDEOBernadette Szocs, puncte spectaculoase în primul tur de la China Smash 2024! Meciul româncei a fost LIVE în AntenaPLAY

17:13

Universitatea Craiova – Unirea Slobozia LIVE SCORE (21:00). Oltenii atacă podiumul Ligii 1! Echipele probabile

17:02

Andrei Prepeliță, mesaj direct despre posibila preluare a lui FCU Craiova: „Am o relație bună cu Adi! E greu să refuz!”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 3 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 6 Cornel Dinu, acuzaţii teribile la adresa finului său: „Ţălnar e responsabil de moartea lui Cătălin Hîldan”
Citește și