Închide meniul

Farul – Universitatea Craiova 0-3 | Gică Hagi, la pământ după cel mai slab meci al sezonului. „Am suferit!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 aprilie 2022, 23:10 / Actualizat: 17 aprilie 2022, 8:08

Farul – Universitatea Craiova 0-3 | Gică Hagi, la pământ după cel mai slab meci al sezonului. „Am suferit!

Gică Hagi, antrenorul de la Farul Constanţa

Hepta

Farul – Universitatea Craiova 0-3. Gică Hagi e debusolat după cel mai slab meci al sezonului făcut de echipa lui. Antrenorul constănțenilor l-a pierdut și pe „talismanul” Jefte Betancor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Craiova e o echipă puternică, cu atitudine, determinare. Și noi cred că am făcut mai puține ofensiv și defensiv. Ei au tras la poartă, noi nu am tras, spațiu mare între jucători. Și noi am atacat, important e să faci bine și faza defensivă, dar aici am suferit. În fotbal trebuie să le faci pe ambele foarte bine, mai ales când joci cu o echipă așa cum e Craiova.

Farul – Universitatea Craiova 0-3 | Reacția lui Gică Hagi

(n.r.- despre intrările lui Papp la Jefte) Eu nu pot să interpretez, au fost două situații la limită, clare. Nu vreau să comentez, îmi văd de lucru. Știu doar că au existat.

(n.r.- despre Adi Petre) Fiecare meci pentru fiecare e un test, vedem dacă a trecut examenul, vedem ce trebuie făcut. Petre nu a fost huiduit de tribună, chiar dacă a fost, e normal să vină, suporterul e normal să fie supărat. Vom vedea ce va fi cu Jefte, n-am vorbit nici cu doctorii. O să încercăm să facem o echipă să jucăm”, a spus Gică Hagi, după meci.

Universitatea Craiova s-a apropiat la un singur punct de FCSB, ocupanta locului secund. Farul rămâne pe poziția a cincea, cu o singură victorie în play-off.

Reclamă

Farul, meci de coșmar cu Universitatea Craiova

Farul a avut un meci horror cu Universitatea Craiova. Gică Hagi l-a pierdut pe „talismanul” Jefte Betancor, iar defensiva gazdelor a fost făcută șah mat de atacanții lui Laurențiu Reghecampf.

În minutul 19, Papp i-a dat peste picioare lui Jefte Betancor, într-un moment în care atacantul Farului era în sprint spre poarta lui Pigliacelli. Fundașul lui Reghecampf a fost avertizat cu cartonașul galben. În minutul 24, același Papp s-a urcat pur și simplu peste Jefte la un duel aerian, iar jucătorul spaniol s-a lovit în cădere. Arbitrul Cătălin Popa l-a iertat pe Papp de al doilea galben la această fază.

Jefte a mai rămas pe gazon doar până la finalul primei reprize. Atacantul Farului s-a întins pe gazon în careul lui Pigliacelli și a cerut să fie schimbat. Staff-ul medical l-a scos din teren pe targă. În locul lui a fost introdus Adrian Petre.

Reclamă 4 / 0/3

Jovan Markovic a marcat pentru 1-0, în minutul 15, la un corner. Ștefan Baiaram a „dublat” avantajul oltenilor în minutul 37, după o pasă a lui Alexandru Crețu. Markovic a stabilit scorul pauzei în prelungirile primei reprize, cu un șut la colțul lung după o pasă a lui Andrei Ivan.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și