Închide meniul

Farul – Universitatea Craiova 0-3 | Laurențiu Reghecampf, reacție fabuloasă după ce a fost eliminat. „O să mă pedepsesc singur! O fază de amatori!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 aprilie 2022, 22:52

Farul – Universitatea Craiova 0-3 | Laurențiu Reghecampf, reacție fabuloasă după ce a fost eliminat. „O să mă pedepsesc singur! O fază de amatori!

Suma pe care trebuie să o achite Mihai Rotaru pentru a-l aduce pe Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova

Laurenţiu Reghecampf este dorit de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Farul – Universitatea Craiova 0-3.  Laurențiu Reghecampf a fost eliminat în repriza a doua a meciului de la Ovidiu. Antrenorul oltenilor a fost trimis în tribună pentru proteste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf a recunoscut că protestele sale erau nefondate și si-a cerut scuze arbitrului Cătălin Popa. Reghe a precizat că „se va pedepsi singur”.

Farul – Universitatea Craiova 0-3 | Laurențiu Reghecampf a fost eliminat

„A fost o fază de amatori din partea mea. I-am reproșat faza de dinainte, îmi cer scuze pe această cale. Cătălin Popa e un arbitru cu experiență, e o fază e amatori din partea mea, o să mă pedepsesc singur„, a spus Reghecampf, după meci.

Laurențiu Reghecampf a fost trimis în tribună în minutul 49 al meciului dintre Farul și Universitatea Craiova. Tehnicianul oltenilor a văzut două cartonașe galbene într-un interval de câteva secunde. Arbitrul central Cătălin Popa l-a eliminat pentru proteste.

Chiar dacă echipa sa conducea cu 3-0, Reghecampf a fost extrem de nervos după o fază petrecută chiar în fața sa. În minutul 49, Dragoș Nedelcu l-a faultat pe Andrei Ivan, cu o intrare dură prin alunecare. Centralul Cătălin Popa i-a acordat mijlocașului cartonașul galben, dar Reghecampf și-ar fi dorit direct roșu. Decizia l-a nemulțumit teribil pe tehnicianul Craiovei, care l-a tras la răspundere pe arbitru.

Reclamă

Cătălin Popa i-a acordat inițial galben, dar Laurențiu Reghecampf a continuat să-i ceară socoteală. Câteva secunde mai târziu, centralul i-a arătat și al doilea galben și l-a trimis în tribună. Antrenorul oltenilor a răbufnit, continuând să-l certe pe Cătălin Popa în timp ce părăsea terenul.

Farul – Universitatea Craiova 0-3 | Laurențiu Reghecampf, trei victorii la rând

„Sunt foarte fericit. Veneam după două meciuri câștigate cu FCSB și CFR, am încercat să-i motivez pe jucători, trebuia să intrăm cu aceeași ambiție și devotament. Scorul trebuia să fie mult mai mare. Suntem pregătiți. Markovici traversează o perioadă foarte bună. Am hotărât să-l lăsam pe Elvir să reintre și el. Acum, avem 16-17 jucători pregătiți, pentru noi urmează o perioadă grea.

 Pigliacelli are o plagă deschisă. Avem problema cu Mateiu, sper să-și revină. Avem câțiva jucători care ar trebuia să se odihnească, dar trebuie să câștigăm meciul. Lucrăm foarte mult la ceea ce înseamnă mentalitate. Orice joc se câștigă prin muncă. În contactele 1-1 trebuie să fim mai puternici. Nu mă interesează ce rezultat va fi mâine”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Craiova a reușit o primă repriză perfectă pe terenul Farului. Trupa lui Reghecampf conducea cu 3-0 la pauză, după golurile înscrise de Jovan Markovic (dublă) și Ștefan Baiaram.

Avantajul oltenilor s-a menținut și după pauză. Craiova lui Reghecampf s-a apropiat la un punct de FCSB, care joacă duminică, cu CFR Cluj, LIVE TEXT pe www.as.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și