Închide meniul

Faza care l-a scos din minţi pe Gică Hagi! „Regele” a răbufnit la adresa arbitrului Horaţiu Feşnic şi a primit cartonaşul roşu!

Bogdan Stănescu Publicat: 12 noiembrie 2023, 8:28

Reclamă
Faza care l-a scos din minţi pe Gică Hagi! „Regele a răbufnit la adresa arbitrului Horaţiu Feşnic şi a primit cartonaşul roşu!

Faza care l-a scos din minţi pe Gică Hagi

Gică Hagi, în timpul unui meci/ Profimedia Images

Faza care l-a scos din minţi pe Gică Hagi s-a petrecut înainte ca Farul să primească gol în prelungirile meciului cu Hermannstadt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Regele” a acuzat un fault asupra lui Ionuţ Larie înainte ca Alhassan să înscrie şi să îi facă pe sibieni să plece cu un punct de la Ovidiu.

Faza care l-a scos din minţi pe Gică Hagi!

Cu 30 de secunde înainte de golul lui Alhassan, Dan Sîrbu, fundașul Farului, l-a împins uşor pe atacantul lui Hermannstadt, care după aceea l-a călcat pe Ionuţ Larie.

Horaţiu Feşnic a lăsat jocul să continue, balonul a ajuns la Borgnino, care a fost deposedat, iar ulterior Alhassan a marcat, stabilind scorul final.

E un avantaj lăsat, probabil. Lovește Larie mingea cu capul, mingea pleacă din zona aia, apoi e călcat Larie. El vede că mingea se duce la albastru (n.r.- la jucătorul Farului). Putea să dea fault, dar a lăsat legea avantajului.

Reclamă

Asta e o situație în care Borgnino nu trebuia să piardă mingea. Sîrbu a fost în marcaj. Nu e un fault să dai 11 metri la asta. Apoi a fost călcat Larie, dar vede că mingea merge la un jucător al Farului și lasă legea avantajului”, a transmis Ilie Dumitrescu.

Cred că e faultul lui Sîrbu în primă fază, se duce intenționat în jucătorul sibian, care apoi îl calcă pe Larie. Așa pare. Dacă mingea n-ar fi ajuns la Borgnino, Feșnic ar fi dat fault”, a spus Ionel Dănciulescu la digisport.ro.

Gică Hagi l-a făcut praf pe arbitrul Horaţiu Feşnic după ce acesta l-a eliminat: „Atâta aroganţă nu se poate! I-am zis vreo două”

Gică Hagi l-a făcut praf pe arbitrul Horaţiu Feşnic după ce acesta i-a acordat cartonaşul roşu la finalul partidei Farul – Hermannstadt 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Hagi susţine că golul oaspeţilor ar fi trebuit anulat fiindcă înainte ca Alhassan să marcheze a fost un fault asupra lui Ionuţ Larie.

Aşa e în fotbal. Sunt momente şi momente. Se pare că nu gestionăm corect lucrurile, cu toate că jucăm bine până în minutul 60-65.

Nu trebuie vorbit de echipa noastră, trebuie vorbit de domnul arbitru.

M-am dus la el să îl întreb de ce nu a dat fault, că avem VAR. L-am întrebat de ce nu mi-a dat fault, mi-a dat direct roşu. Normal că după aia i-am mai zis şi eu câte una.

Atâta aroganţă, nu se poate. Atât de plin de el! Nu am făcut nimic, decât l-am întrebat. El să se comporte de o asemenea aroganţă, să fie protagonist. 100% e fault!

„Ce să explice cei de la CCA?”

Ce să explice cei de la CCA? S-a terminat, noi din faza aia am luat gol. Avem 4 meciuri acasă, 4 egaluri. E clar că ceva nu funcţionează. Cu UTA am jucat bine, am revenit şi repriza a doua.

O să analizăm, probabil ăsta e fotbalul, învăţăm în fiecare zi câte ceva.

Reclamă

Ce putem să vorbim de altceva? De ce să vorbim de altceva? Echipa a jucat. Din nimic, eşti protagonist. Te-au văzut cei de la Cluj, te-a văzut toată lumea ce ai făcut. Să ieşim toată România, să vedem. A fost fault.

E prea mult, e prea clară (n.r.: faza)! Fault clar la Larie, eu am zis că revine şi dă fault. Dacă nu, înseamnă că nu înţeleg eu fotbalul”, a declarat, după meci, Gică Hagi, potrivit sursei citate.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 LIVE VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong ACUM, în AntenaPLAY. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă Vezi toate știrile
Citește și