Închide meniul

Faza care l-a uimit pe Ilie Dumitrescu în FCSB – UTA 4-0: „E o chestie rară. Are anumite realizări doar de el gândite”

Alex Masgras Publicat: 22 ianuarie 2024, 22:38

Reclamă
Faza care l-a uimit pe Ilie Dumitrescu în FCSB – UTA 4-0: „E o chestie rară. Are anumite realizări doar de el gândite

Helmut Duckadam s-a convins, după ce FCSB a învins-o categoric pe UTA

Jucătorii lui FCSB, în timpul meciului cu UTA / Profimedia

Faza care l-a uimit pe Ilie Dumitrescu în FCSB – UTA 4-0 a avut loc în prima repriză a meciului, în minutul 20. Fostul internaţional a apreciat jocul liderului din Liga 1 în victoria obţinută pe Arena Naţională. Darius Olaru a fost omul partidei, cu un hat-trick, în timp ce al patrulea gol a fost marcat de David Miculescu, fostul jucător al arădenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru a deschis scorul în minutul 20 al meciului cu o execuţie superbă, din afara careului. După un corner respins de arădeni, voleul lui Olaru din afara careului l-a lăsat fără replică pe Kucher.

Faza care l-a uimit pe Ilie Dumitrescu în FCSB – UTA 4-0

Execuţia l-a uimit pe Ilie Dumitrescu. Fostul mare internaţional român a avut numai cuvinte de laudă pentru căpitanul roş-albaştrilor şi a recunoscut că ar fi procedat altfel dacă ar fi fost în situaţia lui Darius Olaru.

„Este un grup extrem de important, începând cu linia de mijloc, chiar și fără Coman, care este un lider incontestabil.

Olaru a făcut diferența, clar, este un jucător care în ultimii 20 de metri are anumite realizări doar de el gândite, la primul gol a fost o chestie rară. În locul lui, poate aș fi preluat-o. Să dai direct este o execuție rară”, a declarat Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

Reclamă

Darius Olaru va ţine minte mult timp partida cu UTA. Căpitanul celor de la FCSB a bifat prima triplă a carierei, el fiind pe primul loc în clasamentul celor mai buni marcatori din Liga 1, cu 13 reuşite.

FCSB a ajuns la 47 de puncte după victoria cu UTA, fiind la 11 puncte distanţă faţă de CFR Cluj, ocupanta locului 2. De partea cealaltă, UTA este pe locul 13, cu 24 de puncte. Etapa viitoare, FCSB va merge pe Ion Oblemenco, pentru meciul cu Universitatea Craiova, în timp ce UTA va juca pe teren propriu cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Darius Olaru a „capturat” mingea după primul său hat-trick. Ce a declarat după FCSB – UTA 4-0

Darius Olaru a reuşit să înscrie de trei ori într-un singur meci pentru prima dată în carieră. La final, s-a bucurat pentru performanţa reuşită.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu cred că one-man show. A fost un joc de echipă foarte bun, arătăm bine, meritam. Deja am luat mingea, acum să merg în vestiar să semneze colegii. Mă bucur pentru acest hat-trick, sper să nu fie ultimul. Eram pe listă şi am ales să îmi asum responsabilitatea şi să execut penalty-ul.

Să ştiţi că este un pic dificil, am făcut un antrenament pe sintetic, era mult mai bine în Turcia. Cel mai tare am resimţit frigul după ce am ieşit de la pauză. E foarte frig!

După părerea mea, am făcut şi câţiva paşi greşiţi, putea fi mai mare diferenţa. Ne bucurăm că punem puncte faţă de combatante.

Toate meciurile sunt dificile, dacă jucăm în acest fel cred eu că cu greu mai putem fi opriţi. Nu mă gândesc (n.r. la transfer), trebuie să îmi fac treaba aici. Mă gândesc la campionat şi după la transfer. Mă bucur, le doresc mult succes şi cred că vor face o treabă bună, sperăm cât mai mulţi să facem pasul. Trebuie să arătăm pe tere. Eu îmi doresc, la sfârşitul campionatului.

Deja am patru ani aici şi cred eu că e momentul să câştigăm titlul. Trebuie să analizăm foarte bine, să pregătim bine meciul cu Craiova şi să dăm totul să câştigăm şi acolo„, a declarat Darius Olaru la finalul meciului, pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
Vezi toate știrile
Citește și