Închide meniul

„Cu greu mai putem fi opriţi!” Darius Olaru a „capturat” mingea după primul său hat-trick! Ce a spus despre transferul de la FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 ianuarie 2024, 22:14

Reclamă
„Cu greu mai putem fi opriţi! Darius Olaru a „capturat mingea după primul său hat-trick! Ce a spus despre transferul de la FCSB

Darius a "capturat" mingea după primul său hat-trick

Darius Olaru, în timpul unui meci / Profimediaimages

Darius Olaru a „capturat” mingea după primul său hat-trick. Mijlocaşul a reacţionat la finalul meciului FCSB – UTA, scor 4-0, din etapa a 22-a a Ligii 1. Căpitanul roş-albaştrilor s-a „distrat” cu defensiva lui Mircea Rednic şi a înscris pe bandă rulantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prima repriză, Olaru a marcat o „dublă” în decurs de două minute. A punctat şi din penalty, în minutul 66, şi a ajutat-o pe FCSB să se distanţeze de CFR Cluj şi Rapid.

Darius Olaru a „capturat” mingea după primul său hat-trick. Ce a declarat după FCSB – UTA 4-0

Darius Olaru a reuşit să înscrie de trei ori într-un singur meci pentru prima dată în carieră. La final, s-a bucurat pentru performanţa reuşită.

Nu cred că one-man show. A fost un joc de echipă foarte bun, arătăm bine, meritam. Deja am luat mingea, acum să merg în vestiar să semneze colegii. Mă bucur pentru acest hat-trick, sper să nu fie ultimul. Eram pe listă şi am ales să îmi asum responsabilitatea şi să execut penalty-ul.

Să ştiţi că este un pic dificil, am făcut un antrenament pe sintetic, era mult mai bine în Turcia. Cel mai tare am resimţit frigul după ce am ieşit de la pauză. E foarte frig!

Reclamă

După părerea mea, am făcut şi câţiva paşi greşiţi, putea fi mai mare diferenţa. Ne bucurăm că punem puncte faţă de combatante.

Toate meciurile sunt dificile, dacă jucăm în acest fel cred eu că cu greu mai putem fi opriţi. Nu mă gândesc (n.r. la transfer), trebuie să îmi fac treaba aici. Mă gândesc la campionat şi după la transfer. Mă bucur, le doresc mult succes şi cred că vor face o treabă bună, sperăm cât mai mulţi să facem pasul. Trebuie să arătăm pe tere. Eu îmi doresc, la sfârşitul campionatului.

Deja am patru ani aici şi cred eu că e momentul să câştigăm titlul. Trebuie să analizăm foarte bine, să pregătim bine meciul cu Craiova şi să dăm totul să câştigăm şi acolo„, a declarat Darius Olaru la finalul meciului, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani este lider detaşat în topul golgheterilor. Are 13 reuşite în această stagiune a Ligii 1. Urmăritorul său, Eduard Florescu, a înscris de 10 ori. Podiumul în topul golgheterilor la zi din Liga 1 este completat de Florinel Coman, Dan Nistor, Aurelian Chiţu şi Alexandru Pop, toţi aceştia având câte nouă goluri marcate în campionat.

Clasamentul actualizat din Liga 1:

1. FCSB – 47 de puncte
2. CFR Cluj – 36 de puncte
3. Rapid – 36 de puncte
4. Universitatea Craiova – 34 de puncte
5. Sepsi – 33 de puncte
5. Farul – 33 de puncte

FCSB – UTA Arad 4-0

Arădenii au avut prima ocazie de pe Arena Naţională, în minutul 7, când Ariel Lopez a trimis în bara transversală din şase metri. Apoi au urmat două minute în care Darius Olaru a rezolvat meciul. Gol superb din voleu, din afara careului, în minutul 20, după care, două minute mai târziu, a înscris profitând de greşeala lui Căpuşă.

Gazdele au avut un gol anulat pentru ofsaid, în minutul 39, la Octavian Popescu, iar repriza s-a încheiat cu ocazia lui Fabry, din minutul 45+1. În partea secundă, Kucher a scos la şutul lui Alexandru Băluţă, în minutul 54, dar bucureştenii au beneficiat de un penalti acordat după consultarea VAR şi Olaru a transformat în minutul 66, reuşind prima sa triplă în Superligă. De altfel, mijlocaşul de la FCSB este golgeterul la zi al campionatului, cu 13 reuşite.

Rezultatul final a fost stabilit de Miculescu, în minutul 82, după o lansare a lui Şut, o pasă dată de Baba Alhassan şi finalizarea atacantului venit chiar de la Arad.

FCSB s-a impus cu 4-0 şi este pe primul loc în Superligă, cu 47 de puncte, la 11 puncte de echipele clasate pe locurile doi şi trei. UTA Arad se află pe locul 13, cu 24 de puncte.

Reclamă

FCSB: Târnovanu – V. Creţu (Pantea 46), Dawa, Ngezana, Radunovic (Panţîru 89) – Lixandru, Ad. Şut, Olaru (Compagno 76) – Luis Phelipe, Al. Băluţă (Miculescu 76), Oct. Popescu (Baba Alhassan 76). ANTRENOR: Elias Charalambous

UTA ARAD: Kucher – Căpuşă (Stolnik 46), Conte, Benga, Micovschi – A. Lopez (Stahl 58), Marcelo Freitas – R. Pop (A. David 46), Fabry (Diogo Rodrigues 46), Omondi – Luckassen (Cooper 67). ANTRENOR: Mircea Rednic

Cartonaşe galbene: Stolnik 61

Arbitri: Viorel Nicusor Flueran – Sebastian Eugen Gheorghe, Imre-Laszlo Bucsi – Andrei Moroiţă

Arbitri VAR: Rareş George Vidican – Ciprian Florin Danşa

Observator: Eduard Dumitrescu

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Echipa lui Gică Hagi, umilită de covăsneni în prima repriză 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și