Închide meniul

Cristi Balaj, revoltat de penalty-ul primit de FCSB cu Farul: „Faza e hilară”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 18 septembrie 2023, 14:25

Cristi Balaj, revoltat de penalty-ul primit de FCSB cu Farul: „Faza e hilară

Cristi Balaj, revoltat de penalty-ul primit de FCSB cu Farul: "Faza e hilară"

Cristi Balaj, într-o conferinţă de presă / Hepta

Cristi Balaj s-a arătat revoltat de penalty-ul primit de FCSB cu Farul. Farul – FCSB s-a încheiat 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 55, arbitrul Sebastian Colţescu a dictat penalty după un duel între Tudor Băluţă şi Adrian Şut. Darius Olaru a transformat penalty-ul în minutul 58.

Cristi Balaj, revoltat de penalty-ul primit de FCSB cu Farul: „Faza e hilară”

E complicat să mă pronunț eu. De ce zicem că nu a fost penalty? Atacantul l-a lovit pe apărător, acesta a căzut. La FCSB se dă penalty când se întâmplă astfel de lucruri. Noi am discutat de faza de penalty din meciul cu FCSB în Ghencea și am spus punctul de vedere.

Faza de aseară e și mai hilară. Cei de la CCA trebuie să analizeze. Atacantul l-a lovit pe apărător, a mai făcut un pas, și-a adus aminte că a fost contact și când e vorba de FCSB astfel de faze trebuie sancționate.

Așa că ne aliniem și mergem mai departe. Înseamnă că asta e normalitatea. Diferența din clasament e făcută de două lovituri de pedeapsă, care au stabilit învingătoarea în două meciuri în care rezultatul final probabil ar fi fost egal”, a declarat Cristi Balaj pentru playsport.ro.

Reclamă

Gigi Becali, verdict despre penalty-ul controversat din Farul – FCSB: „E clar ca lumina zilei! Trebuia să-i rupă piciorul?”

Gigi Becali a oferit un verdict, după penalty-ul controversat din Farul – FCSB 0-1. Patronul roş-albaştrilor a declarat că Sebastian Colţescu a luat decizia corectă atunci când a dictat lovitură de la 11 metri, fiind convins că Adrian Şut a fost faultat de Tudor Băluţă.

FCSB a înregistrat cea de-a şaptea victorie din Liga 1, fiind lider în continuare, şi după etapa a noua. Gigi Becali s-a declarat mulţumit de acest aspect, dorind ca echipa sa să aibă un avans de minimum 15 puncte, faţă de ocupanta locului secund.

Gigi Becali a analizat în detaliu faza penalty-ului din minutul 55, din partida cu Farul. Acesta consideră că a existat o atingere clară între Adrian Şut şi Tudor Băluţă.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Becali a mai declarat că arbitrajul video nu ar fi trebuit consultat, deoarece faza era clară, iar decizia lui Colţescu a fost corectă.

Mai avem şi un meci în minus. Vreau să ne distanţăm, să ajungem la 10-15 puncte distanţă de locul doi, să nu avem emoţii. Vreau să jucăm relaxaţi. De penalty, toată lumea vorbeşte…fiecare îşi dă cu părerea, şi specialist, şi nespecialist.

„Şut nu a căzut teatral. E 11 metri clar”

Dacă sunt în careu, şi cineva întinde piciorul, şi dă peste piciorul meu, şi cad, că Şut nu a căzut teatral… dacă se întâmplă asta, e 11 metri clar. Nu vreau să mă mai cert cu nimeni.

Îmi dă în picior, cad, e 11 metri clar. Sunt obişnuit, că toată lumea e împotriva mea. E 11 metri clar, că nu poate să mai alerge…vrei să-i rupă piciorul. I-a dat în picior, puţin cât i-a dat, dar a căzut.

Lumea nu e împotriva mea, nu-i concentrat ceva împotriva mea. Sunt oameni care mă iubesc, şi unii mă urăsc şi mă invidiază şi văd totul în întuneric. E clar ca lumina zilei.

De ce să fie consultat VAR-ul? Dacă nu era, atunci da. VAR-ul nu s-a implicat. De ce să mai intervină dacă vede că-i dă în picior. E sau nu? Păi uşor sau greu, e 11 metri! De ce n-a zis Ilie Dumitrescu? Dacă-i dă în picior, ce vrei mai mult?

„Nu vorbesc de Gică sau de echipa lui”

(N.r. despre Gică Hagi) Nu mă întrebaţi nimic de Gică. Nu vorbesc nimic, nici de echipa lui. Nu mai vreau să mă cert. Cât pot cu ceilalţi, dar cu Gică nu. El are problema lui, eu o am pe a mea. Dacă-ţi dă în picior, e 11 metri, atât ştiu. Nu vorbesc despre supărările lor. Fiecare om se supără. Eu văd şi spun ce văd, Băluţă i-a dat în picior lui Şut.

Reclamă

Toată lumea s-a obişnuit ca FCSB să fie ciupită. Când ni se dă ceva normal, se pare că e ceva anormal. S-a dat ceva normal. Nu mai e furată FCSB. Nu vrea Colţescu să fure FCSB. Dacă îl întrebaţi şi acum, la fel zice. Şi arbitrii internaţionali, dacă îi întrebaţi…Doar Feşnic poate, că el cred că a avut ceva cu mine. Kovacs nici el nu are, doar dacă e CFR Cluj în luptă”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și