Închide meniul

Fază controversată în Hermannstadt – CFR Cluj! Gol anulat de VAR pentru sibieni, după un moment incredibil

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 noiembrie 2023, 22:42 / Actualizat: 6 noiembrie 2023, 23:57

Reclamă
Fază controversată în Hermannstadt – CFR Cluj! Gol anulat de VAR pentru sibieni, după un moment incredibil

Fază controversată în Hermannstadt - CFR Cluj!

Captură OrangeSport

Fază controversată în Hermannstadt – CFR Cluj, în minutul 66 al partidei de la Sibiu. La scorul de 1-0 pentru gazde, Cristian Neguţ a trimis din nou mingea în poarta lui Sava.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Neguţ a făcut un meci uriaş cu CFR Cluj. Mijlocaşul echipei lui Marius Măldărăşanu a deschis scorul în minutul 61, cu o execuţie de poveste.

Fază controversată în Hermannstadt – CFR Cluj! Gol anulat pentru sibieni, după o fază incredibilă

Neguţ a prins un şut fabulos de la marginea careului, iar mingea s-a dus sub bara porţii apărate de Sava. Peste numai 5 minute, Cristian Neguţ a fost la un pas de dublă. Acesta a urmărit o pasă trimisă peste apărarea celor de la CFR Cluj. Neguţ, care a plecat din poziţie regulamentară, a trimis din 5 metri în poarta lui Sava.

Din păcate pentru echipa lui Marius Măldărăşanu, golul a fost anulat după un gest incredibil făcut de Daniel Paraschiv. În timp ce se retrăgea din spatele apărării, atacantul lui Hermannstadt, iar Andrei Chivulete a decis să anuleze golul.

Reclamă

Captură Orangesport

Singurul gol al meciului de la Sibiu a fost înscris de Cristi Neguţ, în minutul 61. A marcat cu o un şut senzaţional, din afara careului. Gazdele au avut şi un gol anulat.

CFR Cluj nu mai pierduse de la finalul lunii septembrie. Gruparea din Gruia a pus capăt seriei de cinci meciuri fără înfrângere şi a ratat şansa de a urca pe primul loc în Liga 1. „Feroviarii” au 30 de puncte, cu unul mai puţin decât FCSB. Rapid este pe a treia treaptă a podiumului, cu 29 de puncte. Hermannstadt este pe locul 4, cu 23 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Măldărăşanu, antrenorul lui Hermannstadt, a venit cu primele explicaţii după victoria cu CFR Cluj. A ţinut să afirme că, indiferent ce oferte va primi în această iarnă, nu îşi doreşte să plece de pe banca echipei care a urcat pe locul 4 în Liga 1.

Mă bucur că am câştigat un meci foarte, foarte greu. Da, am urcat pe locul 4… de data asta, la şedinţa tehnică, nu am mai discutat cu băieţii de posibilitatea asta. Am spus după meciul cu Galaţi şi mi-au reproşat băieţii. Mi-au spus să nu le mai zic.

O primă repriză mai echilibrată, cu mai multe situaţii de partea noastră. Mă bucur că au înţeles ce le-am cerut. În a doua repriză a venit golul şi a trebuit să cedăm posesia aproape în totalitate. Am introdus şi al treilea fundaş. Îmi felicit băieţii pentru efort şi atitudine.

Era clar că ei vor forţa şi noi putem profita de spaţii. Este un efort foarte mare la mijlocul terenului. Am stat bine. Cred că este o victorie meritată. Dacă nu ca joc, atunci este foarte muncită.

Apărătorul celor de la CFR Cluj a căzut de parcă l-a lovit cu toporul (n.r. la golul anulat). Eu cred că este o greşeală, astfel de paravan se mai face.

Nu, eu nu plec de la echipă. Mă simt bine, îmi fac meseria, mă lasă să îmi fac meseria. Asta e cel mai important. Deocamdată nu mă gândesc să plec, nici din iarnă. Avem o treabă de făcut, avem un lot omogen. Nu mă gândesc, nu m-am gândit în niciun moment. Mă simt bine şi chiar aş vrea să facem o performanţă frumoasă aici. Puteam să facem şi anul trecut” a declarat Marius Măldărăşanu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și