Închide meniul

Fază controversată în Universitatea Craiova – Rapid! Istvan Kovacs a dictat penalty pentru giuleştenii, dar a întors totul la VAR

Viviana Moraru Publicat: 31 august 2024, 22:52

Reclamă
Fază controversată în Universitatea Craiova – Rapid! Istvan Kovacs a dictat penalty pentru giuleştenii, dar a întors totul la VAR

Fază controversată în Universitatea Craiova - Rapid

Istvan Kovacs a întors decizia la VAR, după ce a acordat penalty pentru Rapid/ Capturi Digi Sport

Fază controversată în derby-ul etapei a opta, dintre Universitatea Craiova şi Rapid. Istvan Kovacs a dictat penalty pentru giuleştenii, însă în urma consultării arbitrajului video, nu a mai arătat punctul cu var pentru echipa lui Marius Şumudică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid s-a deplasat pe terenul Universităţii Craiova pentru duelul din etapa a opta a Ligii 1. Partida este în format live text, pe AS.ro.

Fază controversată în Universitatea Craiova – Rapid

Rapid a deschis scorul în minutul 18. Christoph Braun a reuşit să marcheze, după un contraatac fulger al giuleştenilor. Golul trupei de sub Grant a venit la faza imediat următoare, după ce Alexandru Mitriţă a ratat o ocazie uriaşă.

Universitatea Craiova a reuşit să egaleze în minutul 33. Alexandru Mitriţă s-a revanşant după ocazia ratată şi a marcat din penalty.

Istvan Kovacs a dictat penalty pentru olteni, după ce Cristi Săpunaru l-a faultat în careu pe Elvir Koljic. După reluari însă, se poate observa faptul că atacantul Universităţii Craiova a comis henţ în careu, înainte să fie faultat de căpitanul giuleştenilor.

Reclamă
Reclamă

Ulterior, în prelungirile primei reprize, Istvan Kovacs a mai dictat un penalty, de data aceasta pentru Rapid. Arbitrul a luat această decizie, după ce Alexandru Paşcanu ar fi fost faultat în careu de Elvir Koljic. După consultarea arbitrajului video, Kovacs a întors decizia, deoarece Koljic a fost cel care a atins primul mingea, în timpul duelului cu stopperul giuleştenilor.

Istvan Kovacs a constat că Elvir Koljic nu l-a faultat pe Alexandru Paşcanu, şi nu a arătat astfel punctul cu var.

Echipele de start:

Reclamă

UNIVERSITATEA CRAIOVA : L. Popescu – Vlădoiu, Maldonado, Sierra, Bancu (cpt.) – Oshima, Căpățînă – Baiaram, Mitriță, Mora – Koljic
Rezerve: S. Lung, Lazar – Gașpăr, Badelj, Zajkov, Ndong, Screciu, Danciu, Houri, Bană, D. Barbu, Ivan
Absenți: Mekvabishvili (accidentat), Paradela (incert)
Antrenor: Costel Gâlcă

RAPID : Siegrist – Manea, Săpunaru (cpt.), Pașcanu, Braun – Gojkovic, Hasani, Oaidă – R. Pop, Burmaz, Petrila
Rezerve: Aioani – P. Iacob, Ignat, Blazek, Borza, Micovschi, El Sawy, Papeau, Vulturar, Jambor, Onea, Hasani
Absenți: Mendes (accidentat)
Antrenor: Marius Șumudică

Dan Şucu plăteşte 500.000 de euro şi îi aduce golgheter lui Marius Şumudică la Rapid

Dan Şucu i-a găsit înlocuitor lui Albion Rrahmani şi îi aduce golgheter lui Marius Şumudică la Rapid. Un atacant care a făcut senzaţie în preliminariile UEFA Conference League.

Mariusz Stepinski este fotbalistul polonez de 29 de ani care este în negocieri pentru a veni în Giuleşti. Cotat la 1.4 milioane de euro, vârful Omoniei Nicosia poate fi adus cu o sumă de trei ori mai mică.

Potrivit sport.ro, acum se poartă discuţii între cluburi. Rapid îşi doreşte să îl transfere pe Stepinski cu o sumă cuprinsă între 400.000 şi 500.000 de euro.

Mariusz Stepinski este într-o formă de zile mari. În cele cinci meciuri jucate în preliminariile Conference League a marcat nu mai puţin de patru goluri. A marcat de două ori şi în Cupa Ciprului. În 2020, Verona plătea 3.5 milioane de euro pentru a-l transfera de la Chievo.

Atacantul polonez dorit de giuleşteni a mai jucat de-a lungul carierei pentru Aris Limassol, Hellas Verona, Lecce, Chievo Verona, Nantes, Ruch Chorzow, FC Nuremberg, Wisla Krakow și Widzew Lodz.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:46 1 sept.

VideoViktor Gyokeres, de neoprit! Starul lui Sporting a înscris şi cu FC Porto şi a ajuns la 7 goluri în 4 meciuri!

0:25 1 sept.

Laurenţiu Popescu, sunat de Mircea Lucescu după ce i-a luat locul lui Horaţiu Moldovan la naţională! Mesajul superb transmis

0:14 1 sept.

„Asta contează mult!” Costel Gâlcă, reacţie fermă după Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Ce le-a reproşat jucătorilor lui

0:04 1 sept.

Marius Şumudică a anunţat transferuri la Rapid: „Vin 3 jucători”! „Săgeţi” către Neil Lennon: „Arătăm rău fizic”

23:55

VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal

23:52

Horaţiu Moldovan a refuzat convocarea la echipa naţională! Înlocuitorul ales de Mircea Lucescu

1 VIDEOLando Norris, pole position în Marele Premiu al Italiei! Max Verstappen, pe 7! Cursa, duminică, pe Antena 1 şi AntenaPLAY (15:45) 2 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 3 VIDEOOllie Bearman a câştigat cursa de sprint din etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Italiei, LIVE în AntenaPLAY 4 UPDATECiprian Marica, urmărit penal! Lovitură pentru fostul internaţional. Replica lui Marica 5 VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Italiei a fost în AntenaPLAY 6 VIDEOMoreirense – Benfica 1-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Di Maria a egalat dintr-un penalty în minutul 90+6
Citește și