Închide meniul

Dan Şucu plăteşte 500.000 de euro şi îi aduce golgheter lui Marius Şumudică la Rapid! Înlocuitor pentru Albion Rrahmani

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 august 2024, 13:40

Reclamă
Dan Şucu plăteşte 500.000 de euro şi îi aduce golgheter lui Marius Şumudică la Rapid! Înlocuitor pentru Albion Rrahmani

Dan Şucu plăteşte 500.000 de euro şi îi aduce golgheter lui Marius Şumudică la Rapid! Înlocuitor pentru Albion Rrahmani

Dan Şucu şi Marius Şumudică / Profimediaimages

Dan Şucu i-a găsit înlocuitor lui Albion Rrahmani şi îi aduce golgheter lui Marius Şumudică la Rapid. Un atacant care a făcut senzaţie în preliminariile UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mariusz Stepinski este fotbalistul polonez de 29 de ani care este în negocieri pentru a veni în Giuleşti. Cotat la 1.4 milioane de euro, vârful Omoniei Nicosia poate fi adus cu o sumă de trei ori mai mică.

Dan Şucu plăteşte 500.000 de euro şi îi aduce golgheter lui Marius Şumudică la Rapid

Potrivit sport.ro, acum se poartă discuţii între cluburi. Rapid îşi doreşte să îl transfere pe Stepinski cu o sumă cuprinsă între 400.000 şi 500.000 de euro.

Mariusz Stepinski este într-o formă de zile mari. În cele cinci meciuri jucate în preliminariile Conference League a marcat nu mai puţin de patru goluri. A marcat de două ori şi în Cupa Ciprului. În 2020, Verona plătea 3.5 milioane de euro pentru a-l transfera de la Chievo.

Atacantul polonez dorit de giuleşteni a mai jucat de-a lungul carierei pentru Aris Limassol, Hellas Verona, Lecce, Chievo Verona, Nantes, Ruch Chorzow, FC Nuremberg, Wisla Krakow și Widzew Lodz.

Reclamă
Reclamă

Rapid şi-a vândut golgheterul în Cehia. Sparta Praga a achitat 5 milioane de euro pentru kosovarul Albion Rrahmani.

Marius Şumudică anunţă noi transferuri la Rapid: „Vor fi peste nivelul celor pe care îi avem”

Marius Şumudică anunţă noi transferuri la Rapid. Antrenorul giuleştenilor a debutat pe banca echipei cu o victorie pe terenul celor de la Poli Iaşi şi a adus primul succes al Rapidului din acest sezon, după seria de şase meciuri fără victorie sub comanda lui Neil Lennon.

Şumudică a anunţat şi că va renunţa la doi jucători, dar nu a luat încă o decizie în acest sens. Mai mult, „Şumi” vrea jucători care să facă diferenţa imediat, iar primul criteriu va fi legat de prestaţiile jucătorilor din ultimii doi ani:

Reclamă

Ne dorim să transferăm un jucator aproape de valoarea lui Rrahmani, dar cred că un jucător ca el vine în campionatul nostru o data la 20 de ani. Suntem mai mulţi care decidem, iar ultima decizie o am eu.

Şi, dupa cum ştiţi, eu nu prea am dat greş cu transferurile pe care le-am facut. Domnul Şucu este dispus să facă orice efort, suntem în contact permanent, discutăm şi încercăm să aducem jucătorii care ne vor ajuta să facem treabă la Rapid. Mă opun transferurilor făcute doar de dragul de a le face.

Săptămâna viitoare sper să avem doi jucători noi in cadrul lotului, jucători peste nivelul celor pe care îi avem, iar pentru asta muncim zi şi noapte. Dăm telefoane, analizăm, discutăm, dormim foarte puţin. Primul criteriu este ce a făcut în ultimii doi ani. Nu vreau jucători pe care să-i resuscitez pentru că nu avem timp.

Va trebui totodată să renunţăm la doi jucători, dar nu am luat înca decizia”, a declarat Marius Şumudică, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Universitatea Craiova.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:51

Ce a putut spune Ion Ţiriac despre Serena Williams. Dezvăluiri incredibile: „Mă duc cât pot de departe cu treaba asta”

14:40

VIDEOA treia sesiune de antrenamente din Marele Premiu de Formula 1 al Italiei a fost LIVE în AntenaPLAY. Calificările, de la 17:00!

14:34

Kimi Antonelli îi ia locul lui Lewis Hamilton şi va pilota pentru Mercedes în 2025: „Este un sentiment excepţional!”

14:20

Sporting – Porto LIVE VIDEO (22:30, AntenaPLAY). Primul mare derby al sezonului din Portugalia

12:37

VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Italiei va fi LIVE în AntenaPLAY (15:15)

12:29

Ivan Toney a semnat cu Al-Ahli! Starul englez a refuzat-o pe Chelsea și va evolua în Arabia Saudită

1 FCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos 2 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după Las Palmas – Real Madrid 1-1. Starul francez are probleme după transferul galactic 3 Gigi Becali l-a văzut pe Marcel Ciolacu în Ghencea şi i-a cerut un singur lucru: „De ce să cheltuiţi 20 de milioane de euro?” 4 Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB! Clauza uimitoare cu care vrea să-l convingă şi pe Gică Hagi 5 NEWS ALERTCarlos Alcaraz, OUT de la US Open. Eşec şocant în trei seturi, în faţa lui Botic Van De Zandschulp 6 Gigi Becali a dezvăluit ce primă de senzaţie va încasa Elias Charalambous la FCSB: „Atât ia ăla de nota 4!”
Citește și