Închide meniul

Fază controversată în Universitatea Craiova – Sepsi! Juraj Badelj a fost eliminat, chiar dacă inițial a primit doar un galben

Alex Ioniță Publicat: 16 septembrie 2023, 23:06

Reclamă
Fază controversată în Universitatea Craiova – Sepsi! Juraj Badelj a fost eliminat, chiar dacă inițial a primit doar un galben

Fază controversată în Universitatea Craiova - Sepsi!

Faza faultului lui Badelj / Captură OrangeSport

Fază controversată în Universitatea Craiova – Sepsi! Jucătorul echipei din Bănie, Juraj Badelj, a fost eliminat de către centralul Horațiu Feșnic în minutul 59 al partidei de pe stadionul Ion Oblemeco, la scorul de 2-1 pentru gazde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Universitatea Craiova și Sepsi contează pentru etapa cu numărul 9 a noului sezon din Liga 1.

Fază controversată în Universitatea Craiova – Sepsi! Horațiu Feșnic l-a eliminat pe Juraj Badelj

Faza controversată a pornit din minutul 55, atunci când Marius Ștefănescu a plecat într-o cursă care părea periculoasă pentru elevii lui Laurențiu Reghecampf. Atunci, fundașul oltenilor, Juraj Badelj, l-a împins pe jucătorul covăsnean, iar Horațiu Feșnic, centralul partidei, a fluierat fault.

Imediat după fază, arbitrul meciului din Bănie l-a sancționat cu cartonaș galben pe jucătorul oltenilor și a dictat lovitură liberă pentru echipa pregătittă de Liviu Ciobotariu. Totuși, înainte ca lovitura să fie executată, centralul a fost sesizat de arbitrii din camera VAR că intervenția ar putea fi sancționată cu un cartonaș roșu.

După minute de consultări cu arbitrii VAR, Horațiu Feșnic i-a anulat cartonașul galben lui Badelj, dar i-a oferit un cartonaș roșu, iar jucătorul oltenilor a fost eliminat, în minutul 59 al meciului. Totuși, faza este una interpretabilă, având în vedere faptul că nu a existat un contact dur între fundașul lui Laurențiu Reghecampf și Marius Ștefănescu.

Reclamă

Având în vedere decizia luată de Horațiu Feșnic, Universitatea Craiova a rămas în 10 oameni, la scorul de 2-1, din minutul 59 al partidei de pe stadionul Ion Oblemenco.

Laurențiu Reghecampf și-a cerut scuze după ultimele rezultate înregistrate de Universitatea Craiova

Tehnicianul oltenilor se gândea doar la victorie, înaintea meciului din această seară, având în vedere ultimele rezultate înregistrate de Universitatea Craiova. Totodată, acesta și-a cerut scuze față de fani, după evoluțiile slabe din ultimul timp.

„Venim după o perioadă grea, două săptămâni de la meciul cu FCSB unde nu am avut niciun joc, numai antrenamente. Am avut un meci amical, dar contează mai puțin. Venim după un joc pe care l-am pierdut la București, unde din păcate nu am avut atitudinea necesară pentru a câștiga puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Am jucat foarte slab, este un prilej pentru mine ca pe această cale să transmit în numele jucătorilor, în numele meu și al celor cu care lucrez la club să cerem scuze fanilor în primul rând și nu numai celor care au fost la București. Avem nevoie de atmosferă, vom întâlni un adversar care ne-a pus probleme de fiecare dată

Va trebuie să avem o altă atitudine, va trebui să avem un alt joc și să încercăm împreună cu fanii să câștigăm. Suntem obligați pentru că suntem într-o situație neplăcută. Nu ne-am închipuit că putem să pierdem două meciuri la rând, chiar dacă adversarii au fost Farul și FCSB”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și