Închide meniul

Laurențiu Reghecampf are probleme de lot, înainte de Universitatea Craiova – Sepsi: „Nu vom putea juca cu ei”

Alex Ioniță Publicat: 15 septembrie 2023, 17:07

Reclamă
Laurențiu Reghecampf are probleme de lot, înainte de Universitatea Craiova – Sepsi: Nu vom putea juca cu ei”

Laurențiu Reghecampf are probleme de lot, înainte de Universitatea Craiova - Sepsi

Laurențiu Reghecampf, în timpul unei conferințe de presă / Antena Sport

Laurențiu Reghecampf are probleme de lot, înainte de Universitatea Craiova – Sepsi. Antrenorul din Bănie a vorbit despre situația echipei sale, înaintea duelului cu echipa din Covasna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Universitatea Craiova și Sepsi Sf. Gheorghe este programat sâmbătă seară, de la ora 21:30. Meciul de pe stadionul Ion Oblemenco va putea fi urmărit în format live text pe As.ro.

Laurențiu Reghecampf are probleme de lot, înainte de Universitatea Craiova – Sepsi. „Reghe” nu se poate baza pe Zajkov și Baiaram

Antrenorul echipei patronate de Mihai Rotaru a dezvăluit faptul că nu se va putea baza pe Gjoko Zajkov și pe Ștefan Baiaram, care, în momentul de față, sunt accidentați. De asemenea, Laurențiu Reghecampf a menționat faptul că momentan nu se cunoaște perioada pentru care cei doi vor lipsi.

„Avem doi jucători care nu vor putea participa la meci, accidentarea lui Zajkov de la echipa națională și accidentarea lui Baiaram. Nu vom putea juca cu ei, nici măcar nu știm exact care va fi perioada lor de refacere. Sper ca ceilalți jucători care vor intra pe teren să aibe o atitudine bună”, a spus Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi.

Laurențiu Reghecampf și-a cerut scuze după ultimele rezultate înregistrate de Universitatea Craiova

De asemenea, „Reghe” a analizat duelul dintre echipa sa și Sepsi. Tehnicianul oltenilor se gândește doar la victorie, având în vedere ultimele rezultate înregistrate de Universitatea Craiova. Totodată, acesta și-a cerut scuze față de fani, după evoluțiile slabe din ultimul timp.

Reclamă

„Venim după o perioadă grea, două săptămâni de la meciul cu FCSB unde nu am avut niciun joc, numai antrenamente. Am avut un meci amical, dar contează mai puțin. Venim după un joc pe care l-am pierdut la București, unde din păcate nu am avut atitudinea necesară pentru a câștiga puncte.

Am jucat foarte slab, este un prilej pentru mine ca pe această cale să transmit în numele jucătorilor, în numele meu și al celor cu care lucrez la club să cerem scuze fanilor în primul rând și nu numai celor care au fost la București. Avem nevoie de atmosferă, vom întâlni un adversar care ne-a pus probleme de fiecare dată

Va trebuie să avem o altă atitudine, va trebui să avem un alt joc și să încercăm împreună cu fanii să câștigăm. Suntem obligați pentru că suntem într-o situație neplăcută. Nu ne-am închipuit că putem să pierdem două meciuri la rând, chiar dacă adversarii au fost Farul și FCSB”, a mai spus Laurențiu Reghecampf

Reclamă 4 / 0/3

Înaintea meciului cu Sepsi, Universitatea Craiova se află pe locul al 4-lea în Liga 1, cu 14 puncte obținute după 8 meciuri jucate. De cealaltă parte, Sepsi ocupă locul al 6-lea, cu 12 puncte în 6 meciuri.

Echipa pregătită de Liviu Ciobotariu a jucat în preliminariile UEFA Conference League, iar din această cauză are mai puține meciuri disputate în campionatul intern. Covâsnenii au fost eliminați din play-off-ul competiției menționate anterior de către Bodo/Glimt, cu scorul de 5-4, la general.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și