Închide meniul
Foto

Fază de cascadorii râsului în Liga 1! Plasa porții s-a rupt în timpul meciului U Cluj – UTA. Un jucător a lipit-o cu bandă izolatoare

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 decembrie 2022, 16:32

Fază de cascadorii râsului în Liga 1! Plasa porții s-a rupt în timpul meciului U Cluj – UTA. Un jucător a lipit-o cu bandă izolatoare

Plasa unei porți s-a rupt în U Cluj - UTA și a fost lipită cu bandă izolatoare

Colaj cu incidentul din U Cluj - UTA / Captură Orange Sport

Plasa uneia dintre porți s-a rupt în timpul meciului din etapa a 20-a din Liga 1, U Cluj – UTA, și a fost lipită cu bandă izolatoare de unul dintre fotbaliștii gazdelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Incidentul s-a petrecut în minutul 65, când atacantul lui U Cluj Adrian Bălan a căzut cu toată greutatea pe plasă după ce s-a dezechilibrat încercând să lovească o minge cu capul. Colțul din drepta-sus al porții a rămas în totalitate fără plasă.

Plasa unei porți s-a rupt în U Cluj – UTA și a fost lipită cu bandă izolatoare

Jucătorul gazdelor Romario Pires s-a urcat pe un scaun și a lipit plasa cu bandă izolatoare, în timp ce responsabilii de la administrația stadionului se uitau la el.

În jurul lui Pires s-au adunat agenți de securitate, cât și oameni din administratia stadionului, toți privind la mijlocașul lui U Cluj cum se chinuie să pună plasa la locul ei.

Timp de cinci minute a fost întrerupt jocul din cauza incidentului. Imaginile cu toți oamenii adunați în jurul porții au făcut deliciul publicului.

Reclamă

Eugen Neagoe, supărat pe gazonul de pe Cluj Arena

Doar plasele porților au fost problematice la partida dintre U Cluj și UTA. Înaintea meciului, antrenorul gazdelor, Eugen Neagoe, s-a plâns de starea gazonului.

„Îmi doresc să jucăm bine, atât cât se va putea. Sincer, supărat e puțin spus (n.r. – despre starea gazonului). La băncile de rezerve, cred că au aruncat rucola pe teren.

Punem gunoiul sub preș, ceva de genul. Să dăm frumos în poză sau ce? Nu s-a făcut nimic cu gazonul, de când am venit eu. Ieri am văzut cinci oameni care n-au făcut nimic sau mai rău!

Reclamă 4 / 0/3

Au schimbat câteva brazde în fața porții. O să fie foarte greu pentru portari, în primul rând. E incredibil ce s-a întâmplat. Au aruncat puțină iarbă, e rușinos. Dacă încearcă să ne păcălească în continuare, ce să zic? Să lăsăm gazonul, n-avem ce să facem”, a spus Eugen Neagoe, înaintea meciului „U” Cluj – UTA, citat de digisport.ro. 

Recomandări
  • Plasa porții s-a rupt în timpul meciului U Cluj – UTA
  • Un jucător a lipit-o cu bandă izolatoare

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:17 AC Milan – Inter LIVE SCORE (21:45). Simone Inzaghi poate câștiga titlul în „Derby della Madonnina”! Echipele probabile 20:03 Lotul preliminar al României pentru Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A. Meciurilor tricolorilor, LIVE în AntenaPLAY 19:42 Tactica inedită propusă pentru ca Dinamo să se salveze de la retrogradare! Planul gândit de echipa din Ștefan cel Mare 19:26 „Eu conduc!” Zeljko Kopic s-a enervat la conferința de presă! A „tunat” înainte de Botoșani – Dinamo 18:50 „Și eu aș încerca asta” Jose Mourinho a propus ca fotbalul să se joace fără portari! Declarația prin care a uimit pe toată lumea 18:26 Joan Laporta, anunţ „bombă” la 12 ore după El Clasico! Cere să se REJOACE Real Madrid – Barcelona şi a găsit precedentul 18:19 Primele transferuri cerute de Dan Petrescu la CFR Cluj! Numele pe care i le-a „pus pe masă” lui Neluțu Varga 18:00 Oțelul Galați va avea un nou stadion de 100 de milioane de euro! Veste uriașă pentru Dorinel Munteanu: „Va avea 30.000 de locuri” 17:52 OFICIAL | Fabio Cannavaro a semnat cu Udinese! Fostul Balon de Aur, adus pentru a obţine salvarea de la retrogradare 17:41 Farense – Benfica, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). „Vulturii”, ultima șansă în lupta la titlu din Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și