Închide meniul

Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!

Bogdan Stănescu Publicat: 26 aprilie 2024, 22:05

Reclamă
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini, apoi a întors decizia!

Faze controversate în Dinamo - FC Voluntari!

Radu Petrescu a dictat un penalty, pe care l-a anulat ulterior, după consultarea VAR / colaj capturi orangesport.ro

Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! În minutul 53 al partidei, Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Petrescu arătase punctul cu var după ce Boboc a atins mingea cu mâna în careu. Ulterior, după consultarea VAR, Petrescu a anulat lovitura de la 11 metri.

Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari!

Ulterior, în minutul 69 al meciului, Velkovski a avut un duel cu Carnat, la marginea careului. Iniţial, centralul Radu Petrescu i-a arătat cartonaşul galben lui Velkovski şi a dictat lovitură liberă de la marginea careului.

Petrescu s-a dus ulterior să vadă faza pe ecranul de lângă gazon şi a întors iarăşi decizia iniţială. Petrescu nu i-a mai dat galben lui Velkovski şi nici nu a mai acordat lovitură liberă.

Dinamo – FC Voluntari s-a terminat, în cele din urmă, 1-1. Dinamo se află într-o situaţie teribilă în Liga 1. „Câinii” ocupă locul 9 în play-out, poziţie de pe care se retrogradează direct în Liga a 2-a. Dinamo are acum 21 de puncte. Ea ar putea la capătul acestei etape să ajungă chiar pe ultimul loc în Liga 1, dacă FCU Craiova va câştiga meciul de mâine, cu U Cluj.

Reclamă

Etapa trecută, Dinamo a fost învinsă în prelungiri de FC Botoşani, cu 2-1, după un gol marcat de Mailat. „Câinii” au primit ambele goluri după două erori monumentale.

În prelungiri, Patriche a vrut să iasă cu mingea la picior şi a fost deposedat. Ulterior, Mailat avea să înscrie cu o lovitură de cap.

Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out

Dinamo – FC Voluntari 1-1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 20:00. Meciul contează pentru etapa cu numărul 7 din play-out-ul Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo rămâne pe locul 9 în play-out, cu 21 de puncte. Ilfovenii rămân pe locul 6, cu 23 de puncte. Dinamo mai are 2 meciuri pentru a reuşi să prindă măcar un loc de baraj. Etapa viitoare vor juca la Cluj, cu U Cluj, după care vor întâlni UTA, acasă, în ultima etapă.

Clasamentul, în timp real, în play-out:

  1. Hermannstadt 31 de puncte
  2. UTA Arad 31 de puncte
  3. Oţelul 30 de puncte
  4. U Cluj 29 de puncte
  5. Petrolul 26 de puncte
  6. FC Voluntari 23 de puncte
  7. FC Botoşani 21 de puncte
  8. Poli Iaşi 21 de puncte
  9. Dinamo 21 de puncte
  10. FCU Craiova 19 puncte

Dinamo: Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – Moura, Milanov, Gnahore, Pavicic, Amzăr – Gregorio, Selmani
Rezerve: Răilean, Gago, D. Irimia, Ilic, Politic, Bordușanu, Neagu, Bani, R. Grigore, A. Irimia, Roșu, C. Costin
Antrenor: Zeljko Kopic

FC Voluntari: Fernandez – Boboc, Turda, Matricardi, Armaș, Aliji – Cascini, Crepulja, Rață – Lambrinoc, Nemec
Rezerve: Vâlceanu, Paz, Droppa, Răduț, Dumiter, Merloi, D. Florea, R. Popescu, Carnat, Roemer, Voican, A. Ciobanu
Antrenor: Florin Pîrvu

„Sunt probleme în vestiarul lui Dinamo?” Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume, înainte de meciul cu Voluntari

Tehnicianul de la Dinamo a vorbit despre problemele de la echipă, înaintea meciului de vineri. Zeljko Kopic a spus că, în vestiar, există mulți jucători care rămân fără contract din vară, dar a dat asigurări că le explică situația în care se află echipa.

„Avem mulți jucători ale căror contracte se termină. Eu îi cunosc și mă aștept să fie profesioniști și concentrați.

Încerc să le explic faptul că acest club e uriaș. Trebuie să fim 100% concentrați pe aceste meciuri, apoi vom vedea, e o altă poveste. E un risc, mulți jucători nu mai jucaseră de mult timp. Aceste greșeli vin și pentru că mulți jucători nu avea meciuri în picioare când au venit. Dar îi văd că dau totul, vor lupta până la final.

E un moment greu, știu că e foarte dificil când ești aproape, dar pierzi mereu puncte pe final. E un meci important, încerc să iau cele mai bune decizii, să nu mă las afectat de emoții. Din primul moment în care am venit am simțit o mare responsabilitate, dar trebuie să rămân calm”, a spus Zeljko Kopic, la conferința de presă.

Reclamă

 

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” Vezi toate știrile
Citește și