Închide meniul
EXCLUSIV

„E unul dintre cei mai buni!”. Universitatea Craiova, felicitată pentru transferul lui Alexandru Ișfan

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 4 ianuarie 2023, 17:52

E unul dintre cei mai buni!”. Universitatea Craiova, felicitată pentru transferul lui Alexandru Ișfan

Universitatea Craiova, felicitată pentru transferul lui Alexandru Ișfan

Alexandru Ișfan, în timpul unui meci/hepta

Universitatea Craiova, felicitată pentru transferul lui Alexandru Ișfan! Andrei Prepeliță, fostul antrenor al celor de la FC Argeș, a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, despre transferul lui Ișfan în Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Ișfan a fost transferat de Universitatea Craiova de la FC Argeș, pentru 650.000 de euro. Contractul acestuia urmează să expire în vara lui 2026.

Universitatea Craiova, felicitată pentru transferul lui Alexandru Ișfan

Andrei Prepeliță consideră că Universitatea Craiova a făcut o mișcare foarte bună prin transferul lui Alexandru Ișfan, pe care îl consideră unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști români.

„Alex e un băiat foarte bun, cu potențial foarte mare. El a făcut față din prima la FC Argeș, de când l-am adus. A fost principalul nostru jucător Under din teren. Cred că, la Craiova, are posibilitatea ca, într-o echipă cu jucători buni, mai buni decât la FC Argeș, să demonstreze mult mai mult. Având în vedere la ce jucători tineri vin din urmă, în fotbalul românesc, Alex cred că e unul dintre cei mai buni.

Eu cu el am o relație foarte bună. De fapt, cu toți fotbaliștii de la FC Argeș am o relație foarte bună, poate aici am avut de pierdut, pentru că am fost mereu de partea lor. Dar nu îmi pare rău deloc. Am încredere în el și în majoritatea cu care am lucrat.

Reclamă

Alex e un jucător polivalent. El a jucat, într-adevăr, extremă dreapta, pe picior inversat, în cea mai mare perioadă. Dar, începând de anul acesta, eu i-am schimbat postul și l-am băgat atacant, în primele etape, și a jucat foarte bine. Deci, cred că e un jucător polivalent.

Asta nu poate decât să-l stimuleze (n.r. despre presiunea pusă de suporterii din Bănie). Și eu am avut cam același traseu. De la FC Argeș am plecat la Craiova și, după aia, la Steaua. Depinde foarte mult de el”, a declarat Andrei Prepeliță, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Andrei Prepeliță: „Ăsta a fost un obiectiv!”

„Din câte știu eu, au fost câțiva jucători de la FC Argeș în vizorul selecționerului. Atâta timp cât am fost antrenor la FC Argeș, mi-am dorit… ăsta a fost un obiectiv al meu, să dau jucători la națională, pentru că asta era o dovadă a muncii mele bune. Din păcate, nu a fost realizabil, dar asta depinde și de selecționer, și de cei care fac selecția”, a mai spus Andrei Prepeliță.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Andrei Prepeliță, laude pentru Universitatea Craiova după transferul lui Alexandru Ișfan

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și