Închide meniul

FC Argeş – FC Voluntari 0-0. Arnold Garita, meci de coşmar. A dat o bară, a ratat un penalty şi a fost eliminat

Reclamă

Publicat: 14 octombrie 2022, 20:10

FC Argeş – FC Voluntari 0-0. Arnold Garita, meci de coşmar. A dat o bară, a ratat un penalty şi a fost eliminat

Arnold Garita este dorit de Gigi Becali la FCSB

Arnold Garita, în timpul unui meci disputat de FC Argeș / Hepta

FC Argeş – FC Voluntari 0-0 a fost live score pe AS.ro. Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, Arnold Garita a fost coşmarul echipei lui Andrei Prepeliţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arnold Garita a făcut de toate în acest meci, în afară de a da gol. Atacantul a lovit bara, a obţinut un penalty pe care tot el l-a ratat şi a fost eliminat.

FC Argeş – FC Voluntari 0-0

Min. 90+3: Final de meci! FC Argeş şi FC Voluntari au terminat la egalitate.

Min. 72: Garita a fost eliminat!

Min. 39: Garita a ratat lovitura de pedeapsă!

Reclamă

Min. 37: Penalty pentru FC Argeş obţinut de Garita!

Min. 3: Ocazie FC Argeş! Garita a tras de la marginea careului, mingea a lovit bara.

Min. 1: A început partida.

Reclamă 4 / 0/3

FC Argeş – FC Voluntari – echipele de start

FC Argeș: Straton – Tofan, M. Constantin, Cestor, Viana – Njike, Raynov, Alceus – Ișfan, Garita, Calcan

Rezerve: Greab – Jakolis, Dobrosavlevici, Latovlevici, Meza, I. Șerban, G. Crețu, Bertrand, Donisa

Antrenor: Andrei Prepeliță

FC Voluntari: M. Popa – Meleke, Matricardi, I. Armaș – C. Costin, Govea, Droppa, Aliji – Damașcan, Nemec, V. Rața

Rezerve: Collado – C. Achim, Andres, R. Popescu, Tavares, N. Popescu, D. Andrei, M. Lopes, D. Florea

Antrenor: Liviu Ciobotariu

Cum a reacţionat Arnold Garita, după ce Gigi Becali a anunţat că vrea să-l transfere la FCSB

Arnold Garita a oferit prima reacţie, după ce Gigi Becali a declarat că îl vrea la FCSB. Atacantul a mărturirisit că nu ar spune nu unui transfer sub comanda lui Nicolae Dică.

Reclamă

Gigi Becali şi-a manifestat public interesul pentru Arnold Garita. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că atacantul este principala ţintă în perioada de mercator din iarnă.

Arnold Garita s-a declarat încântat de posibilitatea de a evolua la o echipă care este angrenată în competiţiile europene. Atacantul de la FC Argeş susţine totodată, că o decizie în privinţa viitorului său o va lua în ianuarie, fiind concentrat pe ceea ce are de făcut la echipa piteşteană.

„Momentan, eu sunt concentrat pe ce am de făcut la Argeș și sper să câștigăm următorul meci. Nu am auzit de această ofertă, dar întotdeauna este mai interesant să joci la o echipă care evoluează în cupele europene. Deocamdată, eu mă concentrez pe ce am de făcut la Argeș, luna ianuarie e departe”, a declarat Arnold Garita, pentru gsp.ro.

Arnold Garita a fost transferat în această vară de FC Argeş, şi s-a integrat cu rapiditate sub comanda lui Andrei Prepeliţă. Atacantul a devenit un jucător de bază pentru gruparea din Trivale, fiind integralist în ultimele cinci runde de Liga 1.

Gigi Becali a confirmat că îl vrea pe Arnold Garita

Patronul FCSB a fost impresionat de atacantul celor de la FC Argeş şi l-a avertizat şi pe Nicolae Dică înaintea meciului direct cu piteştenii. Arnold Garita este cotat la 450.000 de euro, iar în acest sezon a marcat patru goluri.

„Da, da, da. Așa este, de unde știi? Garita a fost o chestiune de moment, l-am văzut în meciul cu noi, în meciul cu Craiova, parcă și i-am spus lui Dică. I-am spus ”să vezi ce ne face ăsta. E puternic, are și viteză, a și demonstrat-o. Am dat un telefon și așa am dat ordin, să vedem dacă poate să se materializeze. Am zis că la iarnă vreau să fie la noi, rezolvați problema”, a spus Gigi Becali la sport.ro.

Rămâne de văzut pentru ce preţ se va înţelege Becali cu oamenii din conducerea piteştenilor. Asta dacă ţinem cont că a ratat în această vară transferul unui alt jucător al lui Prepeliţă, Işfan, pentru care a făcut o ofertă de 500.000 de euro, refuzată de FC Argeş.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și