Închide meniul

FC Argeş se desparte de 14 jucători. Anunţul lui Jean Vlădoiu: „Ne propunem play-off-ul în acest an”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 iunie 2022, 21:51

FC Argeş se desparte de 14 jucători. Anunţul lui Jean Vlădoiu: „Ne propunem play-off-ul în acest an

Jucătorii lui FC Argeş, în timpul unei partide

Jucătorii lui FC Argeş, în timpul unei partide / Hepta

FC Argeş se desparte de 14 jucători, în această pauză competiţională. Jean Vlădoiu, conducătorul celor de la FC Argeş, vrea ca echipa să evolueze şi în sezonul viitor în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Argeş a anunţat despărţirea de 14 jucători, după primul sezon în care a evoluat în play-off. Cu toate acestea, piteştenii nu au avut evoluţii remarcabile odată calificaţi în play-off, clasându-se pe locul 6 la finalul campionatului.

FC Argeş se desparte de 14 jucători. Anunţul conducerii

Jean Vlădoiu, conducătorul celor de la FC Argeş, vrea ca echipa să evolueze din nou în play-off în sezonul viitor. Totodată, acesta este fericit că Andrei Prepeliţă a ales să rămână la echipă.

„Sezonul trecut, când eram la retrogradare, nu am avut vacanţă deloc. Am aşteptăm să semneze prelungirea contractului (n.r. – Andrei Prepeliţă), e lucrul care mă bucură cel mai tare.

Să aducem sânge proaspăt cu dorinţă. Ne propunem în acest an play-off-ul. La ce investiţii s-au realizat la Piteşti, nu ne permitem decât play-off-ul.

Reclamă

Ne vom despărţi de foarte mulţi jucători. Sunt 14 jucători care vor pleca de la FC Argeş. Sunt echipe care au schimbat patru, cinci antrenori şi Dinamo e ultima şi nu doar Dinamo. Nu s-a rezolvat nimic, pentru că jucătorii rămân aceiaşi. Noi, la Piteşti, am tăiat în carne vie”, a declarat Jean Vlădoiu la orangesport.

Cătălin Straton a semnat cu FC Argeş

Cătălin Straton a semnat cu FC Argeş după ce ce şi-a reziliat contractul cu FCSB. Portarul în vârstă de 32 de ani a fost prezentat la noua sa echipă şi a oferit primele declaraţii.

Straton a parafat un acordul valabil pe două sezoane, cu drept de prelungire pe încă unul. A şi dezvăluit care a fost adevăratul motiv pentru care a plecat de la vicecampioana României.

Reclamă 4 / 0/3

“Deşi mai avea contract cu FCSB până în vara anului viitor, goalkeeper-ul bucureştean a dorit să-şi încheie mai repede conturile cu echipa patronată de Gigi Becali”, a precizat FC Argeş.

În numai 8 meciuri a evoluat Straton, în cei 2 ani petrecuţi la FCSB. A recunoscut că nu a stat pe gânduri când a fost ofertat de piteşteni şi a acceptat să schimbe echipa pentru a juca mai mult.

“Am ales FC Argeş în primul rând pentru că mi-am dorit să am şansa să joc mai mult, mi-am dorit să bifez echipe bune, cu tradiţie. Nu a fost o decizie grea. Am văzut faptele care spun totul, nu e uşor să prinzi play-off-ul, nu e uşor să faci din nimic din nou o echipă de top, pentru că şi aici a lipsit fotbalul la nivel înalt o perioadă bună de timp. Iar FC Argeş este FC Argeş”, a declarat Straton.

În cele două sezoane petrecute la vicecampioana României, Straton a apărat poarta roş-albaştrilor în 8 partide. Rapid Bucureşti, FC Vaslui, Universitatea Craiova, Poli Timişoara, Dunărea Călăraşi şi Dinamo Bucureşti sunt echipele pentru care a mai evoluat noua achiziţie a grupării din Trivale. Obiectivul FC Argeş în noul sezon este intrarea în play-off.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și