Închide meniul

FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4 | Alexandru Crețu, omul meciului: „Mi-am făcut un cadou de ziua mea”. Ce a spus despre lupta la titlu

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 25 aprilie 2022, 20:11

FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4 | Alexandru Crețu, omul meciului: „Mi-am făcut un cadou de ziua mea. Ce a spus despre lupta la titlu

Alexandru Crețu, mijlocașul de la Universitatea Craiova

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4 | Echipa pregătită de Laurențiu Reghecampf a dat de pământ cu piteștenii și s-a apropiat la un singur punct de FCSB. Oltenii au câștigat categoric în Trivale și continuă să viseze la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Crețu a fost omului meciului din Trivale, reușind să marcheze o dublă. Mijlocașul oltenilor a împlinit chiar ieri 30 de ani și spune că și-a făcut un cadou lui și familiei sale.

FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4 | Alexandru Crețu și-a făcut „cadou” o dublă. Ce a spus despre lupta la titlu

Întrebat despre lupta la titlu, Crețu rămâne modest și spune că nu se gândește la acest obiectiv, deși Universitatea Craiova s-a apropiat la un singur punct de FCSB, aflată pe locul al doilea.

„Pot să zic că mi-am făcut un cadou în această seară și dedic golurile familiei mele. Am pregătit un meci greu. N-a fost greu, dar nici ușor. Cei de la FC Argeș au demonstrat că merită să joace în play-off.

Nu m-am gândit la asta (n.r. – întrecerea în goluri cu Andrei Ivan). Golurile sunt un bonus pentru mine, mă bucur că am luat cele 3 puncte. Am muncit tot timpul, m-am regăsit, am avut nevoie de timp să mă acomodez. Mă bucur că oamenii de aici mi-au dat încredere.

Reclamă

Momentan nu ne gândim la titlu. Arătăm bine, într-adevăr, dar luăm meci cu meci. Vin meciuri grele, cu Voluntari, FCSB… avem și o semifinală de Cupă și trebuie să întoarcem rezultatul (n.r. – din tur, 1-2).”, a declarat Alexandru Crețu, pentru digisport.ro.

Oltenii lui Laurențiu Reghecampf, la un singur punct în spatele FCSB-ului

Universitatea Craiova a controlat meciul cu FC Argeș de la început până la final. Oltenii au deschis scorul în minutul 22, prin Alexandru Crețu, care a marcat cu un șut la colțul lung din interiorul careului, după ce mingea a sărit cu noroc la el.

La pauză s-a intrat cu avantaj minim pentru Universitatea Craiova, dar echipa lui Laurențiu Reghecampf s-a dezlănțuit în partea secundă. Markovic a făcut 2-0 în minutul 55, cu o reluare sub bară din interiorul careului.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 62, Alexandru Crețu a făcut „dubla” a prins un șut bombă de la marginea careului, care a lovit bara transversală și a ricoșat în poartă. După golul lui Crețu, a venit rândul lui Andrei Ivan să iasă la rampă. Atacantul lui Laurențiu Reghecampf a marcat cu un șut cu interiorul, la colțul lung, care nu i-a lăsat nicio șansă portarului de la FC Argeș.

Universitatea Craiova are cel mai bun atac din Liga 1, cu 71 de goluri în 36 de partide. Oltenii au ajuns la patru victorii consecutive și s-au apropiat la un singur punct de FCSB, ocupanta locului secund, care are însă un meci mai puțin. FC Argeș rămâne ultima în play-off, cu o singură victorie.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și