Închide meniul

FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4 | Marius Constantin, cu gândul la titlu. „Nu e imposibil!” Ce rezultat își dorește la Farul – FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 aprilie 2022, 20:08

FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4 | Marius Constantin, cu gândul la titlu. „Nu e imposibil! Ce rezultat își dorește la Farul – FCSB

Marius Constantin, fundașul Craiovei

Hepta

FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4. Laurențiu Reghecampf a bifat o victorie categorică împotriva lui Andrei Prepelița. Oltenii au ajuns la patru succese consecutive și visează chiar și la titlu!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Scorul așa arată, evoluția noastră a fost una reușită. Am marcat când a trebuit. Nu vreau să plictisesc cu același discurs, dar ăsta e adevărul, o luăm pas cu pas. Ne gândim să ne facem treaba tot mai bine. Fiecare își propune să obțină maxim la fiecare meci.

Marius Constantin visează la titlu

Mi-ar plăcea să câștige Farul. Ne avantajează, suntem realiști, rămânem cu picioarele pe pământ. Este greu, nu imposibil. Fiecare jucător trebuie să se pregătească, nu e decizia mea dacă nu joc de la început. Este concurență, dar concurența de benefică”, a spus Marius Constantin, după meci.

Luni, imediat după meciul FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4, se joacă Farul – FCSB. Partida poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4

Universitatea Craiova a controlat meciul cu FC Argeș de la început până la final. Oltenii au deschis scorul în minutul 22, prin Alexandru Crețu, care a marcat cu un șut la colțul lung din interiorul careului, după ce mingea a sărit cu noroc la el.

Reclamă

La pauză s-a intrat cu avantaj minim pentru Universitatea Craiova, dar echipa lui Laurențiu Reghecampf s-a dezlănțuit în partea secundă. Markovic a făcut 2-0 în minutul 55, cu o reluare sub bară din interiorul careului.

În minutul 62, Alexandru Crețu a făcut „dubla” a prins un șut bombă de la marginea careului, care a lovit bara transversală și a ricoșat în poartă. După golul lui Crețu, a venit rândul lui Andrei Ivan să iasă la rampă. Atacantul lui Laurențiu Reghecampf a marcat cu un șut cu interiorul, la colțul lung, care nu i-a lăsat nicio șansă portarului de la FC Argeș.

Universitatea Craiova are cel mai bun atac din Liga 1, cu 71 de goluri în 36 de partide. Oltenii au ajuns la patru victorii consecutive și s-au apropiat la un singur punct de FCSB, ocupanta locului secund, care are însă un meci mai puțin. FC Argeș rămâne ultima în play-off, cu o singură victorie.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României Vezi toate știrile
Citește și