Închide meniul

FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4 | Secundul lui Laurențiu Reghecampf, „săgeți” pentru rivalele FCSB și CFR Cluj. „Toată lumea știe că avem echipă bună!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 aprilie 2022, 20:20

FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4 | Secundul lui Laurențiu Reghecampf, „săgeți pentru rivalele FCSB și CFR Cluj. „Toată lumea știe că avem echipă bună!

Viorel Dinu a stat pe banca Universității Craiova pentru că Laurențiu Reghecampf e suspendat

Hepta

FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4. Laurențiu Reghecampf a bifat o victorie categorică împotriva lui Andrei Prepelița. Oltenii au ajuns la patru succese consecutive și visează chiar și la titlu!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reghecampf, suspendat, a urmărit meciul din Trivale din tribune. Oltenii nu i-au dus lipsa lui Reghe și au umplut poarta adversarilor. „Secundul” Viorel Dinu le-a înțepat pe rivalele Universității, FCSB și CFR Cluj.

Secundul lui Laurențiu Reghecampf, „săgeți” pentru rivalele FCSB și CFR Cluj

„Fiecare meci îl pregătim foarte bine, la Sepsi a fost o întâmplare, știam asta. Toată lumea știe, Craiova e echipă bună. Joacă FCSB cu Farul, nu e asta problema, noi trebuie să ne vedem de meciurile noastre. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ”, a spus Viorel Dinu, după meci.

Universitatea Craiova are cel mai bun atac din Liga 1, cu 71 de goluri în 36 de partide. Oltenii au ajuns la patru victorii consecutive și s-au apropiat la un singur punct de FCSB, ocupanta locului secund, care are însă un meci mai puțin.

Luni, imediat după meciul FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4, se joacă Farul – FCSB. Partida poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Reclamă

FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4

Universitatea Craiova a controlat meciul cu FC Argeș de la început până la final. Oltenii au deschis scorul în minutul 22, prin Alexandru Crețu, care a marcat cu un șut la colțul lung din interiorul careului, după ce mingea a sărit cu noroc la el.

La pauză s-a intrat cu avantaj minim pentru Universitatea Craiova, dar echipa lui Laurențiu Reghecampf s-a dezlănțuit în partea secundă. Markovic a făcut 2-0 în minutul 55, cu o reluare sub bară din interiorul careului.

În minutul 62, Alexandru Crețu a făcut „dubla” a prins un șut bombă de la marginea careului, care a lovit bara transversală și a ricoșat în poartă. După golul lui Crețu, a venit rândul lui Andrei Ivan să iasă la rampă. Atacantul lui Laurențiu Reghecampf a marcat cu un șut cu interiorul, la colțul lung, care nu i-a lăsat nicio șansă portarului de la FC Argeș.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4
  • Reacția lui Viorel Dinu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa Vezi toate știrile
Citește și