Închide meniul

FC Botoşani – Rapid 0-0. Gol anulat pentru giuleşteni în finalul partidei!

Alex Masgras Publicat: 2 decembrie 2023, 18:50

Reclamă
FC Botoşani – Rapid 0-0. Gol anulat pentru giuleşteni în finalul partidei!

FC Botoşani - Rapid

Rapid - FC Botoşani / Hepta

FC Botoşani – Rapid 0-0 a fost LIVE SCORE pe AS.ro. Echipa lui Cristiano Bergodi a avut parte de o deplasare lungă, pe terenul ultimei clasate, FC Botoşani, în etapa cu numărul 18 a Ligii 1..

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a mers la Botoşani după înfrângerea din etapa trecută de pe teren propriu cu U Cluj. Giuleştenii au condus cu 2-0, dar „şepcile roşii” au întors şi s-au impus cu 3-2. De partea cealaltă, FC Botoşani a pierdut deplasarea de pe terenul celor de la Petrolul, scor 1-2.

FC Botoşani – Rapid 0-0 LIVE SCORE

Min. 90+5: Final de meci! FC Botoşani – Rapid s-a încheiat 0-0

Min. 89: Gol anulat pentru Rapid! Kevin Soni a deschis scorul în finalul jocului, dar reuşita a fost anulată pentru henţ. Jucătorul Rapidului marcase din cădere

Min. 1: A început meciul!

Reclamă

Echipele de start: 

FC Botoșani: Ducan – Mutombo, Dican, J. Pius – R. Benzar, F. Adams, E. David, Florescu, Țigănașu – N’Goma, Drole
Rezerve: Ureche – Șeroni, A. Dragu, Petro, G. Dragomir, Cioiu, Casap, Pinson, Ilicic
Antrenor: Andrei Patache

Rapid: Moldovan – Onea, Săpunaru, P. Iacob, Braun – El Sawy, Albu, Kait – Bamgboye, B. Valle, A. Ioniță II
Rezerve: Drăghia – I. Cristea, D. Grigore, Borza, Oaidă, Pănoiu, Papeau, C. Cîrjan, K. Soni
Antrenor: Cristiano Bergodi

Reclamă 4 / 0/3

Rapid a încheiat o serie foarte bună de meciuri fără înfrângere, începută la jumătatea lunii august. Echipa lui Cristiano Bergodi a pierdut meciul de pe teren propriu cu U Cluj după ce a condus cu 2-0. Echipa lui Ioan Ovidiu Saubău a făcut o repriză secundă foarte bună şi a câştigat cu 3-2, în Giuleşti.

Botoşani, care venea după două rezultate de egalitate cu Farul Constanţa şi FC Voluntari, nu a reuşit să obţină niciun punct pe terenul celor de la Petrolul Ploieşti. „Lupii galbeni” s-au impus cu 2-1 pe Ilie Oană, iar FC Botoşani a rămas singura echipă fără victorie în acest sezon de Liga 1.

În acest sezon, FC Botoşani s-au întâlnit deja de două ori. În turul Ligii 1, cele două au remizat în Giuleşti, scor 2-2, în timp ce în grupele Cupei României, Rapid s-a impus cu 3-1.

Marco Simone poate fi numit antrenor în Liga 1

Valeriu Iftime a dezvăluit că va numi un nou antrenor la Botoşani în următoarea săptămână, după meciul cu Rapid din această etapă. Patronul moldovenilor a dezvăluit că există discuţii cu Marco Simone, şi aşteaptă un răspuns din partea italianului.

„Avem antrenor. La meciul ăsta (n.r. – cu Rapid, sâmbătă) stă Andrei Patache, apoi vom avea antrenor. Va avea antrenor licență PRO. Avem trei candidați, unul dintre ei a antrenat în Liga 1.

Unul este un străin extraordinar. Am o ofertă extraordinară. Dacă o spun acum înroșesc ziarele. Da, există discuția asta cu Marco Simone și aș putea să primesc un răspuns duminică, spre seară, legat de șansă”, a declarat Valeriu Iftime, conform fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:40 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sunt titulari. Sărbătoare la Parma! 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” Vezi toate știrile
Citește și