Închide meniul

Marco Simone poate fi numit antrenor în Liga 1! Echipa care insistă pentru semnătura sa: „Da, există discuţia asta!”

Viviana Moraru Publicat: 1 decembrie 2023, 13:41

Reclamă
Marco Simone poate fi numit antrenor în Liga 1! Echipa care insistă pentru semnătura sa: „Da, există discuţia asta!

Marco Simone poate fi numit antrenor în Liga 1

Marco Simone, în timpul unui meci la PSG/ Getty Images

Marco Simone poate fi numit antrenor în Liga 1. Botoşani este echipa la care ar putea ajunge fostul atacant al lui AC Milan. Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, a confirmat discuţia cu dublul câştigător al Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Botoşani a rămas fără antrenor, după ce Dan Alexa a demisionat. Echipa a fost pregătită în această perioadă de Andrei Patache, care însă nu are licenţă PRO, astfel este nevoit să părăsească formaţia în maxim 30 de zile.

Marco Simone poate fi numit antrenor în Liga 1

Valeriu Iftime a dezvăluit că va numi un nou antrenor la Botoşani în următoarea săptămână, după meciul cu Rapid din această etapă. Patronul moldovenilor a dezvăluit că există discuţii cu Marco Simone, şi aşteaptă un răspuns din partea italianului.

„Avem antrenor. La meciul ăsta (n.r. – cu Rapid, sâmbătă) stă Andrei Patache, apoi vom avea antrenor. Va avea antrenor licență PRO. Avem trei candidați, unul dintre ei a antrenat în Liga 1.

Unul este un străin extraordinar. Am o ofertă extraordinară. Dacă o spun acum înroșesc ziarele. Da, există discuția asta cu Marco Simone și aș putea să primesc un răspuns duminică, spre seară, legat de șansă”, a declarat Valeriu Iftime, conform fanatik.ro.

Reclamă

Marco Simone are o carieră impresionantă ca jucător. Alături de AC Milan, fostul atacant a câştigat de două ori trofeul Ligii Campionilor. De asemenea, Simone a cucerit şi patru titluri în Serie A, cât şi un titlu în Franţa, alături de AS Monaco.

Ca antrenor, Simone a pregătit-o ultima dată pe Chatearoux, de care s-a despărţit în octombrie 2021. La momentul respectiv, echipa activa în liga a treia din Franţa. De-a lungul timpului, fostul atacant le-a mai pregătit pe AS Monaco, Lausanne, Tours FC, Stade Lavallois, Club Africain, Ratchaburi şi Chabab Mohammedia.

Valeriu Iftime vrea să o mute pe FC Botoșani în alt oraș

Valeriu Iftime vrea să o mute pe FC Botoșani în alt oraș! Patronul moldovenilor a luat în calcul o relocare a formației care se află, în momentul de față, pe ultimul loc în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit patronului de la FC Botoțani, clubul ar putea fi relocat în alt oraș, în viitorul apropiat. Valeriu Iftime a menționat și variantele de orașe unde ar putea să își mute echipa. Potrivit acestuia ar fi vorba despre Suceava și Iași.

Totodată, patronul moldovenilor a anunțat faptul că a vorbit cu primarul orașului despre acest subiect și că dorește să își mute formația într-un oraș în care fotbalul este trăit la o intensitate mai mare.

„Cred că la Suceava se putea realiza mai mult dacă eram noi, adică eu, asociaţii mei, banii şi Primăria. La Suceava e mai multă ambiţie, mai multă forţă în spate, mai multă împingere, sunt multe valori fotbalistice.

Eu aş ţine echipa aici, dar ai nevoie de o academie puternică şi productivă, pentru a crea un cadru de interes în jurul tău. Dacă aduci numai străini, nimeni nu te ia în seamă.

Da, aş aduce echipa la Suceava, categoric. Nu pot mâine, dar la vară, da. Nu se va mai numi FC Botoşani, se va numi FC… Cum vrem noi. E FC Botoşani acum, că sunt eu din Botoşani, oraşul n-are nicio acţiune, nicio treabă”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Monitorul de Suceava.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu Vezi toate știrile
Citește și