Închide meniul

FC Botoșani – Sepsi 1-1. Covăsnenii, aproape calificați în play-off! Echipa lui Bergodi a rezistat o repriză cu un om în minus. Cum arată clasamentul

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 februarie 2023, 18:55

FC Botoșani – Sepsi 1-1. Covăsnenii, aproape calificați în play-off! Echipa lui Bergodi a rezistat o repriză cu un om în minus. Cum arată clasamentul

FC Botoșani - Sepsi LIVE SCORE (17:00)

Jucătorii de la FC Botoșani și Sepsi, în timpul unui meci / Hepta

FC Botoșani – Sepsi 1-1. A fost o remiză spectaculoasă între echipele lui Flavius Stoican și Cristiano Bergodi. În urma acestui rezultat, covăsnenii sunt tot mai aproape de play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Botoşani a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei Sepsi OSK, în etapa a 26-a din Liga 1. Pentru FC Botoşani a marcat Patache, în minutul 45, în timp ce pentru Sepsi a punctat Matei, în minutul 30.

Flashscore.ro

FC Botoșani – Sepsi 1-1

Min 90: Final de meci! Botoșani – Sepsi s-a terminat 1-1.

Min 54: Cartonaș roșu la Sepsi! Nicolae Păun a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat.

Min 45: GOOOL Sepsi! Patache a egalat cu un șut de la distanță chiar înainte de pauză.

Reclamă

Min 30: GOOOL Sepsi! Cosmin Matei a înscris cu un șut din interiorul careului.

Min 1: A început meciul.

Echipele de start

Reclamă 4 / 0/3

FC Botoșani: E. Pap – Patache, Mutombo, Șeroni, Țigănașu – Dican, Sadiku, Ivanov – Dragu, M. Roman II, Mailat
Rezerve: Ducan – G. David, Mboko, Golofca, Zabou, Pinson, S. Camara, M. Roman I, Cioiu
Antrenor: Flavius Stoican

Sepsi: Began – M. Bălașa, M. Tamas, Ciobotariu, Ispas – F. Junior, N. Păun – Rondon, C. Matei, Aganovic – Safranko
Rezerve: Gedo – I. Gheorghe, Al. Tudorie, Achahbar, Dumitrescu, Papa, Ninaj, Dimitrov
Antrenor: Cristiano Bergodi

Enriko Papa va semna cu Sepsi

Enriko Papa va semna cu Sepsi Sf. Gheorghe. Fostul căpitan de la FC Botoșani se pregătește să vină sub formă de împrumut la echipa lui Cristiano Bergodi, până la vară. În prezent, mijlocașul albanez de 29 de ani este legitimat la Rizespor, formația aflată pe locul 5 în liga a doua din Turcia.

Papa a fost folosit tot mai rar la Rizespor, în actualul sezon, și pare hotărât să revină în Liga 1, cel puțin până la vară. El a mai evoluat în prima ligă din România la FC Botoșani, în perioada 2018-2022.

Fostul căpitan al formației moldovene pare că nu s-a adaptat în fotbalul din Turcia, iar acum se află în negocieri intense cu oficialii lui Sepsi Sf. Gheorghe.

Laszlo Dioszegi, patronul covăsnenilor, a confirmat că cele două cluburi se află foarte aproape să ajungă la un numitor comun în privința împrumutului lui Enriko Papa.

„Da, Enriko Papa este o variantă bună pentru noi și suntem aproape să ne înțelegem. Dacă totul e ok, va veni împrumut până în vară, el fiind încă jucătorul turcilor”, a declarat Laszlo Dioszegi, pentru fanatik.ro.

Reclamă

La rândul său, Attila Hadnagy s-a arătat optimist în contextul împrumutului lui Enriko Papa de la Rizespor, până la vară. Directorul general de la Sepsi speră ca mutarea să fie finalizată cel târziu până vineri.

„Sper ca până vineri, pe 10 februarie, să reușim să închidem transferul lui Papa la Sepsi. E un jucător de care avem nevoie”, a spus și Attila Hadnagy, pentru sursa citată.

Motivul pentru care Comisia de Disciplină a decis ca Sepsi să câştige la masa verde partida cu FC U Craiova 1948

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a publicat miercuri decizia finală, după scandalul xenofob care a dus la anularea partidei dintre Sepsi şi FC U Craiova 1948. Oltenii au pierdut meciul cu 0-3 şi sunt obligaţi ca următoarele şase partide din deplasare să le joace fără spectatori.

FC U Craiova 1948 se pare că a fost găsită vinovată, după ce nu i-a înştiinţat pe cei de la Sepsi ca Jandarmeria să nu îi primească pe fanii olteni pe arena din Sfântul Gheorghe.

În acest context, vina scandalului xenofob creat ulterior de fani a fost a celor de la FC U Craiova 1948, tocmai pentru că nu a notificat clubul gazdă. Partida a fost întreruptă definitiv de centralul Andrei Chivulete în minutul 26, la scorul de 0-0.

„Dacă ar fi notificat în scris clubul gazdă și Jandarmeria să nu-i primească pe suporterii proprii pe stadion, mai exact în sectorul rezervat oaspeților, răspundea Sepsi pentru incidentele provocate de fanii olteni, iar verdictul comisiei ar fi fost 3-0 pentru Craiova.

Delegatul lui FCU trebuia să discute aceste aspecte și la ședința tehnică de dinainte meciului, să întrebe de ce sunt suporteri în sectorul oaspeților. «I-ați primit voi? Le-ați vândut voi bilete? E treaba voastră, răspundeți!». N-a fost decisiv faptul că responsabilul de securitate a semnat pentru preluarea sectorului rezervat galeriei oaspete.

Craiova a greșit că s-a dezis doar din vorbe de fanii proprii. Nu are nicio relevanță faptul că a anunțat că nu organizează deplasarea galeriei”, se arată în mesajul transmis de o persoană implicată în dosarul scandalului de la Sepsi, conform sursei citate mai sus.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:09 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Burmaz a restabilit egalitatea 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și