Închide meniul

Enriko Papa va semna cu Sepsi! Fostul căpitan de la FC Botoșani vine sub formă de împrumut din Turcia

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 februarie 2023, 19:23

Enriko Papa va semna cu Sepsi! Fostul căpitan de la FC Botoșani vine sub formă de împrumut din Turcia

Enriko Papa, în vizorul lui FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova

Enriko Papa, în timpul unui meci al lui FC Botoșani / Hepta

Enriko Papa va semna cu Sepsi Sf. Gheorghe. Fostul căpitan de la FC Botoșani se pregătește să vină sub formă de împrumut la echipa lui Cristiano Bergodi, până la vară. În prezent, mijlocașul albanez de 29 de ani este legitimat la Rizespor, formația aflată pe locul 5 în liga a doua din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Papa a fost folosit tot mai rar la Rizespor, în actualul sezon, și pare hotărât să revină în Liga 1, cel puțin până la vară. El a mai evoluat în prima ligă din România la FC Botoșani, în perioada 2018-2022.

Enriko Papa va semna cu Sepsi! Fostul căpitan de la FC Botoșani vine sub formă de împrumut din Turcia

Fostul căpitan al formației moldovene pare că nu s-a adaptat în fotbalul din Turcia, iar acum se află în negocieri intense cu oficialii lui Sepsi Sf. Gheorghe.

Laszlo Dioszegi, patronul covăsnenilor, a confirmat că cele două cluburi se află foarte aproape să ajungă la un numitor comun în privința împrumutului lui Enriko Papa.

„Da, Enriko Papa este o variantă bună pentru noi și suntem aproape să ne înțelegem. Dacă totul e ok, va veni împrumut până în vară, el fiind încă jucătorul turcilor”, a declarat Laszlo Dioszegi, pentru fanatik.ro.

Reclamă

La rândul său, Attila Hadnagy s-a arătat optimist în contextul împrumutului lui Enriko Papa de la Rizespor, până la vară. Directorul general de la Sepsi speră ca mutarea să fie finalizată cel târziu până vineri.

„Sper ca până vineri, pe 10 februarie, să reușim să închidem transferul lui Papa la Sepsi. E un jucător de care avem nevoie”, a spus și Attila Hadnagy, pentru sursa citată.

Enriko Papa, peste 120 de meciuri jucate în Liga 1, la FC Botoșani

Enriko Papa a bifat 17 apariții în tricoul lui Rizespor, în acest sezon. Albanezul a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă la formația turcă.

Reclamă 4 / 0/3

Mijlocașul de 29 de ani a strălucit în perioada petrecută la FC Botoșani, unde a avut rolul de căpitan. 129 de meciuri, 11 goluri și 12 assist-uri sunt cifrele lui Enriko Papa în tricoul echipei moldovene.

Cu împrumutul lui Papa, cei de la Sepsi Sf. Gheorghe își doresc să-și întărească și mai mult primul „11”, în încercarea de a obține calificarea în play-off-ul din Liga 1. Cu 6 etape rămase până la finalul sezonului regular, covăsnenii se află pe locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off.

Echipa lui Cristiano Bergodi are un avans de numai 3 puncte față de FC Botoșani, aflată pe poziția a 7-a. De notat că Sepsi are un meci mai puțin disputat, după ce partida cu FC U Craiova 1948 a fost suspendată din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor olteni.

Comisia de Disciplină a amânat din nou verdictul în scandalul de xenofobie de la Sepsi – FC U Craiova

Comisia de Disciplină a amânat din nou verdictul în scandalul de xenofobie de la Sepsi – FC U Craiova!

Duminică, 29 ianuarie, arbitrul Andrei Chivulete a oprit partida Sepsi – FC U Craiova, în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor echipei oaspete. În urma acestui scandal, Adrian Mititelu a decis ca FC U Craiova să-și dispute meciurile de pe teren propriu fără spectatori.

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a amânat din nou decizia în scandalul de xenofobie care a avut loc la partida Sepsi – FC U Craiova. O decizie ar trebui să vină miercurea viitoare, pe 15 februarie.

„Așteptăm verdictul. Aș fi vrut să vină din prima, de săptămâna trecută, scrie clar în regulament ce se întâmplă în astfel de cazuri. Ni s-a promis că săptămâna viitoare vom ști rezultatul. Am depus câteva acte pe care ni le-au cerut, toate sunt pe masa Comisiei. Așteptăm cu speranță.

Reclamă

În prima fază, am discutat despre meciul în cauză, apoi despre ce trebuie făcut în viitor ca să nu se repete asta și care ar trebui să fie atribuțiile ambelor cluburi. Trebuie specificate mai clar anumite lucruri, măsuri mai clare în organizarea meciurilor.

Discuțiile au decurs normal. Să vedem decizia Comisiei și ce e de făcut pe viitor pentru a nu se mai ajunge la astfel de cazuri. Nu e bine să se întrerupă meciurile. Spectatorii trebuie educați, de acolo apar problemele”, a declarat David Kertesz, vicepreședintele lui Sepsi, pentru gsp.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și