Închide meniul

Petrolul – Botoşani 2-1! „Lupii” au ajuns la opt meciuri fără înfrângere în Liga 1! Ţicu a revenit cu gol în primul 11

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 24 noiembrie 2023, 22:25

Petrolul – Botoşani 2-1! „Lupii au ajuns la opt meciuri fără înfrângere în Liga 1! Ţicu a revenit cu gol în primul 11

FC Hermannstadt - Poli Iași și Petrolul - FC Botoșani LIVE SCORE

Gicu Grozav şi Jair/ Profimedia

FC Hermannstadt – Poli Iași 0-0 și Petrolul – FC Botoșani 2-1 au fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. „Lupii galbeni” au ajuns la opt meciuri fără înfrângere în Liga 1, după succesul cu moldovenii. Petrolul s-a impus în faţa celor de la Botoşani graţie golurilor marcate de Valentin Ţicu şi Gicu Grozav.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primul meci al zilei din Liga 1, Hermannstadt a remizat pe teren propriu cu Botoşani. Sibienii au ratat şansa de a obţine cele trei puncte, după ce Petrescu a irosit un penalty în prelungiri.

Petrolul – FC Botoșani 2-1

Final! Petrolul – Botoşani 2-1! „Lupii galbeni” au obţinut un succes fără emoţii în faţa moldovenilor, şi au ajuns astfel la opt meciuri fără înfrângere în Liga 1.

Min. 81: Petrolul – Botoşani 2-1! Florescu a reuşit să marcheze din penalty.

Min. 56: Petrolul – Botoşani 2-0! Gicu Grozav a reuşit să înscrie cu poarta goală, după o ieşire hazardată a lui Ducan.

Reclamă

Min. 52: Petrolul – Botoşani 1-0! Valentin Ţicu a deschis scorul pentru „lupi”. Fundaşul a executat o lovitură liberă, iar balonul a fost uşor deviat de un apărător al celor de la Botoşani.

Min. 29: Arbitrul a acordat penalty pentru Petrolul, după ce Alexandru Musi a fost faultat în careu. Decizia centralului a fost întoarsă la VAR, după ce Gicu Grozav se afla în poziţie de ofsaid.

Min. 24: Ocazie Petrolul! Gicu Grozav a primit o pasă perfectă în careu de la Alexandru Musi, însă a şutat pe lângă poarta lui Ducan, din voleu.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început partida!

Echipele de start:

Petrolul: Zima – Doua, Papp, Huja, Țicu – Jefferson, Seto, Diomande – Musi, G. Grozav, Jair
Rezerve: Eșanu – Pedro Justiniano, Garutti, D. Radu, Mitrov, M. Roman II, I. Răducan, Omrani, Abusashvili
Antrenor: Florin Pîrvu

Botoșani: Ducan – R. Benzar, Mutombo, Țigănașu, A. Dragu – Dican – G. David, Ed. Florescu – C. Petro, M. Ilicic, N’goma
Rezerve: G. Ureche – Șeroni, F. Adams, Mouaddib, Olinga, Cărăușu, Pinson, Casap, Drole
Antrenor: Andrei Patache

Hermannstadt – Poli Iaşi 0-0

Final! Hermannstadt – Poli Iaşi 0-0!

Min. 90+5: Penalty rata de către Petrişor Petrescu! Mijlocaşul a ratat şansa de a-i aduce lui Măldărăşanu toate cele trei puncte pe final de joc.

Min. 90+3: Penalty pentru Hermannstadt! Istavn Kovacs a arătat punctul cu var, după consultarea arbitrajului video. Samayo a comis henţ în careu.

Reclamă

Min. 48: Ocazie Poli Iaşi! Sergiu Buş a ratat şansa de a deschide scorul. Atacantul a primit o pasă de la Luis Phelipe, şi a trimis imediat către poarta lui Căbuz, care a respins în corner.

Min. 12: Ocazie Hermannstadt! După o serie de driblinguri, Alhassan i-a pasat în faţa porţii lui Iancu. Atacantul însă a ratat incredibil, balonul fiind respins in extremis de Silviu Lung Jr.

Min. 1: A început partida!

Înaintea acestei partide, sibienii lui Marius Măldărășanu se află pe locul al 5-lea în Liga 1, cu 24 de puncte obținute după cele 16 etape jucate. De cealaltă parte, moldovenii sunt pe locul 11, cu 18 puncte.

Cei de la Hermannstadt vin după rezultatul de egalitate obținut la Ovidiu, în meciul cu Farul Constanța, încheiat la egalitate, scor 1-1. De cealaltă parte, în pauza provocată de meciurile echipelor naționale, Poli Iași a jucat un amical cu Zimbru Chișinău, pierdut cu scorul de 3-4.

Ultimul duel dintre cele două echipe a avut loc pe data de 23 iulie a acestui an și s-a încheiat cu victoria sibienilor, scor 3-1.

Petrolul – FC Botoșani

Înainte de acest meci, formația gazdă se află pe locul al 6-lea în Liga 1, cu 22 puncte după 16 de partide jucate. De cealaltă parte, cei de la Botoșani sunt pe ultimul loc în clasament, cu 8 puncte de la startul sezonului de Liga 1.

Petrolul Ploiești vine după rezultatul de egalitate înregistrat în meciul cu U Cluj, care s-a încheiat cu scorul de 0-0. De cealaltă parte, moldovenii au remizat și ei, pe teren propriu, cu FC Voluntari, scor 3-3.

Ultimul duel dintre cele două formații a avut loc în luna iulie a acestui an și s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe Vezi toate știrile
Citește și