Închide meniul

Marius Măldărășanu a „tunat” și și-a făcut praf jucătorii, după eșecul cu FCSB: „Cel mai slab joc de după promovare”

Alex Ioniță Publicat: 16 decembrie 2023, 22:23

Reclamă
Marius Măldărășanu a tunat” și și-a făcut praf jucătorii, după eșecul cu FCSB: Cel mai slab joc de după promovare”

Marius Măldărășanu a „tunat” și și-a făcut praf jucătorii, după eșecul cu FCSB

Marius Măldărășanu / Profimedia

Marius Măldărășanu a „tunat” și și-a făcut praf jucătorii, după eșecul cu FCSB. Tehnicianul celor de la FC Hermannstadt s-a arătat dezamăgit de prestația echipei sale, din partida de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre FCSB și FC Hermannstadt a contat pentru etapa cu numărul 20 a sezonului de Liga 1. Partida, care s-a încheiat cu scorul de 3-0, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Marius Măldărășanu a „tunat” și și-a făcut praf jucătorii, după eșecul cu FCSB. Mesajul tehnicianului

După finalul partidei, Marius Măldărășanu a dezvăluit faptul că echipa sa a făcut o primă repriză „execrabilă”. Totodată, tehnicianul sibienilor este de părere că jucătorii săi au arătat de parcă ar juca la o echipă mică, nu la una care se bate pentru intrarea în play-off.

De asemenea, Măldărășanu a dezvăluit faptul că Baba Alhassan nu mai intră în calculele sale, având în vedere faptul că acesta se gândește la transferul la FCSB.

„Este cel mai slab joc al nostru de după promovare, nu îmi explic. Prima repriză a fost execrabilă. Au fost mai buni decât noi la toate capitolele. Nu aveam cum să scoatem ceva din acest joc. Am arătat ca o echipă mică ce se bate la locurile de baraj şi nicidecum la playoff. Nu vreau să dau cu piciorul la munca de până acum, dar ăsta e adevărul. Dacă am fis marcat primii, poate era altceva. Repet, au fost peste noi. E o echipă care se va bate la titlu.

Reclamă

Sperăm să spălăm ruşinea cu Sepsi. Alhassan a ieşit din calcule, se gândeşte la FCSB. Pe undeva îl şi înţeleg, e un jucător tânăr. Sunt zile destul de multe până joi. Mă îngrijorează cum arătat acum. Am şi dat câteva declaraţii pentru a linişti vestiarul. Nu era neliniştit doar vestiarul Rapidului, ci şi al nostru. Nu era nimic real, că eu aş fi pe lista lor. Nimeni nu a vorbit cu mine. Acum ceva timp am zis că nu sunt pregătit mental. Nu se pune problema să merg la Rapid. Apar momente grele în viaţa fiecărei echipe. Mai sunt etape multe”, a spus Marius Măldărășanu, potrivit digisport.ro.

Darius Olaru, cu picioarele pe pământ după „dubla” fabuloasă din meciul cu FC Hermannstadt

După meciul de pe Arena Națională, căpitanul celor de la FCSB a fost în culmea fericirii. Acesta s-a arătat mulțumit de jocul echipei sale și este de părere că formația pregătită de Elias Charalambous a făcut un meci senzațional. De asemenea, a fost fericit și pentru că a reușit să înscrie două goluri în poarta sibienilor pregătiți de Marius Măldărășanu.

„Cred că am făcut, ca echipă, un joc foarte bun. Am intrat foarte montați, trebuia să obținem cele 3 puncte. Golurile, cred eu că și alții le-ar fi marcat. Mă bucur că am marcat, sper că mereu voi face asta. Așa au fost fazele, m-au găsit acolo, mă bucur că le-am tratat bine.

Reclamă 4 / 0/3

Aici am mult mai multe situații de a marca, mă bucur că le pot fructifica. Cred că am și mai multe ocazii, trebuie să continuăm la fel. Nu mă gândesc la oferte, avem un alt meci, trebuie să câștigăm și acolo, iar apoi vom vedea. După părarea mea trebuia să câștigăm și în etapa trecută, ne-am fi asigurat locul 1 în vacanța de iarnă”, a spus Darius Olaru, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și