Închide meniul

Hermannstadt – Universitatea Craiova 1-0. Prima înfrângere în Liga 1 pentru Mirel Rădoi! Bogdan Mitrea i-a „îngropat” pe olteni

Antena Sport Publicat: 1 septembrie 2022, 22:50

Reclamă
Hermannstadt – Universitatea Craiova 1-0. Prima înfrângere în Liga 1 pentru Mirel Rădoi! Bogdan Mitrea i-a „îngropat pe olteni

Mirel Rădoi, Universitatea Craiova

Mirel Rădoi, în timpul unui meci / Hepta

Hermannstadt – Universitatea Craiova 1-0. Mirel Rădoi a suferit prima înfrângere în campionat pe banca oltenilor. Bogdan Mitrea i-a îngropat pe olteni cu o gafă incredibilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unicul gol al partidei a fost înscris de Daniel Paraschiv, în minutul 50. Atacantul lui Hermannstadt a profitat de eroarea lui Bogdan Mitrea. Fundașul venit de la Sepsi a ratat o pasă simplă și a trimis printre doi coechipieri, direct la Sota Mino.

Mijlocașul japonez a interceptat și l-a angajat pe Daniel Paraschiv, care a profitat din plin de „cadoul” primit și a înscris. Paraschiv a ajuns la 4 goluri marcate în actualul sezon.

Universitatea Craiova n-a găsit drumul spre poarta adversă și a suferit astfel prima înfrângere cu Mirel Rădoi în Liga 1. Oltenii au căzut pe locul 8 în Liga 1. Sibiul lui Marius Măldărășanu rămâne neînvinsă în noul sezon, fiind pe locul 4.

Lider în clasamentul Ligii 1 este Farul Constanţa, cu 18 puncte, la egalitate de puncte cu a doua clasată, Rapid. Pe locul trei este Petrolul, care are 14 puncte

Reclamă

FC Hermannstadt – Universitatea Craiova 1-0

Min 90: Final de meci! Hermannstadt a câștigat cu 1-0.

Min 50: GOOOL Hermannstadt! Daniel Paraschiv l-a învins pe Lazar după o pasă la adversar a lui Bogdan Mitrea.

Min 45: Pauză! Scorul este 0-0.

Reclamă 4 / 0/3

Min 1. A început meciul de la Mediaș!

Echipele de start

FC Hermannstadt: Muțiu – Butean, Antoche, Stoica, Opruț – Biceanu, Mino, Alhassan – Petrescu, Paraschiv, Popescu

Rezerve: Utiu, Issah, Median Etienne, Răuță, Balaure, Năstăsie, Oroian, Hora, Buhăcianu

Antrenor: Marius Măldărășanu

 

Universitatea Craiova: Lazar – Papp, Mitrea, Screciu – Hanca, Crețu, Mateiu, Bancu – Koljic, Baiaram, Ivan

Rezerve: Popescu, Găman, Vătăjelu, Martic, Căpățînă, Vînă, Nistor, Cîmpanu, Markovic

Reclamă

Antrenor: Mirel Rădoi

Știrea inițială

Universitatea Craiova se află pe locul 7 în Liga 1, cu 11 puncte, după 3 victorii consecutive, cu FC U Craiova 1948, 2-1, CS Mioveni, 1-0, și FC Botoșani, 1-0. De cealaltă parte, FC Hermannstadt ocupă locul 9, cu 10 puncte, după 2 victorii și 4 egaluri.

Andrei Ivan a ratat transferul carierei, la Bordeaux

Andrei Ivan a ratat transferul carierei, la Bordeaux, în ultima clipă. Clubul din Franța a negociat cu Universitatea Craiova până astăzi, în ultima zi a perioadei de mercato din Hexagon. În cele din urmă, mutarea a picat din cauza problemelor întâmpinate de Bordeaux.

Ivan s-a aflat foarte aproape de un transfer răsunător la una dintre cele mai cunoscute echipe din Franța.

Potrivit Fanatik, Bordeaux și Universitatea Craiova ajunseseră la un acord, iar Ivan se înțelesese cu oficialii francezi în privința contractului. În Franța, atacantul român ar fi câștigat un salariu uriaș, de 1 milion de euro pe an.

Visul frumos al lui Ivan s-a năruit însă în ultimele ore ale perioadei de transferuri. Retrogradată în Ligue 2 la finalul sezonului precedent, Bordeaux se luptă cu probleme serioase la nivel financiar, motiv pentru care n-a putut duce la bun sfârșit discuțiile cu oltenii.

Totuși, clubul cu 6 titluri de campioană în Franța l-ar putea transfera pe Andrei Ivan în iarnă. Francezii rămân cu ochii pe vârful Universității Craiova, cotat la 1,8 milioane de euro de transfermarkt.com.

Ivan a mai bifat două experiențe în străinătate de-a lungul carierei, la FC Krasnodar (Rusia) și Rapid Viena (Austria).

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și