Închide meniul

FC Hermannstadt – UTA Arad 2-1. Mircea Rednic rămâne fără victorie în primele trei etape ale sezonului

Alex Masgras Publicat: 29 iulie 2023, 20:15

Reclamă
FC Hermannstadt – UTA Arad 2-1. Mircea Rednic rămâne fără victorie în primele trei etape ale sezonului

FC Hermannstadt - UTA Arad LIVE TEXT

Mircea Rednic, antrenor UTA Arad / Hepta

FC Hermannstadt – UTA Arad 2-1. Prima partidă a zilei de sâmbătă din etapa a treia a Ligii 1 a avut loc la Sibiu, acolo unde echipa lui Marius Măldăruşanu a învins formaţia pregătită de Mircea Rednic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FC Hermannstadt şi UTA Arad a fost în format LIVE SCOR pe AS.ro.

FC Hermannstadt – UTA Arad 2-1. Mircea Rednic rămâne fără victorie în primele trei etape ale sezonului

Update 20.30: FC Hermannstadt a câştigat partida de pe teren propriu cu UTA Arad. Echipa lui Marius Măldăruşanu a întors rezultatul şi a obţinut a doua victorie la rând, în timp ce echipa lui Mircea Rednic rămâne fără victorie în primele trei etape ale noului sezon.

Min. 58: Gol Hermannstadt! Gazdele întorc rezultatul în debutul reprizei secunde. Mino Sota a înscris cu o lovitură de cap din şase metri.

Min. 51: Gol Hermannstadt! Daniel Paraschiv a restabilit egalitatea la Sibiu, după ce a transformat lovitura de la 11 metri.

Reclamă

Min. 49: Penalty pentru FC Hermannstadt! Benga l-a faultat pe Găman în careu, iar Marian Barbu a dictat lovitură de la 11 metri.

Update 19.19: Pauză la Sibiu! UTA Arad conduce după primele 45 de minute cu 1-0.

Min. 31: GOL UTA! Echipa lui Mircea Rednic a deschis scorul în minutul 30 prin Cătălin Carp. Mijlocaşul arădenilor a înscris de la marginea careului, cu un şut deviat.

Reclamă 4 / 0/3

Update 18.30: A început partida dintre FC Hermannstadt şi UTA Arad.

FC Hermannstadt a pierdut primul meci pe teren propriu din acest sezon, în prima etapă, scor 0-1 cu Farul Constanţa, dar a reuşit să obţină cele trei puncte în deplasarea din etapa a doua cu Poli Iaşi.

De partea cealaltă, echipa pregătită de Mircea Rednic este fără victorie în acest debut de sezon. În prima etapă, arădenii au remizat la Galaţi, cu nou-promovata Oţelul, după care au pierdut duelul de pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 1-3.

Sezonul trecut, FC Hermannstadt şi UTA Arad s-au întâlnit de trei ori. În sezonul regulat, FC Hermannstadt a câştigat partida de la Arad, scor 2-1, după care a remizat în meciul de la Sibiu, scor 0-0.

Ultima întâlnire, cea din play-out, a avut loc la Arad, iar UTA s-a impus cu 1-0.

Echipe de start FC Hermannstadt – UTA Arad

FC HERMANNSTADT: Letica – Butean, Găman, Stoica – Neguț, Biceanu, Mino, P. Iancu, Oroian – G. Iancu, Paraschiv

Reclamă

REZERVE: Muțiu, Paolo Medina, Antoche, Bejan, Alhassan, Balaure, Jipa, Bărbuț, Ruben Fonseca

ANTRENOR: Marius Măldărășanu

UTA ARAD: Iacob – Roganovic, Benga, Carp, Abeid – R. Pop, Dumitrașcu, Marku, Stahl – Fabry, Cooper

REZERVE: Kucher, Mihai, Iurasciuc, Mustacă, Leidsman, Markov, Marcelo Freitas

ABSENȚI: Stroungis, Ekmecki (accidentați)

ANTRENOR: Mircea Rednic

„Inimioară, inimioară. Și eu mai aveam palpitații cu inima când eram fotbalist. Ekmekci s-a operat ieri (n.r. – miercuri) și va sta cel puțin o lună. Stroungis are și el probleme, va face niște teste. Vom da un comunicat despre ei.

Am discutat cu Ciobanu, dar și cu Belu Iordache. Ciobanu a avut cea mai bună perioadă cu mine antrenor, Am vrut să îi aducem, dar au preferat să meargă la Iași.

De asemenea, doi jucători au fost foarte aproape să semneze cu noi. Au discutat cu foștii jucători, nu au primit referințe bune și i-am pierdut de la scara avionului. Unul a semnat în prima ligă din Franța, altul în prima ligă din Olanda. 

Acum stăm într-un atacant și jumătate, dar mai vrem să aducem unul. Plus un fundaș central și un mijlocaș de bandă”, a declarat Mircea Rednic, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și