Închide meniul

FC U Craiova 1948 a scăpat de interdicţia la transferuri! Primele două lovituri anunţate

Reclamă

Publicat: 4 iulie 2022, 18:31

FC U Craiova 1948 a scăpat de interdicţia la transferuri! Primele două lovituri anunţate

Adrian Mititelu Junior visează la playoff

Adrian Mititelu Jr se ocupă de echipă

FC U Craiova 1948 a scăpat de interdicţia la transferuri. Clubul lui Adrian Mititelu a anunţat că a început să înregistreze transferurile la LPF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 a obţinut o victorie uriaşă. A scăpat de interdicţie la transferuri şi a înregistrat deja primii jucători la Liga Profesionistă de Fotbal.

FC U Craiova 1948 a scăpat de interdicţia la transferuri! Gabi Enache şi Aurelian Chiţu, înregistraţi la LPF

Gabriel Enache şi Aurelian Chiţu sunt cele două lovituri anunţate de FC U Craiova 1948, după ce a scăpat de interdicţia de transferuri.

„Aşteptarea a luat sfârşit. Cei doi jucători veniţi în iarnă, precum şi cei sosiţi în această perioadă de mercato, au fost înregistraţi cu succes la LPF”, a anunţat FC U Craiova 1948.

Adrian Mititelu Jr visează la play-off

Adrian Mititelu Jr visează la calificarea în play-off după ce l-a adus pe Marius Croitoru pe banca tehnică de la FC U Craiova 1948. Patronul oltenilor are gânduri mari pentru sezonul viitor, odată cu instalarea noului antrenor.

Reclamă

Marius Croitoru a fost prezentat oficial la FC U Craiova 1948. Mititelu Jr. privește cu mult optimism către sezonul următor și are mare încredere în calitățile fostului antrenor de la FC Botoșani.

Adrian Mititelu Jr. îl consideră pe Croitoru genul de antrenor care transformă jucătorii de nivel mediu în jucători de top în România:

„Îl apreciez pe Marius de foarte mulţi ani. Cu gândul ăsta l-am adus şi noi la Craiova, să accedem în play-off, anul acesta. Marius are ochi foarte bun către fotbal și jucători de perspectivă (n.r. – despre transferuri).

Reclamă 4 / 0/3

Așa cum și la Botoșani a vândut mulți jucători. A luat jucători de un nivel mediocru și i-a propulsat, așa sper sa facă și la Craiova.

Suporterii îl vor primi cu brațele deschise. Nu ai de ce să nu îl primești cu brațele deschise pe Marius Croitoru. A făcut performanță și e un antrenor de mare potențial.”, a spus Adrian Mititelu Jr, la conferința de presă.

FC U Craiova 1948 acuză că o altă echipă i-a „furat” jucătorul din cantonament

FC U Craiova 1948 acuză că o altă echipă i-a „furat” jucătorul din cantonament. Este vorba despre Dominik Kovacic, prezentat la Kisvarda.

U Craiova 1948 a anunţat, vineri, că a sesizat FIFA cu privire la “comportamentul neregulamentar şi lipsit de fair-play” al clubului Kisvarda. La Kisvarda a fost prezentat fotbalistul Dominik Kovacic, deşi acesta are contract cu U Craiova 1948 până la 30 iunie 2024.

“Fundaşul croat a părăsit astăzi cantonamentul echipei fără acordul clubului, încălcând astfel contractul încheiat în iunie 2021”, a precizat gruparea olteană.

Dominik Kovavic a ajuns la FC U Craiova 1948 la începutul sezonului precedent, de la NK Lokomotiva. Fundașul este cotat la 500.000 de euro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro Vezi toate știrile
Citește și