Închide meniul

FC U Craiova 1948 acuză că o altă echipă i-a „furat” jucătorul din cantonament: „A încălcat contractul!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 iulie 2022, 21:14

FC U Craiova 1948 acuză că o altă echipă i-a „furat jucătorul din cantonament: „A încălcat contractul!

Adrian Mititelu Jr, anunţ despre noul antrenor de la FC U Craiova 1948, după victoria cu Dinamo

Adrian Mititelu Jr este patronul celor de la FC U Craiova 1948 / Hepta

FC U Craiova 1948 acuză că o altă echipă i-a „furat” jucătorul din cantonament. Este vorba despre Dominik Kovacic, prezentat la Kisvarda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Craiova 1948 a anunţat, vineri, că a sesizat FIFA cu privire la “comportamentul neregulamentar şi lipsit de fair-play” al clubului Kisvarda. La Kisvarda a fost prezentat fotbalistul Dominik Kovacic, deşi acesta are contract cu U Craiova 1948 până la 30 iunie 2024.

FC U Craiova 1948 acuză că o altă echipă i-a „furat” jucătorul din cantonament

“Fundaşul croat a părăsit astăzi cantonamentul echipei fără acordul clubului, încălcând astfel contractul încheiat în iunie 2021”, a precizat gruparea olteană.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Kisvárda Master Good-Várda LA (@kisvardafc)

Dominik Kovavic a ajuns la FC U Craiova 1948 la începutul sezonului precedent, de la NK Lokomotiva. Fundașul este cotat la 500.000 de euro.

Reclamă

David Croitoru, fiul lui Marius Croitoru, a semnat cu FC U Craiova 1948

David Croitoru a semnat cu FC U Craiova 1948. Puștiul de 18 ani îl urmează pe tatăl său, Marius Croitoru, la echipa lui Adrian Mititelu.

„Suntem încântați să anunțăm faptul că David Croitoru este noul jucător al echipei alb-albastre. Mult succes în tricoul Științei, David!„, e anunțul oficial făcut de FC U Craiova 1948.

David Croitoru a bifat șase prezențe în sezonul trecut al Ligii 1 pentru FC Botoșani, fără să reușească un gol sau un assist.

Reclamă 4 / 0/3

David Croitoru a debutat în Liga 1 în august 2020, într-un meci FC Botoșani – Gaz Metan 4-1.

Adrian Mititelu Jr visează la play-off

Adrian Mititelu Jr visează la calificarea în play-off după ce l-a adus pe Marius Croitoru pe banca tehnică de la FC U Craiova 1948. Patronul oltenilor are gânduri mari pentru sezonul viitor, odată cu instalarea noului antrenor.

Marius Croitoru a fost prezentat oficial la FC U Craiova 1948. Mititelu Jr. privește cu mult optimism către sezonul următor și are mare încredere în calitățile fostului antrenor de la FC Botoșani.

Adrian Mititelu Jr. îl consideră pe Croitoru genul de antrenor care transformă jucătorii de nivel mediu în jucători de top în România:

„Îl apreciez pe Marius de foarte mulţi ani. Cu gândul ăsta l-am adus şi noi la Craiova, să accedem în play-off, anul acesta. Marius are ochi foarte bun către fotbal și jucători de perspectivă (n.r. – despre transferuri).

Așa cum și la Botoșani a vândut mulți jucători. A luat jucători de un nivel mediocru și i-a propulsat, așa sper sa facă și la Craiova.

Suporterii îl vor primi cu brațele deschise. Nu ai de ce să nu îl primești cu brațele deschise pe Marius Croitoru. A făcut performanță și e un antrenor de mare potențial.”, a spus Adrian Mititelu Jr, la conferința de presă.

Reclamă
Recomandări
  • FC U Craiova 1948 acuză că o altă echipă i-a „furat” jucătorul din cantonament
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și