Închide meniul

FC U Craiova 1948 are un nou antrenor! Alegerea surprinzătoare a lui Adrian Mititelu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 octombrie 2023, 19:49 / Actualizat: 16 octombrie 2023, 21:17

FC U Craiova 1948 are un nou antrenor! Alegerea surprinzătoare a lui Adrian Mititelu

FC U Craiova 1948 are un nou antrenor! Alegerea lui Adrian Mititelu

Giovanni Constantino, în timpul unui meci

FC U Craiova 1948 are un nou antrenor. Giovanni Constantino este alesul lui Adrian Mititelu, un tehnician italian în vârstă de 39 de ani, care de-a lungul carierei sale, a fost secund la naţionala Ungariei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 era fără antrenor, după ce Nicolae Dică a fost demis, după doar cinci meciuri bifate pe banca oltenilor. Până la numirea lui Constantino, echipa a fost pregătită de preparatorul fizic Dan Vasilică.

FC U Craiova 1948 are un nou antrenor

Update 20:30: FC U Craiova a anunţat oficial că Giovanni Constantino este noul antrenor al echipei.

„Bun venit!

Giovanni Costantino este noul antrenor al echipei noastre!

Reclamă

Prezentarea oficială a acestuia va avea loc în cursul zilei de mâine”, a anunţat FC U Craiova 1948, pe Facebook.

Anunţul că FC U Craiova 1948 are un nou antrenor a fost făcut de ediţie.ro, publicaţie deţinută de Adrian Mititelu. Conform sursei citate, Adrian Mititelu îl va prezenta oficial pe noul antrenor în cursul zilei de mâine.

Înainte de a deveni antrenor, Giovanni Constantino a fost conductor de tren în Italia.

Reclamă 4 / 0/3

„Am jucat fotbal de mic, dar nu am avut talentul necesar pentru o carieră profesionistă. Așa că am mers pe zona de antrenorat, în paralel cu alte meserii”, deca’lara noul antrenor al oltenilor, în 2017, pentru repubblica.it.

Ultima dată, Giovanni Costantino a antrenat-o pe Agia Napa, formaţie din Liga a 2-a din Cipru. De-a lungul carierei, acesta le-a mai pregătit pe Casarano, MTK Budapesta, Dunajska Streda şi Honved. Timp de trei ani, noul antrenor al oltenilor lui Adrian Mititelu a fost secundul lui Marco Rossi, la naţionala Ungariei.

Giovanni Constantino a semnat un contract valabil până la finalul sezonului cu FC U Craiova 1948, cu opţiune de prelungire pe încă o stagiune.

Giovanni Constantino o va prelua pe FC U Craiova 1948 de pe locul 10, din Liga 1. Oltenii lui Adrian Mititelu au 13 puncte, acumulate după zece meciuri disputate. Trupa din Bănie nu a mai câştigat însă niciun meci, de trei etape.

Giovanni Constantino ar putea debuta pe banca noii sale echipe în duelul cu Poli Iaşi, din deplasare. Meciul va avea loc duminică, de la ora 15:30.

Înainte să se înţeleagă cu Constantino, Adrian Mititelu a fost în negocieri avansate cu Marius Croitoru, însă totul a picat pe ultima sută de metri. De asemenea, şi Marius Şumudică a fost aproape să-i preia pe olteni, după plecarea lui Nicolae Dică.

Giovanni Constantino este astfel cel de-al treilea antrenor al celor de la FC U Craiova 1948, din această stagiune. Înainte ca sezonul să înceapă, Joao Janeiro a fost numit tehnician, ulterior acesta a demisionat, iar în locul său a venit Nicolae Dică, care a rezistat doar o lună pe banca oltenilor lui Mititelu.

Reclamă

Ce spunea Adrian Mititelu, înainte să se înţeleagă cu Giovanni Constantino

Cu o zi înainte ca Giovanni Constantino să fie numit antrenor la FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu a dat de înţeles că echipa sa va avea un nou tehnician, până la duelul cu Poli Iaşi. Acesta speră ca antrenorul să aducă linişte în rândul jucătorilor olteni.

„Este o săptămână foarte grea, să sperăm că la Iași vom avea antrenor pe bancă. Asta înseamnă că marți sau miercuri să instalăm un antrenor care să dea mai multă încredere echipei. Să vină și cu puțin noroc la echipă și să zic puțină liniște.

Cu siguranță nu va fi român, sunt două variante externe la care suntem aproape de finalizare. Cel puțin una dintre cele va fi rezolvată până marți sau cel târziu miercuri. Sper ca de data asta să nimeresc antrenor”, a declarat Adrian Mititelu, conform paginii de Facebook a celor de la FC U Craiova 1948, înainte ca Giovanni Constantino să fie numit antrenor în Bănie.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și