Închide meniul

FC U Craiova 1948 – Farul 4-0! Campioana, „distrusă” în Bănie! Oltenii s-au distrat cu jucătorii lui Gică Hagi

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 3 septembrie 2023, 23:15

FC U Craiova 1948 – Farul 4-0! Campioana, „distrusă în Bănie! Oltenii s-au distrat cu jucătorii lui Gică Hagi

FC U Craiova 1948 - Farul Constanţa

Gică Hagi, în timpul unui meci la Farul/ Profimedia

FC U Craiova 1948 – Farul Constanţa 4-0. Campioana României a suferit o înfrângere categorică în Bănie. Oltenii s-au distrat cu jucătorii lui Gică Hagi şi au obţinut prima victorie după două înfrângeri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul nu şi-a revenit după ce a fost eliminată de HJK Helsinki din Conference League. Constănţenii au suferit un nou eşec în Liga 1, şi rămân pe locul 9 în Liga 1. Compagnucci, Albu, Baeten şi Bauza au marcat golurile trupei lui Adrian Mititelu.

FC U Craiova 1948 – Farul Constanţa 4-0

Final! FC U Craiova 1948 – Farul 4-0! Campioana a suferit un eşec categoric în Bănie! Oltenii au obţinut prima victorie, după două înfrângeri.

Min. 81: FC U Craiova 1948 – Farul 4-0! Oltenii se distrează şi măresc proporţiile scorului! Bauza a marcat şi el.

Min 58: FC U Craiova 1948 – Farul 3-0! Oltenii au profitat de o greșeală în apărarea campioanei, iar Baeten a marcat fără probleme, din interiorul careului.

Reclamă

Min. 45+2: FC U Craiova 1948 – Farul 2-0! Albu a reuşit să majoreze diferenţa, după ce a marcat cu un şut din interiorul careului!

Min. 18: FC U Craiova 1948 – Farul 1-0! Compagnucci a reuşit să deschidă scorul în Bănie, cu o lovitură de cap, la care portarul Aioani nu a avut nicio şansă.

Min 10: Ocazie pentru Farul! Munteanu a trimis un șut puternic, din interiorul careului, dar Popa a respins balonul în corner

Reclamă 4 / 0/3

Min 1: A început meciul

Echipele de start: 

FCU CRAIOVA: R. Popa – Compagnucci, Lacroix, Henriques, Mascarenhas – Dr. Albu, V. Achim (cpt.) – Baeten, Bauza, Van Durmen – Chițu
Rezerve: Gurău – Negru, Padula, V. Pop, Sidibe, Blidar, Bahassa, Blănuță, Ibrahim
Antrenor: Dumitru Vasilică (interimar)

FARUL: Aioani – Dussaut, Boli, M. Popescu, Kiki – Artean, Dr. Nedelcu (cpt.), Grameni – Vînă, L. Munteanu, Mazilu
Rezerve: Buzbuchi – Grigoryan, D. Sîrbu, Marins, N. Popescu, Băluță, Budescu, Queiros, Sali
Absent: Benchaib (accidentat)
Antrenor: Gheorghe Hagi

Dacă Farul vine după dezamăgirea din cupele europene, FC U Craiova 1948 vine după două înfrângeri spectaculoase. Mai întâi, formaţia din Bănie a pierdut la Ploieşti meciul cu Petrolul, scor 3-4, după care a pierdut meciul de pe teren propriu cu Rapid, scor 3-5.

De partea cealaltă, Farul a câştigat ultimul meci din Liga 1. În urmă cu o săptămână, campioana României a câştigat duelul de pe teren propriu cu Universitatea Craiova, scor 2-0.

Sezonul trecut, FC U Craiova şi Farul s-au întâlnit de două ori. De fiecare dată, echipa de la malul mării s-a impus cu 2-1.

Reclamă

După 6 meciuri disputate în acest sezon, Farul Constanţa se află pe locul 8, cu 9 puncte, în timp ce U Craiova 1948 este pe locul 14 după 7 etape, cu 6 puncte.

Gică Hagi şi-a băgat jucătorii în şedinţă, după ce Farul a ratat grupele Conference League

Gică Hagi şi-a băgat jucătorii în şedinţă, după ce Farul a ratat grupele Conference League. „Regele” a dezvăluit că a purtat o discuţie cu fotbaliştii săi, şi le-a trasat un nou obiectiv, acela de a se califica în play-off şi de a cuceri Cupa României.

„Obiectivul nostru e intrarea în play-off. După, obiectivul intermediar, va fi să jucăm la victorie în fiecare meci. Plus Cupa.

Am făcut şedinţă, trebuie să revenim. Să ne concentrăm la campionat. Clar, trebuie să revenim la ce am fost, să ne conectăm la ce am fost.

E un meci în deplasare, cu o echipă talentată, jucători foarte buni, au primit multe goluri, dar au şi marcat, trebuie să facem abele faze ca să plecăm cu un rezultat bun”, a mai spus Hagi.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și