Închide meniul

Gică Hagi şi-a băgat jucătorii în şedinţă, după ce Farul a ratat grupele Conference League: „Acesta este noul obiectiv!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 septembrie 2023, 18:12

Gică Hagi şi-a băgat jucătorii în şedinţă, după ce Farul a ratat grupele Conference League: „Acesta este noul obiectiv!

Gică Hagi şi-a băgat jucătorii în şedinţă, după ce Farul a ratat grupele Conference League

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă

Gică Hagi şi-a băgat jucătorii în şedinţă, după ce Farul a ratat grupele Conference League. „Regele” a dezvăluit că a purtat o discuţie cu fotbaliştii săi, şi le-a trasat un nou obiectiv, acela de a se califica în play-off şi de a cuceri Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul va disputa primul meci, după înfrângerea cu HJK Helsinki, în deplasare cu FC U Craiova 1948. Partida va avea loc duminică, în etapa a opta de Liga 1, de la ora 21:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Gică Hagi şi-a băgat jucătorii în şedinţă, după ce Farul a ratat grupele Conference League

Gică Hagi a analizat înfrângerea celor de la Farul, suferită în faţa campioanei Finlandei, şi de asemenea, a vorbit şi despre faptul că România nu are nicio reprezentantă în grupele competiţiilor europene. „Regele” a declarat că sportul are nevoie de bugete îmbunătăţiţe, pentru a putea avea performanţe notabile în Europa.

De asemenea, Gică Hagi a mai mărturisit că noul obiectiv al echipei sale este calificarea în play-off. „Regele” nu se gândeşte la titlu, şi susţine că şi Cupa României este un obiectiv pentru el la Farul.

„Regele” a mai oferit declaraţii şi despre duelul cu FC U Craiova 1948. Acesta a mărturisit că Farul va avea o misiune dificilă în Bănie, deoarece oltenii lui Adrian Mititelu formează o echipă foarte bună.

Reclamă

„Suntem unde suntem, realitatea e grea, dar datoria noastră e să analizăm. De mâine, trebuie o analiză bine făcută, să găsim cauzele, să schimbăm ceva. E greu să acceptăm realitatea aceasta care este dură.

Cine e sus, trebuie să găsească soluţii. Farul a învăţat multe, a fost o experienţă pentru noi, şi cu bune şi cu rele. Dar dacă nu se întâmplă lucruri, cu siguranţă Farul nu va face nici un centimetru mai mult. Dacă nu se ajunge la un buget mai mare, dacă nu se face stadionul, nu va mai face mai mult de atât. Ca să te duci în Europa, României îi trebuie un club organizat. Trebuie să te duci măcar la nivelul nordicilor, la nivelul vecinilor. Totul se rezumă la cota de piaţă.

Gică Hagi: „Am avut senzaţia că suntem sus!”

Am avut pentru o lună şi ceva senzaţia că suntem bine. Îmi doresc să mă întorc acolo unde am fost, pe scenele pe care eram. Acesta e scopul meu.

Reclamă 4 / 0/3

Obiectivul nostru e intrarea în play-off. După, obiectivul intermediar, va fi să jucăm la victorie în fiecare meci. Plus Cupa.

Am făcut şedinţă, trebuie să revenim. Să ne concentrăm la campionat. Clar, trebuie să revenim la ce am fost, să ne conectăm la ce am fost.

E un meci în deplasare, cu o echipă talentată, jucători foarte buni, au primit multe goluri, dar au şi marcat, trebuie să facem abele faze ca să plecăm cu un rezultat bun”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu FC U Craiova 1948.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și