Închide meniul

FC U Craiova 1948 – FCSB 1-3. Start perfect de sezon pentru roş-albaştri. Oltenii lui Mititelu, depăşiţi la toate capitolele!

Alex Ioniță Publicat: 16 iulie 2023, 23:25 / Actualizat: 17 iulie 2023, 15:44

Reclamă
FC U Craiova 1948 – FCSB 1-3. Start perfect de sezon pentru roş-albaştri. Oltenii lui Mititelu, depăşiţi la toate capitolele!

Florinel Coman, savuros după ce Darius Olaru a devenit golgheterul Ligii 1

Florinel Coman, după ce a marcat un gol / Hepta

Meciul FC U Craiova 1948 – FCSB 1-3 a putut fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. Roş-albaştrii au câştigat partida din prima etapă a Ligii 1, care s-a disputat la Tg. Jiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a avut un start perfect de meci. David Miculescu a deschis scorul, în minutul 8, după un corner executat de Florinel Coman. „Mbappe de România” a dublat avantajul roş-albaştrilor dintr-un penalty scos tot de el. Coman a şutat pe centrul porţii de la punctul var şi vicecampionii conduceau cu 2-0 încă din minutul 17.

Darius Olaru s-a accidentat chiar înainte de pauză şi a fost înlocuit cu Malcom Edjouma. De la vestiare nu a mai venit nici Florinel Coman, înlocuit cu Cordea. Cei doi jucători intraţi pe parcurs au colaborat la golul de 3-0. Francezul şi-a trecut numele pe tabelă, în minutul 60. Cu un sfert de oră înainte de final, Sidibe a redus din diferenţă din penalty. S-a terminat 3-1 şi FCSB a avut startul de sezon pe care şi-l dorea. Pentru trupa lui Charalambous urmează chiar derby-ul cu Dinamo.

FC U Craiova 1948 – FCSB 1-3

Min. 90+6: Final de meci!

Min. 74: FC U Craiova 1948 – FCSB 1-3! Sidibe a redus din diferenţă, de la punctul cu var. Execuţie surprinzătoare a jucătorului de la FC U Craiova 1948

Reclamă

Min. 73: Penalty pentru olteni! Djokovic l-a faultat în careu pe Chiţu

Min. 60: FC U Craiova 1948 – FCSB 0-3! Gol Edjouma! Francezul a înscris din pasa lui Cordea. Fază reuşită de doi jucători intraţi pe parcurs.

Min. 58: Replică imediată a FCSB-ului. Edjouma a primit o centrare perfectă, dar a trimis slab. Popa a prins balonul.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 56: Ocazie uriaşă a lui FC U Craiova 1948! Târnovanu a avut o paradă de senzaţie la o lovitură de cap a lui Chiţu!

Min. 46: Schimbare la pauză. Florinel Coman a fost înlocuit cu Cordea!

Min. 41: Damjan Djokovic a fost aproape să înscrie un supergol! A şutat de la mare distanţă şi mingea a fost respinsă cu mare dificultate, de lângă bară, de Popa.

Min. 41: Darius Olaru acuză probleme medicale şi are nevoie de intervenţia staff-ului. A fost înlocuit cu Malcom Edjouma!

Min. 26: Ratare uriaşă a lui Florinel Coman. Atacantul în vârstă de 25 de ani a primit o pasă de la Alexandru Băluţă şi a şutat la colţul scurt. Popa a intervenit in extremis!

Min. 17: FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2! Gol marcat de Florinel Coman, de la 11 metri. Starul vicecampioanei a şutat pe centrul porţii şi a reuşit să înscrie. Portarul oltenilor a atins mingea, dar nu a putut să o respingă.

Min. 16: Penalty pentru FCSB! Florinel Coman a intrat în careu, a intrat în posesia mingii şi l-a driblat pe portarul advers. Popa l-a faultat pe atacantul roş-albaştrilor şi s-a acordat penalty.

Reclamă

Min. 8: FC U Craiova 1948 – FCSB 0-1! David Miculescu a marcat, după un corner. Scăpat din marcaj, la colţul lung, atacantul roş-albaştrilor nu l-a iertat pe portarul advers!

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start:

FC U Craiova 1948: R. Popa – Compagnucci, Paramatti, Henriques, Mascarenhas – Dr. Albu, Vl. Achim – Baeten, Bahassa, Van Durmen – Chițu
Rezerve: Gurău, Negru, Kvakic, Vl. Pop, Vanghele, Asamoah, Sidibe, Ibrahim, Blănuță
Antrenor: Florin Drăgan (interimar)

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Haruț, Radunovic – Djokovic, Șut, Olaru – Al. Băluță, Miculescu, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad, V. Crețu, Panțîru, Lixandru, Edjouma, V. Gheorghe, Ov. Popescu, Radaslavescu, Cordea
Antrenor: Elias Charalambous

Echipa oaspete, FCSB, speră să înceapă noul sezon din Liga 1 cu o victorie. „Roș-albaștrii” sunt și în acest an printre favoriții la câștigarea titlului. Echipa lui Elias Charalambous speră să câștige un nou titlu, după o pauză de 9 sezoane. Clubul lui Gigi Becali a câștigat ultimul titlu în Liga 1 în sezonul 2014/2015, atunci când pe banca echipei se afla Costel Gâlcă.

FC U Craiova 1948 se confruntă, în momentul de față, cu mari probleme, după ce a pierdut palmaresul echipei în favoarea rivalei locale Universitatea Craiova. Totuși, decizia nu este una definitivă și poate fi atacată la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Elias Charalambous, mesaj despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB

Elias Charalambous susţine că, deocamdată, nu este nimic decis în privinţa lui Vlad Chiricheş. Antrenorul cipriot a avut doar cuvinte de laudă la adresa fundaşului central, fiind de părere că ar aduce un plus indiscutabil la FCSB.

„L-am văzut zilele trecute și am vorbit cu el. Nu avem nimic încă, dar vedem ce va fi. Așa cum a spus și domnul Gigi Becali, decizia îi aparține lui (n.r. lui Chiricheș). Este un fotbalist de mare valoare, a jucat mulți ani la un nivel bun, are experiență și ne-ar putea ajuta. Vedem ce se va întampla”, a mai adăugat cipriotul.

De asemenea, Charalambous a vorbit şi despre începutul de sezon. Tehnicianul cu licenţă PRO de la FCSB susţine că jucătorii săi sunt motivaţi să ia startul în noua stagiune de Liga 1.

„Vreau să spun tuturor cluburilor să aibă un an sănătos și să aibă parte de o competiție frumoasă. Suntem motivați, jucătorii sunt motivați să înceapă campionatul”, a mai spus Charalambous.

Gigi Becali plusează pentru aducerea lui Vlad Chiricheş la FCSB

Gigi Becali plusează pentru aducerea lui Vlad Chiricheș la FCSB. Patronul vicecampioanei i-a făcut o nouă ofertă fundașului, pentru ca acesta să revină la formația „roș-albastră”.

Patronul echipei „roș-albastre” a dezvăluit că i-a oferit fundașului un salariu în valoare de 400.000 de euro pe sezon și un contract valabil pe un an. Totuși, potrivit latifundiarului, Chiricheș nu este mulțumit de oferta primită.

„Pe Chiricheș îl mai las, i-am făcut o ofertă cum nu mai există în România! Îi dau 400.000 de euro pe sezon, un an de contract. El vrea 500.000 și doi ani. Însă el poate să ajungă într-un an la mai mult de un milion de euro, cu primele de campionat și Conference League. Ia banii ăștia dacă iau și eu bani. Nu e normal așa?”, a spus Gigi Becali, pentru gsp.ro.

Vlad Chiricheș a mai jucat pentru FCSB în perioada ianuarie 2012 – august 2013. Grație evoluțiilor bune de la echipa lui Gigi Becali, acesta a prins un transfer important în Premier League, la Tottenham. În schimbul fundașului, englezii i-au plătit latifundiarului suma de 9,5 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și