Închide meniul

FC U Craiova 1948 – FCSB se joacă cu casa închisă! Anunţul oficial al oltenilor

Alex Masgras Publicat: 13 iulie 2023, 13:43

Reclamă
FC U Craiova 1948 – FCSB se joacă cu casa închisă! Anunţul oficial al oltenilor

FC U Craiova 1948 - FCSB se joacă cu casa închisă

FC U Craiova 1948 - FCSB / Profimedia

FC U Craiova 1948 – FCSB se joacă cu casa închisă! Partida programată în prima etapă a sezonului, care va avea loc duminică seară, se va disputa cu stadionul plin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida nu se va juca la Craiova, ci la Târgu Jiu, din cauza faptului că pe stadionul Ion Oblemenco au fost mai multe concerte, iar în această perioadă se schimbă gazonul.

FC U Craiova 1948 – FCSB se joacă cu casa închisă! Anunţul oficial al oltenilor

Chiar şi în aceste condiţii, FC U Craiova 1948 a reuşit să vândă toate biletele puse la dispoziţie pentru meciul de duminică.

Stadionul Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu, dat în folosinţă în octombrie 2019, are o capacitate de 12,518 locuri.

Sezonul trecut, FC U Craiova a disputat la Târgu Jiu mai multe partide.

Reclamă

„Din acest moment, vânzarea biletelor se oprește iar meciul din prima etapă se va disputa cu casa închisă.

Reușim, pentru a doua oară, să umplem arena din Târgu Jiu pentru un meci foarte important al băieților noștri!”, a anunţat FC U Craiova 1948 prin intermediul paginii de facebook.

FC U Craiova 1948 şi-ar putea schimba sigla

FC U Craiova 1948 şi-ar putea schimba sigla, după ce instanţa i-a dat câştig de cauză lui Mihai Rotaru. Adrian Mititelu a făcut anunţul, mărturisind că echipa sa ar urma să fie nevoită să îşi schimbe emblema.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Rotaru l-a învins în instanţă pe Adrian Mititelu şi a câştigat palmaresul sportiv al Universităţii Craiova. Patronul celor de la FC U Craiova 1948 e pregătit să meargă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru a-şi căuta dreptatea.

Adrian Mititelu s-a declarat revoltat de faptul că palmaresul a fost câştigat de rivalii de la Universitatea Craiova, mărturisind că de fapt echipa sa este continuatoarea formaţiei care a câştigat ultimul titlu în 1991.

De asemenea, patronul celor de la FC U Craiova 1948 a dezvăluit că echipa sa ar urma să nu mai primească dreptul de a folosi pe emblemă leul, şi astfel ia în calcul o rebranduire totală.

„Nu m-a surprins, având în vedere cu cine m-am luptat și la modul în care s-a pus problema. Rotaru nu are nicio treabă în povestea asta, el nu are niciun drept, el doar folosește o marcă ce a fost închiriată de către clubul sportiv. Are în proprietatea acestui club palmaresul echipei obținut până la 1 februarie 1991.

Noi suntem succesorii acestui club, din 1991. Noi suntem urmașii lui, de drept și de fapt. Ei au palmaresul în custodia lor. E o chestie ca la CSA și FCSB, numai că aici privatizarea a avut loc mai devreme. O să comentez mai multe când o să vină motivarea. Asta, în niciun caz, nu acoperă adevărul.

Sunt șanse foarte mari să pierdem și procesul cu marca, dar până nu se judecă în apel… rămâne așa cum sunt. Deja am în lucru o rebrenduire totală. Nu ascund că aștept procesul cu marca, apoi vom schimba tot.

Nu se oprește fotbalul aici. Și Juventus și alte cluburi și-au schimbat siglele și asta nu va sta în dorința mea de a face un club puternic”, a declarat Adrian Mititelu, conform sport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și