Închide meniul

FC U Craiova 1948 – Petrolul 0-1. „Lupii galbeni” s-au impus în Bănie și au devenit lideri în play-out

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 31 martie 2023, 22:31

FC U Craiova 1948 – Petrolul 0-1. Lupii galbeni” s-au impus în Bănie și au devenit lideri în play-out

FC U Craiova 1948 - Petrolul, LIVE TEXT

Duel între Irobiso și Achim, în FC U Craiova 1948 - Petrolul/ Hepta

FC U Craiova 1948 – Petrolul 0-1. Primele două echipe din play-out s-au înfruntat pe stadionul „Ion Oblemenco”. Oaspeții au fost mai inspirați și au reușit să plece cu toate cele 3 puncte, după golul marcat de Valentin Țicu în repriza secundă. Petrolul este acum lider în play-out.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele două echipe erau despărțite, în clasament, de 2 puncte înaintea meciului. Oltenii lui Nicolo Napoli au acum 23 de puncte, în timp ce „lupii galbeni” au ajuns la 24 de puncte.

LIVE SCORE FCU Craiova – Petrolul 0-1

Min. 70: FCU Craiova – Petrolul 0-1! Valentin Țicu a deschis scorul pentru formația oaspete.

Min. 1: A început partida!

FCU Craiova – Petrolul – echipele de start

FCU Craiova: 50. I. Gurău – 3. Paramatti, 35. A. Duarte, 14. Henriques, 5. Huyghebaert – 77. Asamoah, 8. Dr. Albu – 2. R. Negru, 10. Bauza, 17. G. Ganea- 99. Blănuță

Reclamă

Antrenor: Nicolo Napoli

Rezerve: 31. R. Popa, 7. Piccolomo, 16. Mascarenhas,, 20. I. Zanfir, 51. Sidibe, 11. Chițu, 28. Bahassa, 9. Ibrahim, M. Vanghele

Petrolul: 31. Vâlceanu – 4. Papp, 13. Mathaus, 3. Meijers – 71. Doua, 44. L. Dumitriu, 11. Seto, 8. Jair, 5. Țicu – 9. Irobiso, 7. Grozav

Reclamă 4 / 0/3

Antrenor: Florin Pârvu

Rezerve: 28. Leitner, 20. Tucaliuc, 26. Pașov, 27. R. Grigore, 98. M. Bratu, 99. Borța, 41. Rădulescu, 25. Purtic, 57, Guiu

FC U Craiova 1948 a fost la un pas să prindă play-off-ul, însă a fost învinsă categoric de Sepsi în duelul decisiv. Oltenii au început play-out-ul cu 20 de puncte, după înjumătățire.

În prima etapă, FC U Craiova 1948 s-a impus categoric în duelul cu Mioveni, scor 3-0.

De cealaltă parte, Petrolul a început cu 18 puncte play-out-ul, după înjumătățirea punctelor. „Lupii galbeni” vin și ei după o victorie, impunându-se la limită în prima etapă, în duelul cu UTA, scor 1-0.

În acest sezon, cele două formații s-au întâlnit de trei ori. Petrolul a câștigat meciul tur, din Bănie, în timp ce în meciul retur, de la Ploiești, a fost remiză. Cele două echipe s-au mai întâlnit și în grupele Cupei României, atunci când oltenii se impuneau cu 1-0.

Echipele probabile:

Reclamă

FCU Craiova: I. Gurău – Paramatti, A. Duarte, Henriques, Huyghebaert – Vl. Achim, Dr. Albu – R. Negru, Bauza, Bahassa – Chițu
Antrenor: Nicolo Napoli
Rezerve: R. Popa, Piccolomo, Mascarenhas, G. Ganea, I. Zanfir, Van Durmen, Sidibe, Asamoah, Blănuță
Absenți: Al. Vodă, Baeten (accidentați)

Petrolul: Vâlceanu – Papp, Mathaus, Meijers – Doua, L. Dumitriu, Purtici, Jair, Țicu – Irobiso, Grozav
Antrenor: Florin Pârvu
Rezerve: Leitner, Budescu, Seto, R. Moldoveanu, Tucaliuc, Pașov, R. Grigore, M. Bratu, Borța
Absent: Huja (accidentat)

Nicolo Napoli n-a mai venit la interviu, după FC U Craiova – CS Mioveni 3-0

Nicolo Napoli n-a mai venit la interviu, după FC U Craiova – CS Mioveni 3-0! Formația olteană susține că se gândește să apeleze la un translator, în viitor, având în vedere problemele de vorbire, în limba română, pe care Napoli le are.

Nicolo Napoli a lipsit de la interviuri, înainte și după meciul cu CS Mioveni. Formația din Bănie a anunțat că decizia de a nu-l mai lăsa pe tehnicianul italian la interviuri vine ca urmare a faptului că nu vorbește, la un nivel acceptabil, limba română.

În privința absenței lui Nicolo Napoli de la interviuri, înaintea și după meciul cu CS Mioveni, conducerea a luat hotărârea ca pentru o mai bună înțelegere a declarațiilor, în viitorul apropiat, să apelăm, cel mai probabil, la un translator”, a spus o persoană din interiorul clubului FC U Craiova, potrivit gsp.ro.

În locul lui Nicolo Napoli, la finalul meciului, a avenit Adrian Drăgan, unul dintre antrenorii de la FC U Craiova.

Băieții au făcut un joc tactic foarte bun. Ne așteptam, asta ne-am dorit. Ne-am dorit să ducem cel puțin un meci egal la pauză și să forțăm în repriza a doua. Dragoș este un jucător extraordinar. Mă bucur că e din nou convocat la națională, o merită din plin. Avem un lot numeros și valoros.

Ne dorim să ne pregătim bine în pauza care urmează și apoi să continuăm să câștigăm, să adunăm puncte și să terminăm play-out-ul pe primul loc. Locul nostru este sus. Până la Cupă mai avem. Sperăm să câștigăm cu Petrolul”, a spus Adrian Drăgan, la finalul meciului cu CS Mioveni.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și