Închide meniul

Nicolo Napoli n-a mai venit la interviu, după FC U Craiova – CS Mioveni 3-0! Anunțul făcut de olteni

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 20 martie 2023, 22:00

Nicolo Napoli n-a mai venit la interviu, după FC U Craiova – CS Mioveni 3-0! Anunțul făcut de olteni

Nicolo Napoli e dispus să vină pentru a 10-a oară la FC U Craiova:

Nicolo Napoli / Facebook FC U Craiova 1948

Nicolo Napoli n-a mai venit la interviu, după FC U Craiova – CS Mioveni 3-0! Formația olteană susține că se gândește să apeleze la un translator, în viitor, având în vedere problemele de vorbire, în limba română, pe care Napoli le are.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma victoriei cu CS Mioveni, FC U Craiova a urcat pe primul loc din play-out-ul Ligii 1, cu 23 de puncte obținute.

Nicolo Napoli n-a mai venit la interviu, după FC U Craiova – CS Mioveni 3-0

Nicolo Napoli a lipsit de la interviuri, înainte și după meciul cu CS Mioveni. Formația din Bănie a anunțat că decizia de a nu-l mai lăsa pe tehnicianul italian la interviuri vine ca urmare a faptului că nu vorbește, la un nivel acceptabil, limba română.

„În privința absenței lui Nicolo Napoli de la interviuri, înaintea și după meciul cu CS Mioveni, conducerea a luat hotărârea ca pentru o mai bună înțelegere a declarațiilor, în viitorul apropiat, să apelăm, cel mai probabil, la un translator”, a spus o persoană din interiorul clubului FC U Craiova, potrivit gsp.ro.

În locul lui Nicolo Napoli, la finalul meciului, a avenit Adrian Drăgan, unul dintre antrenorii de la FC U Craiova.

Reclamă

„Băieții au făcut un joc tactic foarte bun. Ne așteptam, asta ne-am dorit. Ne-am dorit să ducem cel puțin un meci egal la pauză și să forțăm în repriza a doua. Dragoș este un jucător extraordinar. Mă bucur că e din nou convocat la națională, o merită din plin. Avem un lot numeros și valoros.

Ne dorim să ne pregătim bine în pauza care urmează și apoi să continuăm să câștigăm, să adunăm puncte și să terminăm play-out-ul pe primul loc. Locul nostru este sus. Până la Cupă mai avem. Sperăm să câștigăm cu Petrolul”, a spus Adrian Drăgan, la finalul meciului cu CS Mioveni.

Vasile Miriuță l-a criticat pe Nicolo Napoli

Recent, Vasile Miriuță a vorbit în termeni duri despre Nicolo Napoli, pentru faptul că nu vorbește limba română.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu am înţeles nimic. Câţi are Napoli de când antrenează în România? Din 2004 şi suntem în 2023. Bine, cu pauze. Bine, româna nu e greu de învăţat. Eu dacă mă duc în Italia, în două luni învăţ italiana. El nu vorbeşte după atâta timp. Eu zic că e problemă, după atâţia ani, dacă nu dai un interviu în română.

Câştigă bani aici, nu ne respectă, eu nu am înţeles nimic. Pe mine mă deranjează. Să le explici jucătorilor români în limba maternă, sau o dăm în engleză în vestiar.

Ăştia suntem, e bine şi aşa. Dar Craiova joacă bine, au ritm, au o culoare, nu ai ce. Echipa joacă mai bine decât cu Marius Croitoru. Arată ceva. Se vede că au un stil de joc”, a spus Vasile Miriuță, pentru primasport.ro.

În următoarea partidă de campionat, FC U Craiova o va întâlni, acasă, pe Petrolul Ploiești. Meciul este programat vineri, 31 martie, de la ora 21:00.

Recomandări
  • Nicolo Napoli n-a mai venit la interviu, după FC U Craiova – CS Mioveni 3-0

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și