Închide meniul

FC U Craiova 1948 riscă depunctarea, după ce nu şi-a plătit amenzile către FRF! Reacţia lui Adrian Mititelu: „Trebuie să plătesc din cauza suporterilor!”

Viviana Moraru Publicat: 21 februarie 2023, 17:56

Reclamă
FC U Craiova 1948 riscă depunctarea, după ce nu şi-a plătit amenzile către FRF! Reacţia lui Adrian Mititelu: „Trebuie să plătesc din cauza suporterilor!

Adrian Mititelu, acuzaţii şocante după CFR Cluj - FC U Craiova 1-0

Antena Sport

FC U Craiova 1948 riscă depunctarea în Liga 1, după ce clubul lui Adrian Mititelu nu şi-a plătit amenzile către FRF. Patronul oltenilor a reacţionat imediat, după ce oficialii Federaţiei Române de Fotbal i-au oferit un ultimatum acţionarului din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 nu a plătit la timp amenzile pe care le-a primit clubul, din cauza scandalurilor reate de suporteri la meciurile echipei. În acest context, FRF s-a sesizat şi a amendat din nou clubul din Bănie, care este ameninţat cu depunctarea în cazul neplăţii.

FC U Craiova 1948 riscă depunctarea, după ce Adrian Mititelu nu şi-a plătit amenzile către FRF

Comisia de Disciplină a FRF a emis un comunicat, prin care anunţă faptul că FC U Craiova 1948 a fost amendată pentru neplata la timp a amenuilor din ultimul an. Totodată, clubul oltean a primit şi o amendă de 3000 de euro, cât şi un termen de cinci zile pentru a-şi achita datoriile.

În cazul în care oltenii nu-şi vor achita datoriile, clubul riscă fie depuctarea, fie chiar retrogradarea din primul eşalon al fotbalului românesc.

Adrian Mititelu a reacţionat imediat după ultimul termen primit din partea celor de la FRF, şi a dezvăluit că va achita integral suma datorată. Patronul lui FC U Craiova 1948 a dezvăluit că toate amenzile primite de clubul său sunt din cauza incidentelor cauzate de fani.

Reclamă

„Trebuie să plătesc aproape 600.000 de lei amenzi din cauza suporterilor, pe anul 2022 și începutul anului 2023. Plătesc, cum să nu plătesc! Doar nu o să aștept să fim depunctați”, a declarat Adrian Mititelu, conform gsp.ro.

La începutul acestui an, FC U Craiova 1948 a fost implicată într-un scandal de proporţii, din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor de la partida cu Sepsi. În urma acelor incidente, oltenii au fost amendaţi cu peste 22.000 de lei, iar meciul a fost pierdut la masa verde.

Adrian Mititelu visează cu ochii deschiși la play-off

Adrian Mititelu a oferit prima reacție după FC U Craiova 1948 – FC Voluntari 2-1. Finanțatorul formației din Bănie speră ca echipa sa să prindă play-off-ul pe ultima sută de metri. De asemenea, Mititelu a avut un mesaj dur pentru liderul suporterilor olteni, Andrei Preda.

Reclamă 4 / 0/3

„Le-am transmis înainte că va fi un meci foarte greu. Am studiat echipa din Voluntari și exact ce am anticipat s-a întâmplat. Trebuie să recunoaștem că am avut și șansă. O parte din ghinionul din turul campionatului s-a recuperat azi. Am demonstrat că putem bate pe oricine. Să știți că Voluntari e o echipă foarte grea, o echipă care se pune pe două rânduri și are contraatacuri periculoase.

Azi am depășit un hop important și am început să cred cu adevărat la calificarea în play-off. Cred că avem 50% șanse! Nu cred că Federația își va permite ca meciul cu Sepsi să nu se rejoace. Ce puteam să fac eu, dacă nu aveam nicio atribuție de organizare? Cred că domnul Răzvan Burleanu va lua piciorul de pe accelerație și va lăsa Comisiile să ia singure deciziile.

Ei sunt noii noștri rivali, după CSU și Rapid. Ăștia sunt rivalii noștri. Acum suntem și cu Sepsi. Refuz să cred că domnul Burleanu acceptă ca Sepsi să meargă așa în play-off. Ei ne pot bate și pe teren, sunt o echipă bună”, a spus Adrian Mititelu, după FC U Craiova 1948 – FC Voluntari 2-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și